Dodaj do ulubionych

POMOCY! TAXOWKA!!!

08.09.05, 18:31
musze na 2.00 po poludniu zamowic taksowke na lotnisko. jeszcze nie robilam
tego i nie wiem ktora firma godna zaufania???? ktora polecacie???!
Obserwuj wątek
    • marxx Re: POMOCY! TAXOWKA!!! 08.09.05, 18:32
      jedziesz po kogos???
      • evek Re: POMOCY! TAXOWKA!!! 08.09.05, 18:32
        nie. rodzice Macieja musza sie dostac na lotnisko. nie puscili go z pracy :O(
    • marxx Re: POMOCY! TAXOWKA!!! 08.09.05, 18:34
      zobacz ksiazke telefoniczna, chyba tam sa strony z taxi
      • evek Re: POMOCY! TAXOWKA!!! 08.09.05, 18:37
        dzieki. no to wiem ;O) ale nie wiem ktora firma "pewna" zeby mi po nich
        przyjechali! dzwonie do pierwszej
    • smiechy.w.ciemnosci Re: POMOCY! TAXOWKA!!! 08.09.05, 21:08
      Ja korzystalam z dwoch jak do tej pory: American Taxi 773-248-7600 oraz Flash Cub
      773-866-9200
      oczywiscie mozna zadzwonic i zamowic sobie na konkretna godzine, ale nigdy tak
      naprawde nie wiadomo czy przyjada na czas. Kiedys pan z Flash na moja uwage, ze
      przyjechal pietnascie minut za wczesnie, odpowiedzial mi oburzony, ze "chyba
      jestem niepowazna, jak mysle, ze oni beda na mnie czekac!?" Z wielka laska
      poczekal jednak biedak, ale mial taka mine, jakbym mu babcie zasztyletowala co
      najmniej. Innym razem zamowilam do American, tez mieli byc na okreslona godzine.
      Pan sie spoznil pol godziny. Ja rozumiem, ze wszystko zalezy od pory dnia,
      korkow itp. ale jak jest podana godzina a oni zapewniaja, ze nie ma problemu z
      zamowieniem na nia, to spora przesada, zeby sie spozniac 30 minut. Aha, z
      American zamawialam o polnocy i wsrodku tygodnia, wiec nie wiem, jaki mieli
      problem.
      • evek Re: POMOCY! TAXOWKA!!! 08.09.05, 21:22
        a ja dodzwonilam sie do City Service Taxi. cokolwiek to jest ;O) najpierw
        gosciu do mnie oddzwonil, ze bedzie taxi o umowionej godzinie i podal numer, a
        potem jeszcze zadzwonil kierowca, ze bedzie na czas :O) wiec chyba wszystko sie
        udalo. nie wiem - bo siedze w pracy, a nawet nie ma jak zadzwonic bo nie maja
        amerykanskiej komorki :O|
        ale dzieki za info :O)
        numer do City Service Taxi: 773-907-0909
        • smiechy.w.ciemnosci Re: POMOCY! TAXOWKA!!! 08.09.05, 22:08
          Mam nadzieje, ze przyjada na czas:)
        • marxx Re: POMOCY! TAXOWKA!!! 08.09.05, 22:09
          jak tyle razy dzwonia to pewnie oznacza ze sie spoznia o godzine albo wiecej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka