Dodaj do ulubionych

problem z telefonem :O(

18.02.05, 22:31
mam telefon w sieci t-mobile. i jest wylaczony. to dluga historia dlaczego i nie bede sie
rozpisywac.

w kazdym razie na jakies 2-3 miesiace potrzebuje cos w zastepstwie. kupilabym drugi w
t-mobile na siebie ale musze im zaplacic 500 dolcow kaucji, bo mam fatalna historie
kredytowa. ta opcja odpada. nie mam teraz 500 dolcow zeby sobie ot tak na rok zamrozic "w
telefonie".

ale t-mobile jak kazdy, ma cos na ksztalt kart pre-paid czyli "t-mobile to go". tylko nie wiem
czy jak kupie sobie taka karte i bede chciala zadzwonic do PL uzywajac kart telefonicznych
np INC to jak mi to policzy? i na ile mi ta karta t-mobile starczy???

wiem - powinnam zapytac w sklepie - i mam taki zamiar, ale moze ktos z was juz probowal
tego i moze sie podzielic info?
bede wdzieczna.
a moze w ogole zmienic siec???
tylko pewnie znowu beda chcieli jakies kaucje...

doradzcie cos, bo ja sie kompletnie w tym gubie :O(
Obserwuj wątek
    • marxx Re: problem z telefonem :O( 18.02.05, 22:36
      raczej sa to dosc konkretne pytania :( musisz zadzwonic do jakiegos "salonu"
      telefonicznego!
      Moj kolega raz mial tel wlasnie na taka karte (niepamietam jaka kompania) ale
      mial weekendy za darmo!!!! i wtedy dzwonil do bolu!!!

m

PS: jak chcesz to sie dowiem co to byla ...na pewno nie T mobile!
      • evek Re: problem z telefonem :O( 18.02.05, 23:08
        wlasnie na to licze ;O) na darmowe weekendy ;O)
        pozdroofka!
        • marxx Re: problem z telefonem :O( 19.02.05, 01:17
          Koles juz dokladnie nie pamieta :(
          Nazywalo sie to cos PLATINUM , ale niestety nie wiem czy byla to nazwa
          kompanii czy np. nazwa kart uzupelniajacych jednostki w telefonie

Kupil to "belmont...zdaje sie pierwsze swiatla za central na zachod..." polski
          jakis tam salonik

niespecjalnie dobrze wypowiada sie do tej pory, mial caly czas problemy z
          polaczeniami, do niego praktycznie niebylo szans sie dodzwonic za to on mogl
          wszedzie (moze mial kijowy telefon!!!) ale weekendy i wieczory faktycznie mial
          darmowe, 9pm-7am

to tyle co zdolalem wyciagnac przed jego udaniem sie na pijanstwo!

m

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka