w5w7 Re: KACZYNSKI......!!!!!!! 23.10.05, 22:35 Rzeczywiscie..bez... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=30866327&a=30866327 Odpowiedz Link
ziutek68 KACZYNSKI......!!!!!!! 23.10.05, 22:52 Krzycz, krzyczcie do woli! Ja moglem krzyczec i gadac do obrazu i telewizora przez lata komunizmu i od '89, kiedy przefarbowani z okraglego stolu, kradli le wlezie. Krzycz...teraz Twoja kolej! NARESZCIE !!!! Ujawnilo sie wszystko, krzyczcie dalej! Ujawniajcie sie. Moze za 5 czy 10 lat wroce do normalnej Polski. Ja tu sie nie pchalem! (do USA ). Przyjechalem z podobnych pobudek jak Twoja corka, czy Irenka.pe, czy wiekszosc z tego forum. Moze Kaczynski przewietrzy Polske nie tylko Warszawke. Andrzej - Warszawiak. Odpowiedz Link
w5w7 Re: KACZYNSKI......!!!!!!! 23.10.05, 23:20 Nie bede sie wdawac w dyskusje, wyjaśnie tylko, że moja córka poleciala do chłopaka. Dla milosci nie ma granic:)Wiec nie poleciała podejrzewam z takich samych jak Ty pobudek. Milego powrotu zycze..moze ktos tu jeszcze będzie..jak wrócisz:) Odpowiedz Link
iwa23 Re: Krzycz, krzycz.... 24.10.05, 00:05 ziutek68 napisał: > Teraz ja sie CIESZE !!!! Ciesz sie, ciesz! I poczytaj sobie, kto glosowal na Twojego kandydata: ludzie starsi, mniej wyksztalceni i wies. A na Tuska mlodsi, wyksztalceni i miasto. Gratulacje. Odpowiedz Link
w5w7 Re: Krzycz, krzycz.... 24.10.05, 00:07 hahahaahah..do ktorej kategorji sie załapales ziutek? Odpowiedz Link
ziutek68 Skonczylem ten sam Uniwersytet Warszawski,... 24.10.05, 01:10 co Profesor Kaczynski. Ps. kompromituj sie dalej. Ni w5 ni w9. Odpowiedz Link
iwa23 Re: Skonczylem ten sam Uniwersytet Warszawski,... 24.10.05, 01:24 ziutek68 napisał: > co Profesor Kaczynski. 1. Wsrod absolwentow zawsze sa ci lepsi, ci gorsi i ci najgorsi. 2. Od kiedy Kaczynski jest profesorem? 3. 'Profesor' nie pisze sie duza litera, tak samo jak 'ziemi' nie pisze sie z dwoma 'i'. Chyba nie byles na zadnym kierunku humanistycznym? Odpowiedz Link
marxx Re: Skonczylem ten sam Uniwersytet Warszawski,... 24.10.05, 06:55 Ziutek...spokojnie.... jeszcze to ze ktos ma indeks UW nie oznacza ze jest sie kims nadzwyczajnym.......Moze wystarczy byc troszke bardziej tolerancyjnym dla innych , moze mniej TKM........badzmi qrde ludzmi Odpowiedz Link
w5w7 Re: Krzycz, krzycz.... 24.10.05, 00:14 "Kaczyńskiemu udało się pozyskać prawie cztery piąte wyborców Leppera z I tury." No to teraz wszystko jasne...ziutek!!!!!! Odpowiedz Link
w5w7 Re: Krzycz, krzycz.... 24.10.05, 00:20 wiadomosci.gazeta.pl/wybory2005/1,69307,2982392.html Odpowiedz Link
rysunkowapostac Re: Krzycz, krzycz.... 24.10.05, 00:43 Na tym polega demokracja. Wiekszosc ma wladze( chcialem napisac racje ale to niekonicznie byloby prawda). Gratulacje dla wygranych. I czekamy co bedzie dalej... Odpowiedz Link
