bluedream 17.06.04, 20:29 Chcialam sie z Wami przywitac.Obserwuje , czytuje , wyciagam wnioski od kilku miesiecy, teraz chce robic to jawnie.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jot-23 Re: Witajcie 17.06.04, 21:02 bluedream napisała: > Chcialam sie z Wami przywitac.Obserwuje , czytuje , wyciagam wnioski od kilku > miesiecy, teraz chce robic to jawnie.Pozdrawiam! Declare yourself! Odpowiedz Link
staua Re: Witajcie 17.06.04, 22:14 Witaj! I popieram Jot-23, napisz cos wiecej o sobie (gdzie mieszkasz, jak dlugo, cokolwiek jeszcze chcesz) Odpowiedz Link
bluedream Re: Witajcie 17.06.04, 22:43 Klikam z North Caroliny , gdzie mieszkam od czterech lat (wczesniej NYC). Szablonowo :maz ,corka i syn .Trudno jest pisac o sobie , ale mysle ze jestem jak byc moze czesc z was (co mozna wnioskowac z postow )nie do konca pogodzona z emigracja ,ale na glebsze refleksje bedzie czas .Nie wiem co was interesuje - pytajcie a ja odpowiem .Aha, klikam z pracy (gdzie spedzam duuuuuuuuuuuuzo czasu). Odpowiedz Link