Dodaj do ulubionych

CZMP łodz

09.04.07, 12:01
Witam dziewczyny czy mozecie polecic mi jakiegos lekarza pracujacego w CZMP w
Łodzi. Kiedys bylam tam i badal mnie lekarz odpowiedzialny za izbe przyjec
tylko nie pamietam jak on sie nazywał.
Obserwuj wątek
    • atena2006 Re: CZMP łodz 10.04.07, 04:08
      Miałam kontakt z dr Kaczmarkiem z Perinatologii. Polecam.
      • matylda.fm Re: CZMP łodz 10.04.07, 23:37
        podpisuję sie rękoma i nogami.
    • sylwia259 Re: CZMP łodz 10.04.07, 12:50
      Witam ,
      polecam dr Wilczyńskiego przyjmuje prywatnie na Leszcyńskiej 14/16 tel.042-640-
      18-28 we wtorki i czwartki 16-20 i tel tez tylko w te dni odpowiada
      i równiez dr Kaczmarka przyjmuje w Gamecie 042-6457777 jak zadzwonisz to
      podadza Ci konkretny adres bo ja nie pamiętam jaka tam jest ulica , ale to jest
      tez blisko Ul leszczyńskiej, ten pierwszy to mój prowadzący a do dr Kaczmarka
      chodze na usg, naprawde godni polecenia, jak chciałabys cos więcej to pytaj na
      gazetowym jak tylko będe mogła to Ci udzielę odpowiedzi,
      pozdrawiam
      • anyak81 Re: CZMP łodz 24.04.07, 13:32
        Sylwia

ja tez jezdze do doc. J wilczynskiego na leszczyńską. Uważam ze to znakomity
        lekarz, powiedz mi tylko dlaczego USG wykonujesz u innego lekarza?

Ania
        • sylwia259 Re: CZMP łodz 24.04.07, 18:53
          Witaj
          usg robie u Kaczmarka poniewaz Wilczyński mnie do niego skierował bo on u
          siebie w gabinecie nie ma , a Ty u kogo robisz?
          sylwia
          • anyak81 Re: CZMP łodz 25.04.07, 08:51
            W momencie kiedy zaszlam w ciążę a pracuje tymczasowo pod Gdańskiem lekarzem
            prowadzącym był regionalny ginekolog. Niestety po poronieniu postanowiłam
            przenieść się do docenta Wilczyńskiego w Łodzi, tym bardziej ze prowadzil ciąże
            moich kilku koleżanek a tak naprawdę z miejscowości w której mieszkam na stałe
            mam niecałą godzinkę drogi. Tak więc narazie w ciąży nie jestem, docent zl;ecił
            mi kilka badań i 10 maja jadę do niego na kolejną wizytę.
            A podasz mi dokładniejsze namiary na lekarza u którego wykonujesz USG? Ile
            bierze za wizytę?

Pozdrawiam i będę wdzięczna za informację

Ania
            • sylwia259 Re: CZMP łodz 25.04.07, 19:52
              dr Kaczmarek przyjmuje w Gamecie to jest bardzo blisko od ul Leszczyńskej jak
              zadzwonisz tam to poproś o dokładny adres a nr tel to 042-645-77-77 , przyjmuje
              we wtorki i srody , usg kosztuje 90 - zwykłe , ok 120 genetyczne to które robi
              sie ok 13tc a póxniej to juz znów po 90 zł, Kaczmarek jest bardzo sympatyczny
              i bardzo dobrze robi usg , dokładnie i wszystko wyjasnia , naprawde polecam bo
              pierwsze miałam u jakiegoś innego ale póxniej jak na następnym byłam juz u
              niego to teraz tylko do niego się zapisuje , nawet dzisiaj musze się zapisać na
              10,05 bo tez mam wizyte 10 maja,
              a co do dr Wilczyńskiego to naprawdę jest godny polecenia , konkretny i panuje
              tam sympatyczna atmosfera o wszystko mozna zapytać,
              pozdrawiam
              sylwia
              • anyak81 Re: CZMP łodz 26.04.07, 07:53
                Sylwia

dziękuje za informacje.
                Tak sie składa, ze i ja mam wizyte 10 maja u docenta na godz 16,00 smile byc moze
                sie spotkamy smile
                A co do dr Kaczmarka to najprawdopodobniej skorzystam z jego usług USG

Pozdrawiam
                • sylwia259 Re: CZMP łodz 26.04.07, 12:22
                  Witaj,
                  ja niestety mam na 20 wizyte
                  • anyak81 Re: CZMP łodz 26.04.07, 17:42
                    hej

ja ostatnio miałam wizyte na 19,30. do gdanska wróciłam na 1 w nocy, strasznie
                    zmordowana smile dlatego tym razem tak wczesnie.

Nie pytałam, ale tez odpowiadac nie musisz. Wydaje mi się ze jestes w ciąży,
                    prawda? Jeśli tak to życzę jak najszybciej małego potomka smile

Pozdrawiam
                    • sylwia259 Re: CZMP łodz 27.04.07, 19:41
                      Cześć ,
                      tak jestem w ciąży i juz mało mi zostało bo do czerwca , Mały kopie jak
                      szalony , a tak wogóle to jestem po 2 poronieniach , dlatego wybrałam
                      Wilczyńskiego i nie żałuje ,
                      życze Ci powodzenia i II na teście i szczęśliwego końca
                      pozdrawiam
                      sylwia
                      • anyak81 Re: CZMP łodz 27.04.07, 21:36
                        Serdecznie gratuluje smile

mam jeszcze jedno pytanko. Kiedy wybrałaś docenta Wilczyńskiego, po drugim
                        poronieniu, czy juz wczesniej do niego chodziłas?
                        Ja chciałabym znaleść przyczynę mojego pierwszego poronienia, lecz wątpie czy
                        to się uda.
                        A Tobie życzę szczęśliwego rozwiązania smile

Pozdrawiam
                        • sylwia259 Re: CZMP łodz 28.04.07, 16:54
                          Cześć
                          dopiero po drugim poronieniu i to jeszce ok 1,5 roku po poronieniu, wcześniej
                          chodziłam do innego lekarza i kazał mi robic operacj eponieważ stwierdził że
                          mam dno macicy lekko ugiete i nawet ze mna nie dyskutowął tylko zapisał na
                          operację i tak uciekłam od niego bo dzięki Bogu coś mnie natknęło i zaczęłam
                          się orientować co do opinii innych lekarzy i każdy mówił że to nienormalne taka
                          operacja i w sierpniu tarfiłam do doc i tak zostałam i we wrześniu zaszłam w
                          ciążę, jak mu powiedziłam o tej operacji to patrzył na mnie i był sam w szoku ,
                          powiedział że mogłabym zrobic więcej krzywdy niz pożytku, przyczyny nie
                          znalazłam , doc stwierdził że pierwsze mogło przez jakąś wadę a drugie to
                          prawdopodobieństwo że za wcześnie nastapiła druga ciąża bo zaraz w następnym
                          cyklu po poronieniu( a tak wg lekarki do której chodziłam wtedy było najlepiej
                          żeby zachodzić zaraz po poronieniu w ciążę ) teraz juz wiem że tak nie powinno
                          być ale niestety dopiero po czasie ,
                          mam nadziję że Tobie się uda i bedzie wszystko ok,a najwięcej sił daje Wiara
                          pozdrawiam
                          sylwia
                          • anyak81 Re: CZMP łodz 30.04.07, 14:19
                            ach Ci lekarze sad

ja chodziłam do lekarza, który wmówił mi ze mam wadę anatomiczną macicy,a
                            mianowicie macicę dwurożną. Poczytałam troszkę na ten temat i szczerze mówiac
                            pierwsze zajscia w ciązy u wielu innych kobiet w takiej sytuacji konczyły się
                            poronieniem sadniestety. Natomiast po konsultacji u docenta Wilczyńskiego
                            stwierdził ze on zadnej dwurożnej u mnie nie widzi a niewątpliwie miał z nimi
                            do czynienia smile i w zaden sposób budowa mojej macicy nie ma wpływu na
                            poronienia. Mało tego poprzedni lekarz do 8 tyg zrobił mi 3 USG. pierwsze w tyg
                            potem w 6 i następne w 8 a więc w odstępach dwutygodniowych. pierwsze usg miało
                            potwierdzic ciąże i tak tez było, drugie zweryfikowało ze mam dwurożna i
                            potrzebuje scisłej kontroli, a trzecie to w momencie odklejania się kosmówki.
                            EWilczyński zdziwil sie i na przyszłośc prosił abym nie poddawała sie tylu
                            badaniom usg w tak wczesnym stadium, zawsze mozna w inny sposób oszacować czy
                            płód pozytywnie się rozwija. Tak więc p[o opiniach innych zdecydowałam się na
                            docenta i tak juz zostanie. Mam nadzieję ze w czerwcu już będziemy mogli się
                            starac o kolejną dzidzię więc zobaczymy co z tego wyjdzie smile

Zyczę Ci wiele pomyśłności

Pozdrawiam
                            Ania
                            • sylwia259 Re: CZMP łodz 30.04.07, 18:46
                              Zycze Ci tego z całego serca żeby wszystko poszło dobrze,
                              widzisz u mnie gdyby też budowa macicy była przyczyną to ta ciąża nie
                              rozwinęłaby się do tego czasu a wg doc to nie jest wada tylko tak jakby uroda
                              tak samo jakby np krecone włosy były wadą bo większosć ludzi ma proste i tak
                              tylko musi być , a najlepsze jest to że to był prof. i na taki genialny pomysł
                              wpadł z tą operacją , normalnie jak sobie pomyślę to mnie szlag trafia czasami
                              mam chęć zadzwonić do niego i powiedzieć mu żeby szedł juz na emeryturkę a nie
                              wciskał swoje racje na siłe . no ale niestety tzreba też własnego rozsądku nie
                              można ślepo ufać ,
                              pozdrawiam
                              sylwia
    • czarnulkaaa2 Re: CZMP łodz 04.05.07, 17:22
      Potwierdzam-znam człowieka i od swojej strony i od strony znajomych
      ginekologów.Doc Wilczyński robił mi dwukrotnie łyzeczkowanie przy czy przy 2
      zabiegu od razu histeroskopie.Świetny specjalista i ponoc rzadkie polaczenie
      sprawnych dłoni z rozumem i wiedza lekarska.A przy tym jaki przystojny :-
      ).Koniec koncow ja sie u Niego nie lecze ale mial takie same poglady na
      leczenie jak moj obecny lekarz.Wiem ze pisal chyba doktorat z poronien
      nawykowych wiec zna sie na sprawie
      • anyak81 Re: CZMP łodz 05.05.07, 13:39
        Dzięki wielkie

Takie opinie utwierdzają mnie w dobrym wyborze lekarza smile

Pozdrawiam i życzę wszystkiego najlepszego
        Ania
        • anyak81 Re: CZMP łodz 11.05.07, 08:23
          czesc Sylwia

Jak tam po wizycie u docenta? Ja nie ukrywam pozytywnie. Wyniki wyszły dobre i
          pozytywny aspekt, jak to docent stwierdził "to do roboty"
          wiec jak tylko zakoncze wizyte u stomatologa to zaczniemy się starac smile

Pozdrawiam
          Ania
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka