w5w7 Re: na bloga 31.10.05, 23:40 Szybki jesteś, dopiero co zaglądałam i nic nowego nie bylo. Jezuuuuu..straszne:( Jak mozna sie tak bawić? Odpowiedz Link
marxx Re: na bloga 31.10.05, 23:42 ano mozna...i to mi sie podoba ze mozna......chociaz jesli chodzo o estetyke to co innego. Chociaz :) dla dzieciakow i ich usmiechu zrobilbym jeszcze wieksze przedstawienie :))) Jedyne co mi sie niepodobalo autentycznie to inscenizacja polegajaca na tym, ze ktos zrobic niby palenisko z garem i do gara wpierniczyl poucinane lalki (niemowlaki) wygladalo to koszmarnie Odpowiedz Link
irenkap Re: na bloga 01.11.05, 19:59 dzięki róznym programom i umiejetnościom mojego dziecka, odzyskałam zdjęcia skasowane z aparatu:) Może dzisiaj w nocy coś przetworzę na blog. Ile pozwalasz umieścić mi zdjęć? Odpowiedz Link
w5w7 Re: na bloga 01.11.05, 22:51 irenka..jak to dobrze miec takie zdolne dzieci:)Gratulacje! Odpowiedz Link
irenkap Re: na bloga 01.11.05, 22:56 tak, najpierw przyprawiają o zawał kasując wszystko a potem ot tak sobie to odzyskują.. niezła hustawka, ale cieszę się bardzo.. Swoją drogą jest to też dowodem, jak łatwo ktoś kto się troszkę zna może odtworzyć coś co wydaje nam się, że usunęliśmy bezpowrotnie.. Odpowiedz Link
marxx Re: na bloga 01.11.05, 23:56 to chociaz odpal cos dziecku za to ...narobilo sie tak zupelnie za darmo? :) Odpowiedz Link
evek Re: na bloga 02.11.05, 00:00 kilka "zielonych" i bedzie w porzo ;O))))))) a ja chce zobaczyc zdjecia! szczegolnie te z wyprawy na lotnisko i z samego O'Hare! ale moze nie wrzucaj na bloga ;O))))) Odpowiedz Link
marxx Re: na bloga 02.11.05, 00:03 moze jednak z ta kasa to przesada....chyba nie chcemy zeby Irenka placila synowi za zmycie naczyc, wyniesienie smieci lub zamkniecie drzwi od domu...to by bylo juz kapitalistyczne przegiecie :) Odpowiedz Link
w5w7 Re: na bloga 02.11.05, 00:25 Mam nadzieje, że i ja dostane troche tych prywatnych fotek irenka? :) Odpowiedz Link
irenkap problem 02.11.05, 09:21 Jak zwykle mam jakiś nowy problem. Gdy w nowym zapisie klikam opcję "wstaw z zasobów" wyrzuca mnie na stronę główna blox. I nici z wstawienia zdjęcia, amam je już gotowe, pozmniejszane, tylko wstawiać.. Co mam zrobić, żeby dobrać się do zasobów, bo nijak nie mogę ich otworzyć..?? Odpowiedz Link
irenkap Re: problem 02.11.05, 09:32 Wandziu, moje Ty SOS, coś mi nie idzie.. Jak mam wejść do zasobów? Odpowiedz Link
w5w7 Re: problem 02.11.05, 09:32 irenka..to blog ma dzisiaj jakis problem. Sprawdzalam. Cos dziala nie tak, wyrzuca z innych opcji tez. Musisz chyba odczekac i spróbowac pózniej. Odpowiedz Link
irenkap Re: problem 02.11.05, 09:35 Ok. Zawsze jak sobie coś naplanuję, to nici.. trudno.. ale dziękuję za pomoc. A może to znak, zeby odłaczyć się od kompa i zasuwać do kuchni :)) Odpowiedz Link
w5w7 Re: problem 02.11.05, 09:47 hahahaha..reklama dzwignia handlu, jak to w dawnych czasach mawiano? :) Powodzenia w kuchni...i bez dziwnych skojarzeń przy okazji nadzienia do naleśnikow:) Odpowiedz Link
bar_nata Re: problem 02.11.05, 09:48 Ech...dziewczyny......jeśli myślicie to co ja......to .....;))) Odpowiedz Link
irenkap Re: problem 02.11.05, 09:55 no widzicie, głupie smażenie nalesników a ile może byc radości..) podrzucę na patelni, walnę na talerz, podstudzę :)nadzienie nie za grubo, bo kryzys, dobrze zawinę, i jeszcze panierka, a co tam.. dzisiaj podwójna i grubo cukrem pudrem.. paluuszki lizać:) do tego zaraz puszczę sobie jakąś muzyczkę.. Żyć nie umierać! Odpowiedz Link
irenkap Re: problem 02.11.05, 09:57 Już miałam rzucic hasło "kto chce nalesnika?" ale w kontekście.. się opamiętałam..:)) Niezły numer z tą reklamą. Odpowiedz Link
bar_nata Re: problem 02.11.05, 09:57 Do licha ze skojarzeniami;))......narobiłaś mi smaku na naleśniki;)))......a co tam mam ochotę i już;))) Odpowiedz Link
irenkap Re: problem 02.11.05, 09:58 no i proszę, jak to można szybko przejść od tematu bloga i zdjęć na smażenie naleśników:0 Marxx nas odstrzeli! Odpowiedz Link
irenkap Re: problem 02.11.05, 10:02 ale jak się obudzi.. i poczuje ten zapach.. Jak Wandzia mówi: strach się bać :) Chyba, że co drugi naleśnik wyślemy do Chicago! Odpowiedz Link
irenkap Re: problem 02.11.05, 10:00 No to co..? Święto naleśników?? Wszyscy dzisiaj smażymy.. robimy naleśniki! Smacznego! Odpowiedz Link
bar_nata Re: problem 02.11.05, 10:04 Popieram .......robię dzisiaj płonące naleśniki ....a co?.... jak perwersja to na całego;))) Odpowiedz Link
w5w7 Re: na naleśniki 02.11.05, 10:15 To juz nawet nie wypada mi nie dołaczyc do Was! Tez zrobie dzisiaj nalesniki. Nad nadzieniem jeszcze pomyslę.Ja mięsożerna jestem....:) marxx...pewnie czujesz przez sen co na Ciebie czeka..? Odpowiedz Link
irenkap Re: na naleśniki 02.11.05, 10:15 Oczywiście!! No to idę do kuchni. Miłego dnia, radosnego, jak te poranne pogaduchy :) .. ale tym płonącym to mnie ubawiłaś, brawo! Wandzi już pewnie smaży, a Marxx napewno nie spi, on zawsze czuwa.. tylko się nie zdradza cwaniaczek. Miłego wszystkim! Śmiech to zdrowie! Odpowiedz Link
bar_nata Re: na naleśniki 02.11.05, 10:21 Miłego dnia dziewczyny! A ja się biorę do pracy bo jak szef się zorientuję co wyprawiam to mi żadne naleśniki nie pomogą;)))......nawet te płonące!! Odpowiedz Link
irenkap Re: na bloga 03.11.05, 08:59 Witajcie. Koniec żartów, do roboty:) Mam już przygotowane zdjęcia na bloga i ani wczoraj ani dzisiaj nie mogę nic otworzyć. I "nowy wpis" i "pliki" mi się nie otwierają tylko wyrzuca mnie na stronę główną blox. Czy i Wy macie taki problem czy dotyczy znów on tylko mnie? Odpowiedz Link
w5w7 Zdjęcia irenki 04.11.05, 08:58 irenka, wstawilam w Twoim imieniu. Mozesz wejść w edycję i cos od siebie napisac.:))))))))))))) Odpowiedz Link
irenkap Re: na bloga 04.11.05, 09:05 Wandziu, jesteś wieeelka!! Ja juz odpuściłam :) S a tam jeszcze takie zdjęcia Golab i kukur, flagi4, odbcia6 i stary samochów dwa razy i latarnie4 - to lubie bardzo. Proszę wstaw i te. Odpowiedz Link
irenkap Re: na bloga 04.11.05, 09:14 Na razie zasoby są już pełne. Szkoda, bo mam ładne zdjęcia z centrum, znad jeziora, znad rzeki.. albo samych wieżowców, odbić w szybach, albo tylko samych okien, albo same latarnie, hydranty itd itd itd .. jejku, jak tam ładnie.. musiałam jednak dokonać wyboru.. pusciłam te "polskie" swojskie bo to coś innego.. jak będzie taka mozliwość będę pokazywać pozostałe.. Odpowiedz Link
w5w7 Re: na bloga 04.11.05, 09:18 irenka, ja to jestem taki komputerowy samouk, ale czasem mi sie cos udaje z tym kompem:) Może mnie lubi tak jak ja jego. Postaram sie wrzucic resztę. Odpowiedz Link
irenkap Re: na bloga 04.11.05, 09:27 Oj lubi Cię.. czego nie mogę powiedzieć o moim.. toczy ze mną nieustające wojny, buntuje się, kłóci, albo ignoruje kompletnie, no i kradnie mi czas.. Nie wiem czy zdązę dzisiaj coś napisać, jesli nie to w niedzielę wieczorem, jak wrócę.. Odpowiedz Link
irenkap Re: na bloga 04.11.05, 09:20 jeszcze jest tam Wandziu wieżow1 i wiezowiec3 - znajdz po moim nicku. No i proszę o zdjęcie "polska" - ot tak, żeby pokazać naszą jesień:). Dziękuję!!!! Odpowiedz Link
w5w7 Re: na bloga 04.11.05, 10:18 No...chyba sie udało. Poprawilam troszke, teraz już jestem mądrzejsza z tym wstawianiem fotek:) Zasłuzylam na śniadanie..to ide do kuchni. Odpowiedz Link
w5w7 Re: na bloga 04.11.05, 22:28 blog "załadowany" na full. Ciekawe co teraz? Wiecej fotek nie pomieści:( irenka bedzie niepocieszona. Odpowiedz Link
bar_nata GG 16.01.06, 10:26 Zajrzyj do skrzynki ......czy Twój numer pozostał taki jak był? Pozdrawiam! b_n Odpowiedz Link
bar_nata Re: na bloga 06.11.05, 00:25 Właśnie co teraz? Bo zdjęcia fajne i pewnie te co jeszcze zostały są równie warte obejrzenia, szkoda by ich było żeby się "marnowały w szufladzie":( Odpowiedz Link
ewka5 Re: na bloga 06.11.05, 05:45 jestem matolem technicznym i zupelnie nie wiem, jak tam wejsc. Pomocyyyy! Odpowiedz Link
marxx Re: na bloga 25.11.05, 19:48 no i stalo sie...nie moglem umiescic kilku zdjec z wczoraj :( udalo mi sie wtrynic tylko jedno. czyli trza czekac na kolejne powiekszenie skrzynki m Odpowiedz Link
w5w7 Re: na bloga 27.11.05, 22:29 Myslisz Marxx, że sami powiększą? Jak to wygląda, bo nie wiem? A niedługo bedę mieć aparacik...uwielbiam pstrykać, łapac te ulotne chwile...i gdzie to powkładam? :( Odpowiedz Link
marxx Re: na bloga 28.11.05, 03:18 No Gofia pisala jakis czas temu ze powiekszaja na poczatek nowego miesiaca Odpowiedz Link
w5w7 Re: na bloga 01.12.05, 22:46 Nooo..gazeta zaszalała! Cały 1 MB nam dołozyli. Kto pierwszy, ten lepszy... Odpowiedz Link
irenkap Re: na bloga 01.12.05, 22:59 macie szczęście, ja byłam pierwsza, zaraz jak powiększyli ale nie udało mi się załadować do pliku, więc poczekam do stycznia :)) Odpowiedz Link
marxx Re: na bloga 01.12.05, 23:27 1 mb mamy....i tak pewnie bedzie co miesiac.....czyli trzeba ostroznie gospodarowac pojemnoscia :) Odpowiedz Link
irenkap Re: na bloga 01.12.05, 23:52 aluzju paniał :)) a na ile to zdjęć starcza - pytam nieśmiało.. Odpowiedz Link
marxx Re: na bloga 02.12.05, 00:01 jak zdjecia bedziesz zmniejszala to ukaze Ci sie ile zaiwraja objetosc ...kiedys tam pisalem aby zdjecie mialo cos kolo 75kb Odpowiedz Link
macko74 Re: na bloga 02.12.05, 01:27 75 kb kilo bitow ????o jejku takie male ;-) 75KB - kilo bajtow brzmi chyba lepiej ;-) Pozdrowka. Macko. Odpowiedz Link
marxx na bloga 16.12.05, 01:19 Mozna wejsc na bloga, jest zmiana , mala ale cieszy......no i na pohybel dla wszystkich mundrych inaczej :) Odpowiedz Link
irenkap Re: na bloga 17.12.05, 10:29 Składam skargę! Dlaczego na blogu tak mało zdjęć z operettowego spotkania?? I bardzo bym chciała zobaczyć Chicago o tej porze roku.. świąteczne dekoracje.. Michigan... proszę.. Odpowiedz Link
gdansk70 Re: na bloga 09.01.06, 04:15 no i udalo sie po osobistych instrukcjach admina wszechmogacego przeszedlem bariere i umiescilem zdjecie HURRA!!!! Odpowiedz Link