Dodaj do ulubionych

Pęknięcie prezerwatywy w czasie stosunku

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.01, 07:34
Mam pytanie do Pana Doktora. Co należy zrobić, gdy pęknie prezerwatywa w czasie
stosunku?
Obserwuj wątek
    • Gość: Lilka Re: Pęknięcie prezerwatywy w czasie stosunku IP: *.dip.t-dialin.net 21.10.01, 11:49
      Gość portalu: Marek napisał(a):

> Mam pytanie do Pana Doktora. Co należy zrobić, gdy pęknie prezerwatywa w czasie
      >
      > stosunku?

Îsc do ginekologa i to jak najszybciej,jezeli to dni polodne to na wstepie
      poprosic o Postinor
      • andrzej.depko Re: Pęknięcie prezerwatywy w czasie stosunku 22.10.01, 16:03
        Lilka zdążyła już mnie wyręczyć. Rzeczywiście preparat " Postinor ", jest
        lekiem z wyboru na takie niespodziewane i niepożądane okazje. Przepisywany
        jest wyłącznie na receptę lekarską. Z uwagi na dużą dawkę hormonów może być
        zażywany wyłącznie do 4 x w miesiącu.
        • yaa Re: Pęknięcie prezerwatywy w czasie stosunku 22.10.01, 16:16
          Szanowny Panie Doktorze.
          Oczywiście to co Pan napisał to racja ale tylko w odniesieniu do niechcianej
          ciąży. Co do chorób przenoszonych drogą płciową to obawiam się, że ten preparat
          niewiele pomoże. Obawiam się, że w takim przypadku ma rację Tassman - trzeba
          się dużo i często modlić. A potem iść się przebadać.
          Pozdrawiam
          Yaa
        • Gość: Asia Muszę się poskarżyć IP: *.gpw.com.pl 22.10.01, 16:41
          Korzystając z okazji, muszę się poskarżyć na "przemiłą" panią farmaceutkę z
          pewnej apteki w Warszawie, która sprzedała mojemu chłopakowi Postinor bez
          recepty żądając na tę przysługę 200 zł, ironicznie przy tym stwierdzając: "Wie
          pan, ilu ja mam takich w ciągu nocy?"
          Dlatego apeluję: zaopatrzcie się w Postinor zawczasu!
    • tassman Re: Pęknięcie prezerwatywy w czasie stosunku 22.10.01, 09:47
      Gość portalu: Marek napisał(a):

> Mam pytanie do Pana Doktora. Co należy zrobić, gdy pęknie prezerwatywa w czasie
      >
      > stosunku?

Duzo i czesto sie modlić....
      Tassman

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka