szopen2 10.01.02, 23:59 Moja dziewczyna brzydzi sie polykac moja sperme.Wiem jakie to przyjemne i chociaz sex miedzy nami jest super to brakuje mi orala "do konca".Jak naklonic ja by chociaz sprobowala? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bona Re: Moja dziewczyna brzydzi sie polykac moja sperme IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.01.02, 00:14 szopen2 napisał(a): > Moja dziewczyna brzydzi sie polykac moja sperme.Wiem jakie to przyjemne i > chociaz sex miedzy nami jest super to brakuje mi orala "do konca".Jak naklonic > ja by chociaz sprobowala? ---Skoro wiesz, jakie to przyjemne, to po prostu opisz jej jej tę przyjemność! Ja Cię doskonale rozumiem i jestem tego samego zdania, ale Ty masz mozliwość wytłumaczenia jej tego bezposrednio. Pzdr! P.S. Gdybyś miał problem z porównaniami ( w końcu jesteś facetem)- wyjaśnij, że oral bez połykania jest prawie tym samym, co coitus interruptus przed orgazmem kobiety przy "normalnym" akcie. Także dla kobiety. Zależy tylko od tegoo jak i dlaczego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrr Re: Moja dziewczyna brzydzi sie polykac moja sperme IP: 192.168.5.* 11.01.02, 00:19 szopen2 napisał(a): > Moja dziewczyna brzydzi sie polykac moja sperme.Wiem jakie to przyjemne No skoro wiesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smyk Re: Moja dziewczyna brzydzi sie polykac moja sperme IP: 192.168.0.* 11.01.02, 08:02 Zaproponuj jej pieniądze ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Re: Moja dziewczyna brzydzi sie polykac moja sperme IP: 213.17.164.* 11.01.02, 09:40 Moze dla niej przyjemne nie jest.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Moja dziewczyna brzydzi sie polykac moja sperme IP: *.acn.waw.pl 11.01.02, 16:02 wiesz mysle ze nie dla kazdej kobiety jest to przyjemne.ja np.musialam sie do tego przekonac..i napewno nie zrobilabym tego facetowi ktorego bardzo nie kocham..jest to poprostu dlamnie bardzo intymne.mysle ze musisz poczekac az twoja kobieta do tego dojrzeje..napewno w zadnym wypadku jej do tego nie zuszaj bo poczuje sie glupio i jeszcze zrobi to tylko dlatego abys przestal nalegac..a chyba nie o to chodzi..:)))pozdr. ps.wiem wiem ja tez jestem niecierpliwa..ale w tym wypadku warto chyba poczekac..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
marten Re: Moja dziewczyna brzydzi sie polykac moja sperme 11.01.02, 16:38 Najważniejsza sprawa: nic na siłę. Musie się do tego sama przekonać a jeżeli dalej stanowić to problem nie do przeskoczenia - nie nalegaj. Masz za dużo do stracenia :))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meteo Re: Moja dziewczyna brzydzi sie polykac moja sperme IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.01.02, 17:51 najlepiej spuść się do szklanki i wypij pierwszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camel Re: Moja dziewczyna brzydzi sie polykac moja sperme IP: *.dip.t-dialin.net 11.01.02, 19:29 szopen2 napisał(a): > Moja dziewczyna brzydzi sie polykac moja sperme.Wiem jakie to przyjemne i a co? polykales juz sperme?????? fuj. camel Odpowiedz Link Zgłoś
drops1 Re: Moja dziewczyna brzydzi sie polykac moja sperme 13.01.02, 11:19 trzymaj ją kilka dni bez wody i innych napojów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrea Re: Moja dziewczyna brzydzi sie polykac moja sperme IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.01.02, 14:30 Moze zamist sie skupiac na tym, czy ona lyka czy nie, skupilbys sie na przyjemnosci, ktora ona cie obdarza? POzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mija Ja polykam IP: *.tnt2.washington.dc.da.uu.net 14.01.02, 15:43 Ja polykam sperme swojego faceta podczas seksu orlanego,wiem ze bardzo to lubi .Musze jednak przyznac ze nie lubie polykac spermy bo nie bardzo mi smakuje,staram sie polknac jak najszybciej zebym nie czula smaku ale jak przytrzymam troche w buzi to boje sie ze wymiotuje bo czuje jak mi podchodzi. Sami widzicie ze to nie takie easy dla nas kobiet wiec sporobujecie nas zrozumiec.Zawsze po tym akcie moj chlopak caluje mnie zaraz w usta co jest bardzo mile.Sam bardzo dba o moje rozkosze wiec ja tez chce aby bylo mu tak dobrze jak mi.Mysle z to kwestia przywyczajenia.Ja go nie widuje czesto wiec nie bardzo mam czas zasmakowac w spermie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR$ Re: Ja polykam IP: 162.70.83.* 14.01.02, 17:07 Brawo - tak trzymac! Mam tylko nadzieje, ze nie lykasz amerykanskiej spermy, tylko polska... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mija Re: Ja polykam IP: *.tnt2.washington.dc.da.uu.net 15.01.02, 14:40 Gość portalu: KR$ napisał(a): > Brawo - tak trzymac! Mam tylko nadzieje, ze nie lykasz amerykanskiej spermy, > tylko polska... a co to za roznica(polykam mieszanke:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR$ Re: Ja polykam IP: 162.70.83.* 16.01.02, 12:24 Nic - to tylko takie uprzedzenia... Nie czuje sympatii do Polek jadacych za granice i lykajacych tam sperme - jakos dziwnie mi sie to kojarzy i przykro mi gdy koledzy z pracy mi mowia, ze np. we Wloszech jak jestes ostatnia ofiara i nie mozesz sobie znalezc zony to bierzesz Polke. Mam rowniez dosc telewizyjnych tekstow o prostytutkach z Europy wschodniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mija Re: Ja polykam IP: *.tnt2.washington.dc.da.uu.net 16.01.02, 15:00 Gość portalu: KR$ napisał(a): > Nic - to tylko takie uprzedzenia... Nie czuje sympatii do Polek jadacych za > granice i lykajacych tam sperme - jakos dziwnie mi sie to kojarzy i przykro mi > gdy koledzy z pracy mi mowia, ze np. we Wloszech jak jestes ostatnia ofiara i > nie mozesz sobie znalezc zony to bierzesz Polke. Mam rowniez dosc telewizyjnych > > tekstow o prostytutkach z Europy wschodniej. No jesli kwalifikujesz kobiety polykajce sperme swoich facetow do prostytutek to juz Twoj problem.Chyba Polki maj prawo do seksu i zagranica ,ograniczony facecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR$ Re: Ja polykam IP: 162.70.83.* 16.01.02, 16:33 Gość portalu: Mija napisał(a): > Gość portalu: KR$ napisał(a): > > > Nic - to tylko takie uprzedzenia... Nie czuje sympatii do Polek jadacych z > a > > granice i lykajacych tam sperme - jakos dziwnie mi sie to kojarzy i przykr > o mi > > gdy koledzy z pracy mi mowia, ze np. we Wloszech jak jestes ostatnia ofiar > a i > > nie mozesz sobie znalezc zony to bierzesz Polke. Mam rowniez dosc telewizy > jnych > > > > tekstow o prostytutkach z Europy wschodniej. > > No jesli kwalifikujesz kobiety polykajce sperme swoich facetow do prostytutek t > o > juz Twoj problem.Chyba Polki maj prawo do seksu i zagranica ,ograniczony faceci > e. > A widzisz, nie calkiem - istnieje rowniez cos takiego jak prostytucja malzenska - Polki sa w niej bardzo dobre i powszechne tak samo jak w tej typowej... Gdy kobieta wychodzi za maz za obcokrajowca aby tym sposobem szybko i bezbolesnie podniesc sobie stope zyciowa to nie gra roli czy spija sperme 'swojego' faceta... De facto jest prostytutka gdyz robi to za pieniadze lub wyzszy standard zycia. Niejednokrotnie nawet bez ujawniania swojemu 'ukochanemu' prawdziwej motywacji. Uwazam iz jest to proceder wysoce naganny i w pelni zaslugujacy na 'sankcje rozsiana'. Przy czym rozumiem np. jedna z moich kolezanek, ktora jest super inteligentna i nie tak znowu piekna, ze wyszla za maz za obcokrajowca. Rozumiem ja i jestem dla niej pelen podziwu - gdyz wiem, ze ten obcokrajowiec jej nie 'kupil' dla jej pieknej buzki tylko szczerze ja pokochal, dziewcze nie jest w ciemie bite wiec juz pracuje za ta granica jako konsultantka w firmie doradztwa finansowego i jak jej mezowi cos sie nie spodoba to ona poradzi sobie bez niego. Nie rozumiem dziwek, ktore nie znaja jezyka, nie maja zawodu, nie znaja faceta ani kultury danego kraju, po szesciu miesiacach znajomosci wychodza za maz i oczekuja dwoch rzeczy: ze wszystko ulozy sie jak w bajce i ze wszyscy beda je szanowac. E-ee! To zwykle kupczenie swoim kuprem. Przy czym dotyczy to nie tylko tych panienek, ktore wychodza za maz... Odpowiedz Link Zgłoś
expartyzant Re: Moja dziewczyna brzydzi sie polykac moja sperme 15.01.02, 15:44 podobno smak spermy zaeży od diety i każda ma inny smak!czy tak jest naprawdę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzes Re: Moja dziewczyna brzydzi sie polykac moja sperme IP: *.stacje.agora.pl 15.01.02, 23:32 Tak to prawda, po papierosach sperma jest gorzka i nieprzyjemna w smaku, sam najbardziej lubie smak spermy jesli ktos byl na diecie ananasowej hmm slodziutka...kiedys mój znajomy dziennikarz tomek, jad przez tydzien ananasy...cudownie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Moja dziewczyna brzydzi sie polykac moja sperme IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.02, 19:40 Wlasnie, moj facet nie pali, a sperma jest tak gorzka, ze mam ochote zwymiotowac.Tzn mialam, bo juz sie nie dam namowic - rownie dobrze moglabym pic tran. Odpowiedz Link Zgłoś