littlewing 30.04.04, 04:05 ....juz za 3 dni...A Wy co na to? Jak na lato? ....bo sprowokuje do wypowiadania sie na innym Forum... zartowalem;)) lw Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m4verick Re: Unia Europejska.... 03.05.04, 18:06 tenzinn napisał: > Bedzie totalnie bardzo dobrze:):):) > ale optymista z Ciebie Tenzinn... hehehe Odpowiedz Link
tenzinn Re: Unia Europejska.... 04.05.04, 01:41 A co moze nie??? Myslisz ze zaraz beda tylko choroby, wojny, rozpacz i czarne chmury??? Niemcy, Holendrzy, Hiszpanie i itd. rozkradna nas ??? Lepiej byc biednym wsrod najlepszych, niz byc liderem trzeciego swiata. Odpowiedz Link
m4verick Re: Unia Europejska.... 04.05.04, 23:03 tenzinn napisał: > A co moze nie??? > Myslisz ze zaraz beda tylko choroby, wojny, rozpacz i czarne chmury??? > Niemcy, Holendrzy, Hiszpanie i itd. rozkradna nas ??? > Lepiej byc biednym wsrod najlepszych, niz byc liderem trzeciego swiata. tak jest lepiej miec najmniejszy domek w najbogatszej dzielnicy niz odwrotnie. zobacze, w czerwcu jade znowu do Polski, takze przywioze swieze newsy. Odpowiedz Link
tenzinn Re: Unia Europejska.... 04.05.04, 23:30 nie potrzebuje Twoich newsow, sam jade do Polski na stale w tym roku wiec sie przekonam. Odpowiedz Link
m4verick Re: Unia Europejska.... 06.05.04, 03:16 tenzinn napisał: > nie potrzebuje Twoich newsow, sam jade do Polski na stale w tym roku wiec sie > przekonam. a kto mowil ze ja Tobie te newsy bede przywozil tenzinn? jak ja dobrze zabaluje to tez tam posiedze chwile... :) Odpowiedz Link
damian1975 Re: Unia Europejska.... 07.05.04, 07:28 m4verick napisał: > tenzinn napisał: > > > nie potrzebuje Twoich newsow, sam jade do Polski na stale w tym roku wiec > sie > > przekonam. > > a kto mowil ze ja Tobie te newsy bede przywozil tenzinn? > jak ja dobrze zabaluje to tez tam posiedze chwile... :) > Mosze a bedziesz na Morzem Martwym??? Napisz prosze. Odpowiedz Link
mika_1 Re: Unia Europejska.... 06.05.04, 04:50 Nie wiem, czemu chcesz sie przygladac? Oceniac chcesz? Co? Fakt jest faktem, musimy sobie radzic i pewnie zrobimy to najlepiej jak sie da. Z pewnoscia tez nie unikniemy bledow i potkniec. Takie jest zycie, ale nie ma na czym sie zastanawic. Trzeba zyc i dac z siebie wszystko. Tenzinn, bedziemy razem w tym wszystkim:))) m4verick napisał: > tenzinn napisał: > > A co moze nie??? > > Myslisz ze zaraz beda tylko choroby, wojny, rozpacz i czarne chmury??? > > Niemcy, Holendrzy, Hiszpanie i itd. rozkradna nas ??? > > Lepiej byc biednym wsrod najlepszych, niz byc liderem trzeciego swiata. > > tak jest lepiej miec najmniejszy domek w najbogatszej dzielnicy niz odwrotnie. > zobacze, w czerwcu jade znowu do Polski, takze przywioze swieze newsy. Odpowiedz Link
bartoo Re: Unia Europejska.... 04.06.04, 13:23 Na razie jest cool. Niemcy wykupują od naszych rolników mięso i inne produkty bo są 10 x lepsze niż u nich :-))))) Odpowiedz Link