marxx Teraz mam wszystko w ... 24.10.05, 01:16 Niech teraz Kaczor bedzie prezydentem wszystkich polakow ...to jego zas$#@% obowiazek ......szkoda tylko ze wszystko jest w jednych rekach (rzad / prezydent) dla demokracji nie wyglada to najlepiej Odpowiedz Link
ania091951 Re: Teraz mam wszystko w ... 24.10.05, 02:18 JESTEM Z WARSZAWY I TEZ GLOSOWALAM NA KACZYNSKIEGO -MOJA RODZINKA MIESZKAJACA W W-WA TEZ POPARLA KACZNSKIEGO TAK ZE NIE TYLKO WIES POPIERALA KACZORA TEZYMAJ SIE ZIUTEK 68 Odpowiedz Link
ania091951 Re: Teraz mam wszystko w ... 24.10.05, 02:19 POWINNO BYC TRZYMAJ NIE TZYMAJ Odpowiedz Link
marxx Re: Teraz mam wszystko w ... 24.10.05, 06:43 Aniu moja kochana , trzymaj Ty tez sie...i zmien liternictwo na mniej krzykliwe Odpowiedz Link
ania091951 marxx... 25.10.05, 00:19 MOJA DRUGA POLOWA TRZYMA Z TOBA -ZADOWOLONY ANIA Z W-WA MAZ GDYNIA REDLOWO LITERNICTWA NIE ZMIENIE POZDRAWIAM Odpowiedz Link
marxx Re: marxx... 25.10.05, 00:26 to nie zmieniaj...jak koniecznie chcesz udowodnic ze brak Ci oglady, w netykieci w pokazywaniu sie na forum prywatnym Odpowiedz Link
ania091951 Re: marxx... 25.10.05, 00:39 CZY WSZYSTKICH TAK ATAKUJESZ JAK MAJA INNE POGLADY POZDRAWIAM Odpowiedz Link
marxx Re: marxx... 25.10.05, 00:43 te Twoje namolne pozdrowienia kiedy nawet nie przedstawilas sie, uwagi o atakowaniu Ciebie i to ze nie przyjmujesz normalnej uwagi na temat czegos tak uniwersalnego jak Netykieta ...przypomina mi pisanine jednego szalenca z innego forum. Nie krzycz, to wszystko Odpowiedz Link
marxx Re: marxx... 25.10.05, 00:48 zablokowaly Ci sie klawisze czy co? caly czas nawalasz wielkimi literami...dlaczego? Chcesz naprawde zwrocic na siebie uwage? (spytam sie serio) Odpowiedz Link
ania091951 Re: marxx... 25.10.05, 00:53 PRZEDSTAWILAM SIE ALE U CIEBIE WIDOCZNIE Z PAMIECIA NIE TAK I JUZ NIE ODPISUJ BO ZNIKAM Z TEGO FORUM -POZDRAWIAM PS MIESZKALAM 10 LAT W GDYNI ALE TAM LUDZIE BYLI BARDZIEJ MILI Odpowiedz Link
macko74 Re: marxx... 25.10.05, 22:49 maarx nie masz przypadkiem na mysli Galluxa z trojmiasto.pl ;-) Macko. Ps Pozdrowka oczywiscie hihi.. Odpowiedz Link
rysunkowapostac Re: Teraz mam wszystko w ... 24.10.05, 02:18 No niby calkiem demokratycznie to nie wyglada... Ciekawe czy teraz Jarek bedzie premierem czy jednak nie... W sumie to konstytucja troszke ratuje sytuacje bo prezydent w sumie niewiele moze a w Sejmie bez PO i tak nic nie zrobia. Graja mocnymi kartami i trzeba wierzyc w ich dobre intencje. Szkoda ze PO nie wygrala wyborow do Sejmu bo bylaby szansa, ze gospodarka troszke przyspieszy. Ale ja licze , ze Kaczyscy maja dobre intencje. Ja bylem mocno za PO ale tez wazne , ze tym razem to byl wybor i tak w obrebie jednej idei tak w sumie. Ja mam nadzieje, ze Marcinkiewicz z Rokita nas tak naprawde pociagna mocno do przodu. Odpowiedz Link
ziutek68 Tez mi gadanie..nasz prezydent wasz premier... 24.10.05, 02:56 A jak Kwach byl preziem i Komuchy rzadzili to bylo dobrze? Wierze, ze wreszcie wszystko pojdzie do przodu. Ps. dziekuje aniu1951 za wsparcie, bo az zal bylo czytac to forum. Nawet obiecalem Cuskiemu odpuscic mimo, ze jest zbyt natchniony. Jak mozna byc tak zaslepionym i nie widziec owocow lat komunizmu i calej "przewalki" od 1989... Walesa przysluzyl sie Tuskowi, Kwach, Miller, Urban... Nie przypuszczalem, ze wbrew tendencyjnym sondazom Kaczynski wygra. Niestety TVN24 i inne TV i gazety, sa nadal w czerwonych lapkach...a do tego taki koalicjant. Pozyjemy zbaczymy. Mozna pisac i pisac...A jesli chodzi o Profesora to z szacunku tak napisalem jak czesto pisze sie Mama czy Tato z duzej litery. Konczylemm matematyke, co nie ma znaczenia. Ile osob na forum sie cieszy???? To widac. To byl test.Ale dosc, dosc, dosc. Odpowiedz Link
macko74 Re: Tez mi gadanie..nasz prezydent wasz premier.. 24.10.05, 04:32 A myslalem ze Tusk !!! Pan Bog ma widocznie takie a nie inne poczucie humoru ;-) ... Mistrzostwa Swiata rozpoczete...!!! Pozdrawiam. Macko. Odpowiedz Link
marxx Re: Tez mi gadanie..nasz prezydent wasz premier.. 24.10.05, 06:46 "Niestety TVN24 i inne TV i gazety, sa nadal w czerwonych lapkach" co to za gadanie ? w jakich czerwonych...toz kazdy z SLD jest w albo prezesem zarzadu albo czlonkiem zarzadu, a reszta chce miec wlasne przedsiebiorstwa...jacy czerwoni???? Oni sa finansowi a nie czerwoni Odpowiedz Link
ziutek68 Czerwoni.... 24.10.05, 07:24 Postkomuna, ich dzieci...po owockach, juz to kiedys pisalem. Tak jak radio 1030 w Chicago. Wylazi szydlo z worka wlasnie w takich momentach jak wybory. Nie mam zamiaru Cie przekonywac. Cale 16 lat pokazalo kto i co wykupil. Wiedzieli pierwsi i mieli kase. Finansowi, dobre sobie. Stracone pokolenie i jeszcze nie wie komu dziekowac. Najchetniej na Rydzyka by zwalili. darujcie sobie. Okazalo sie kto tu pisze. Np. pani "evek". Oszukali ja w DZ. Chicagowskim, o wiadomym profilu ale twardo broni platformy, ktora zpjak kameleon sie przeobrazala. Ale co sie dziwic Widac co pisze i o czym pisze. Te poglady nie yrodzily sie jej wczoraj tak jak moje utrwalaly sie od liceum, w ktorym nie nalezalem do ZMS-u. Jezeli ktokolwiek wie co to jest. Komu wiec zawdzieczacie swoj los? Tym finansowym? Ladnie ich nazwales. Zostaw to lepiej. Odpowiedz Link
ziutek68 Oszukancze sondaze!!!! 24.10.05, 07:40 Kaczynski wygral 10% (punktowa) roznica. Wiekszac "placowek" przeprowadzajacych przedwyborcze sadaze powinna byc pozwana do sadu o oszustwo. Roznica w notowaniach wynosi prawie 15% miedzy wynikami wyborow a prognozami tych "placowek". Nalezy zaznaczyc ze wiekszasc tych "placowek" wrozyla zdecydowane zwyciestwo Tuskowi. Sadaze te byly przeprowadzane na zamowienie roznych instytucji miedzy innymi telewizyjnych. Odpowiedz Link
gdansk70 Re: KACZYNSKI......!!!!!!! 24.10.05, 08:11 bez komentarza 80.55.189.222/~beddragon/kaczor.jpg Odpowiedz Link
w5w7 Re: KACZYNSKI......!!!!!!! 24.10.05, 08:27 doooooooooobre:))))) Proponuje na dzisiaj radio rmf...tam dopiero leca teksty:) Odpowiedz Link
macko74 Re: KACZYNSKI......!!!!!!! 24.10.05, 08:32 Znalazlem takze ten link na trojmiasto.pl , mial ktos pomysl hihi... Pozdrowka. Macko. Odpowiedz Link
w5w7 Re: KACZYNSKI......!!!!!!! 24.10.05, 11:39 Pomysl przedni, bo i co nam zostalo? Wiać gdzie pieprz rośnie:( Konsulat USA chyba tez bedzie miał co robić w niedlugim czasie. Odpowiedz Link
mika_1 Re: KACZYNSKI......!!!!!!! 24.10.05, 11:59 Jestem wściekła, jak nie wiem co. Ziutku, jesli jestes z W-wy powinieneś wiedziec, co zrobił Kaczor podczas swoich rzadów. Dzieki temu, ze rzadził nieudolnie, nie wykorzystywał pieniedzy, które mogłby dostac od Unii - dzieki temu zyskuje ciagle Królewsko-Stołeczne Miasto Kraków. I bardzo sie z tego cieszymy. O ile jednak da się przezyć to, że Warszawa nie rozwija sie tak, jak powinna, to ciezko cieszyc sie z tego, ze niedlugo Polska bedzie tak wygladała. A na koniec kadencji Kaczor powie Ci:"spieprzaj dziadu", jesli bedziesz miał jakiekolwiek pretensje. Zastanawiam sie tylko ile jeszcze lat musi upłynąc, żeby w koncu cos sie w tym kraju zmieniło. Odpowiedz Link
ziutek68 Mika - tu chciaem wpisac... 24.10.05, 19:33 Damska wersje - "spieprzaj dziadu". Dla mnie to genialne historyczne powiedzenie. Przyjelo sie! Jak rozwija sie Warszawa to widac golym okiem bo bylem tam w marcu. Twoja ocena dzialan Kaczynskiego jest bez pokrycia. W Polsce? Duzo zmian bedzie. Nowa miotla....Ciesze sie! Wasze reakcje ciesza mnie jeszcze bardziej. Piszcie, placzcie wiecej...Jaka mac taka nac....widac skad pochodzicie. Odpowiedz Link
w5w7 Re: Mika - tu chciaem wpisac... 24.10.05, 20:13 >> Damska wersje - "spieprzaj dziadu". Dla mnie to genialne historyczne > powiedzenie. Wiesz co ziutek? Jak na osobe z wyższym wyksztalceniem jak mowisz, jestes żalosny. Brak ci kultury i szacunku do ludzi. Moze sie nad soba zastanów? Skąd w tobie tyle jadu???? Musiałes to skąś wynieść. Czyżby z domu...? Odpowiedz Link
marxx Re: Mika - tu chciaem wpisac... 24.10.05, 23:10 Ziutek...jak na elektorat Kaczora to myslalem ze potrafisz sie lepiej zachowac :(((( Jedna sprawa....chyba Ty masz ogromna ilosc przyjaciol, tak duza , ze juz ich jest wrecz za duzo jesli koniecznie starasz sie obrazac ludzi ktorzy sa dla Ciebie zyczliwi. Jesli masz tak pisac to nie pisz wcale Odpowiedz Link
trickstero Re: Mika - tu chciaem wpisac... 24.10.05, 23:35 Wiesz Zitek czy jak ci tam, zastanawia mnie tylko co ty tutaj jeszcze robisz Wracaj do warszfki i rob kaczce za famulusa Chcialbym ci bardziej wulgarnie odpowiedziec ale rece zwiazuje mi netykieta. Bez pozdrowien. Odpowiedz Link
