daga974 09.08.08, 19:19 Mam pytanko, czy w okolicach około 100 km jest fajne jeziorko z domkami do wynajęcia i w miare czysta woda z jakimiś atrakcjami dla dzieci.Za wszelkie info dzia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Werdan Re: jeziorko IP: *.centertel.pl 09.08.08, 19:57 Poszukaj miejsc wokół jezior Białe, Miałkówek, Zdworskie. Informacja turystyczna Płock: www.itplock.pl/07_okolice/noclegi.php Gospodarstwa agroturystyczne, pensjonaty: www.pojezierzegostyninskie.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enka Re: jeziorko IP: *.plock.mm.pl 09.08.08, 22:01 w koszelówce są 2 osrodki wczasowe, są tam pokoje i domki, miejsce do zabawy dla dzieci tez jest, ja mam tam dzialke ale spacerujac widze ze maja tam klientow wiec mysle ze jest w miare dobrze. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: begin Re: jeziorko IP: *.077.c87.petrotel.pl 10.08.08, 19:14 W Koszelówce jest bardzo fajnie. Czasem można nawet spotkać kilku rezydentów w domku... np. prusaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enka Re: jeziorko IP: *.plock.mm.pl 10.08.08, 22:19 tego nie wiem, nie zwiedzalam nigdy domkow ani pokoi w osrodkach, wiem ze ludzie sa tam nonstop, znajomi chcieli wynajac pokoj na weekend to nie bylo wolnych miejsc, mysle ze prusaczki biora sie tam stad,ze bywaja tam ludzie ktorzy zostawiaja jedzenie i tym sciagaja robaczki, bo wlasciciele napewno prusakow tam nie wpuszczaja Odpowiedz Link Zgłoś