marxx 28.09.05, 18:07 czesc! ale fajnie, jestem teraz w lunch pokoju w gromnej piekarni i se moge pisac :)))) kalawiatura kipska i jak widac robie dziwne literowy :) trzymajcie sieQ marxx Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muss_ka Re: Pisane z pracy 28.09.05, 18:25 hehe ja tez w ciekawym otoczeniu- pisze zza szafy,robimy male malowanie.. Ok to biore sie za robote, albo przynajmniej za wspieranie duchowe, bo to mi chyba najlepiej jednak wychodzi hehe ;)) Odpowiedz Link
marxx Re: Pisane z pracy 28.09.05, 18:44 no to ja Ciebie tez po wspieram duchowo jak juz sie 2 raz dorwalem do internetowego kiosku :))) Odpowiedz Link
littlewing Re: Pisane z pracy 28.09.05, 20:12 ja mam w pracy dobrze ;) nie mam Internetu . I nie staram sie o to ooooo ) lw Odpowiedz Link
evek Re: Pisane z pracy 28.09.05, 20:21 a ja to tez z pracy ale "po Bozemu" - kompik na biurku, swiatelko, wygodne krzeslo... ;O) pozdroofka! Odpowiedz Link
littlewing Re: Pisane z pracy 28.09.05, 20:26 ja mam krzeslo,ale nie tak znowu wygodne. Prezio wpada...mam wtedy "pod gorke".Stare to krzeslo.Chyba ma ze 20 lat. Tasma przyklejona noga,tapicerka niejedno widziala,komp Pentium I ,266Mhz i takie tam...Dopiero jak zajde do domu ...Pelny wypas... lw ;))) Odpowiedz Link
evek Re: Pisane z pracy 28.09.05, 22:53 no nie wiem. ja w domu nie mam internetu :O( nie mam nawet kompa ;O) Odpowiedz Link
marxx Re: Pisane z pracy 30.09.05, 10:44 A ja wlasnie jestem juz po pracy...i dawaj lulu Odpowiedz Link
irenkap Re: Pisane z pracy 30.09.05, 11:13 a ja jestem wlasnie po pracy i przed praca :)) i wcale nie mam zlego nastroju z tego powodu, zaraz wezme kapiel, zjem cud sniadanko i spacerkiem sobie pojde.. jak wroce znow beda po pracy i przed praca... Ameryka.. pozdrawiam tych po pracy i tych przed praca, no i pracujacych tyz. Odpowiedz Link
marxx Re: Pisane z pracy 14.12.05, 17:58 czesc...kolejnraz jestem w prac gdzie w bufecie zakladowym :) jesstanowisko komputerowe! :) Klawiatura zaswiniona ale mozna pisac:) pozdrowienia z John Crane Chicago Odpowiedz Link
marxx Re: Pisane z pracy 07.01.06, 21:46 Pozdrowienia ze stolowki zakladowej firmy Pepsico fabryka paszy dla ludzi Golden Grain.....takie mixy ryzu z makaronem ...fuj nieedlugo mam nadzieje ze zacznie mi sie weekend m Odpowiedz Link
agakoza1 Re: Pisane z pracy 09.01.06, 11:16 a ja tez pisze z pracy:) miejsce pracy: moj dom, wygodne krzeselko, pizama:) Odpowiedz Link