Gość: Marek IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.10.01, 07:34 Mam pytanie do Pana Doktora. Co należy zrobić, gdy pęknie prezerwatywa w czasie stosunku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lilka Re: Pęknięcie prezerwatywy w czasie stosunku IP: *.dip.t-dialin.net 21.10.01, 11:49 Gość portalu: Marek napisał(a): > Mam pytanie do Pana Doktora. Co należy zrobić, gdy pęknie prezerwatywa w czasie > > stosunku? Îsc do ginekologa i to jak najszybciej,jezeli to dni polodne to na wstepie poprosic o Postinor Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.depko Re: Pęknięcie prezerwatywy w czasie stosunku 22.10.01, 16:03 Lilka zdążyła już mnie wyręczyć. Rzeczywiście preparat " Postinor ", jest lekiem z wyboru na takie niespodziewane i niepożądane okazje. Przepisywany jest wyłącznie na receptę lekarską. Z uwagi na dużą dawkę hormonów może być zażywany wyłącznie do 4 x w miesiącu. Odpowiedz Link Zgłoś
yaa Re: Pęknięcie prezerwatywy w czasie stosunku 22.10.01, 16:16 Szanowny Panie Doktorze. Oczywiście to co Pan napisał to racja ale tylko w odniesieniu do niechcianej ciąży. Co do chorób przenoszonych drogą płciową to obawiam się, że ten preparat niewiele pomoże. Obawiam się, że w takim przypadku ma rację Tassman - trzeba się dużo i często modlić. A potem iść się przebadać. Pozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Muszę się poskarżyć IP: *.gpw.com.pl 22.10.01, 16:41 Korzystając z okazji, muszę się poskarżyć na "przemiłą" panią farmaceutkę z pewnej apteki w Warszawie, która sprzedała mojemu chłopakowi Postinor bez recepty żądając na tę przysługę 200 zł, ironicznie przy tym stwierdzając: "Wie pan, ilu ja mam takich w ciągu nocy?" Dlatego apeluję: zaopatrzcie się w Postinor zawczasu! Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Re: Pęknięcie prezerwatywy w czasie stosunku 22.10.01, 09:47 Gość portalu: Marek napisał(a): > Mam pytanie do Pana Doktora. Co należy zrobić, gdy pęknie prezerwatywa w czasie > > stosunku? Duzo i czesto sie modlić.... Tassman Odpowiedz Link Zgłoś