Dodaj do ulubionych

czy to normalne

IP: 203.33.77.* 21.11.01, 00:34
Mamy dwoje dzieci. Seks byl miedzy nami normalny raz w tygodniu albo czasem dwa
razy. Ja nigdy nie mialam z tego przyjemnosci ale chcialam miec dzieci. Maz mi
mowi ze teraz on nic nie czuje podczas seksu i to jest tak jakby go wlozyl do
szklanki cieplej wody.
Czy to znaczy ze ja go juz nie interesuje? Martwie sie. Prosze o pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: lodzia Re: czy to normalne IP: *.chello.pl 21.11.01, 16:54
      Gość portalu: jadzia napisał(a):

> Mamy dwoje dzieci. Seks byl miedzy nami normalny raz w tygodniu albo czasem dwa
      >
      > razy. Ja nigdy nie mialam z tego przyjemnosci ale chcialam miec dzieci. Maz mi
      > mowi ze teraz on nic nie czuje podczas seksu i to jest tak jakby go wlozyl do
      > szklanki cieplej wody.
      > Czy to znaczy ze ja go juz nie interesuje? Martwie sie. Prosze o pomoc.

Skoro Ty nie miałaś przyjemności z sexu dlaczego uwazasz ,ze facetowi powinno być
      bosko z Tobą ?
      Do tego potrzeba dwoje ludzi którzy się pragną ,inaczej nazwałabym to onanizmem
      tyle ,że z użyciem gadżetu .
      Gdybym nie czuła,ze facetowi jest przyjemnie ,mnie samej również nie byłoby
      dobrze wiedząc ,ze ktoś kocha się ze mną po to np. aby mieć dziecko.
      Możliwe ,że przestał w Tobie widzieć obiekt pożądania ,ale nie znaczy to ,że Cię
      nie kocha ,być może sex traktuje podobnie jak Ty jako konieczność do stworzenia
      potomstwa .Jeśli tak jest, powinnaś się raczej cieszyć niż martwić ,że
      dopasowaliście się pod tym względem idealnie.
      • Gość: jadzia Re: czy to normalne IP: 203.33.77.* 22.11.01, 00:30
        Boje sie ze maz odejdzie bo ja mu nie daje zadnej pociechy z seksu. Moja
        pochwa jest za szeroka.Prosze o pomoc.
        • Gość: VACO Re: czy to normalne IP: 213.98.114.* 22.11.01, 01:04

> Boje sie ze maz odejdzie bo ja mu nie daje zadnej pociechy z seksu. Moja
          > pochwa jest za szeroka.Prosze o pomoc.

E ,nie jest tak zle to moze jego penis jest wyjatkowo maly?
    • tassman klody 22.11.01, 10:47

> Mamy dwoje dzieci. Seks byl miedzy nami normalny raz w tygodniu albo czasem dwa
      >
      > razy. Ja nigdy nie mialam z tego przyjemnosci ale chcialam miec dzieci. Maz mi
      > mowi ze teraz on nic nie czuje podczas seksu i to jest tak jakby go wlozyl do
      > szklanki cieplej wody.
      > Czy to znaczy ze ja go juz nie interesuje? Martwie sie. Prosze o pomoc.

Spotkały sie dwie zimne kłody drewna.....aha i jeszcze ta szklanka ciepłej wody.

Tassman
    • andrzej.depko Re: czy to normalne 13.12.01, 00:56
      Podałaś zbyt mało danych , aby można było udzielić rzeczowej odpowiedzi. Jedyne
      co wiemy to, że kontakty seksualne w waszym związku od początku nie sprawiały
      Ci przyjemności, a rola seksu ograniczyła się do prokreacji. Nic nie napisałaś
      ile macie lat, jak długo trwa Wasz związek, o oczekiwaniach seksualnych męża,
      jego podejściu do Ciebie, rzutowaniu jakości kontaktów seksualnych na Wasz
      związek. Obecna Wasze problemy mogą być dwojakiego rodzaju : u męża rozwinęła
      się awersja seksualna jako wyraz rozczarowującej interakcji Twoją osobą lub
      jakością współżycia seksualnego, albo jego problemy z jakością doznań są
      pierwszym zwiastunowym objawem chorób ogólnoustrojowych np.: układu nerwowego
      lub nierozpoznanej cukrzycy. Powinniście jak najszybciej skonsultować się z
      lekarzem seksuologiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka