evek 25.06.04, 10:27 ...i se poleci do USA:o)Dzieki dla tych co trzymali kciuki:o) i pozdrowienia z Krakowa:o) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bluedream Re: evek dostal wize!!!! 25.06.04, 18:36 Gratulacje i milych wrazen .A gdzie bedziesz przebywac? Odpowiedz Link
evek Re: evek dostal wize!!!! 27.06.04, 18:21 Chicago na poczatek ;O) jestem fanka "Ostrego dyzuru" czyli "ER" po amerykansku :O) pozdrawiam! Odpowiedz Link
agnes55 Re: evek dostal wize!!!! 26.06.04, 11:11 Serdecznie gratuluję!!! Czy możesz napisać jak przebiegała Twoja rozmowa w Krakowie , w którym okienku,czy studiujesz , czy pracujesz ,jak długo czekałeś na rozmowę od momentu umówienia się? Dziękuję za szczegóły , ułatwi mi to moją wizytę! Pozdrawiam i życzę wspaniałych wakacji! Odpowiedz Link
evek Re: evek dostal wize!!!! 27.06.04, 18:33 dzieki za mile slowa. oczywisice powinno byc w temacie "dostala" ale zjadlo mi "a" ;O) pozdrawiam jeszcze z Polski - nieco deszczowej i pochmurnej! Odpowiedz Link
funieczka no i evek ci wszysko powiedzial... 04.07.04, 04:13 i warto takiej cos pomagac? Normalnie udaje glupia ze nie wie o co sie dziwczyna pytala. WSTYD, evek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ty pewnie z takich co w godzine po wyladowaniu 'ja po polski nie umniec'. Odpowiedz Link
evek Re: no i evek ci wszysko powiedzial... 04.07.04, 16:06 moze zapytaj sie zainteresowanej najpierw czy maila ode mnie dostala, a potem ludzi obrazaj! i nie martw sie - z moim polskim nie ma problemu niezaleznie od granic i kontynentow! milego dnia dla milych! a jakby ktos jeszcze chcial info o rozmowie w konsulacie, to posylam na maila - wystarczy dac znac. Odpowiedz Link
funieczka Twoj pryklad niech bedzie ostrzezeniem dla 05.07.04, 13:31 chetnych popiskujacaych o pomoc: ja, prosie, jake, ale to tylko mnie prosie powiedziec...czarno widze twoje zycie, tlumoku ze wsi. Odpowiedz Link
jolek Re: do funieczka 05.07.04, 18:38 wiesz co? to Ty wsiok jestes i czytac nie umiesz! funieczko, czas spojrzec prawdzie w oczy. literki znam, ale kontekstu juz nie lapie. oj borok ze mnie, borok..... Odpowiedz Link