tenzinn Re: Mika - tu chciaem wpisac... 25.10.05, 02:36 Do Ziutka, jedynego prawdziwego, poprawnego staznika moralnosci o przegnilym sumieniu mam pytanie. Skad tyle jadu i nienawisci w Twoich postach?? Czy wóda do reszty przezarla Twoj mozg?? A moze ktos kiedys tam mocno Cie skrzywdzil i teraz masz zal i jestes pelen frustracji do swiata i ludzi?? Dlaczego wyznajesz teorie "Kto nie jest ze mne, ten jest przeciwko mnie"?? Dlaczego wszyscy ktorzy oddali glosy na Tuska sa rozowo-czerwonymi postkomunistycznymi komunistami, zydami, cyklistami, hitlerowcami, UBekami, SBkami, sprzedawczykami, zdrajcami i Kaszubami?? Skad tyle zla w Tobie czlowieku?? Ciezki z Ciebie przypadek ale altrnatyw na Twoje podejcie jest kilka. Oto one: - odwyk, - prozac, - wyjazd do Polski i zatrudnienie sie jako sledczy w przyszlych trybunalach sadzacych aferzystow, rozowoczerwonych komunistow itd. ( tam sie chyba chlopie spelnisz) - zaloz razem z Cuskim forum o Profesorze, macie w koncu wspolny temat ( Cuskiemu tez fiutek twardnieje jak pisze o nowym prezydencie. A tak naprawde to chlopie wiecej dystansu do zycia i ubieraj sie cieplo bo chlody nastaly! pozdrawiam. Odpowiedz Link
ziutek68 Skad tyle jadu? Lata komuny i 16 lat przekretow. 25.10.05, 03:56 Daruje sobie odpowiedz na wpis tenzina. Nie mam czego szukac na takim forum. Kompletnie sie dobraliscie. To wy powinniscie przeniesc sie do Polski i to gdzies na ziemie zachodnie. Takich "przyjaciol" nie potrzebuje. O czym w zasadzie mozemy rozmawiac? Przerazajacy jest wasz sposob myslenia. Dobrze, ze nie ma was w Polsce. Odpowiedz Link
ladybug Re: Skad tyle jadu? Lata komuny i 16 lat przekret 25.10.05, 21:12 Wszystko pieknie Ziutku, fantastycznie. Tylko te posciki Twoja jakies takie...haotyczne.bla bla bla. No i jak widac nie jest to prawda, ze wiek i rozsadek ida w parze. Pamietam taki okres w moim zyciu, kiedy dane mi bylo sie bulwersowac otaczajacym mnie swiatem. Strasznie bylam zla i apodyktyczna. Tyle ze ja mialam wtedy lat moze 17... a Ty? wnioskuje ze masz na karku znacznie wiecej wiosen. Odpowiedz Link
tenzinn Re: Skad tyle jadu? Lata komuny i 16 lat przekret 27.10.05, 03:41 www.joemonster.org/download.php?d_op=getit&lid=1986 Odpowiedz Link
marxx Re: Skad tyle jadu? Lata komuny i 16 lat przekret 27.10.05, 04:37 no i zobaczcie...robienie swinstw maja we krwi :) Odpowiedz Link
hejkszoo NISZCZ KACZYZM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.10.05, 04:30 Bije sie w piers ze nie poszedlem glosowac- i oto tego skutki, nawet tego nie skometuje bo jestem strasznie ztyrany ( nowa praca fizyczna:) ) ps .do wszystkich zwolennikow- pogadamy za rok dwa ( zeby nie bylo a nie mowilem... Odpowiedz Link