rhodeisland 31.10.07, 03:27 Pierwszy widzialam, drugiego nie moge sie doczekac. Mam nadzieje, ze dadza pewnym ludziom do myslenia. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rhodeisland Zamiast "Lions for Lambs" mialo byc "Stop Loss" 31.10.07, 03:39 Oba trailers widzialam w kinie przed "Rendition". Pomylily mi sie. Tu jest trailer do "Stop Loss". Widownia amerykanska dojrzala do takiego filmu, jeszcze pare lat temu nie osmielono by sie go pokazac. moviesblog.mtv.com/2007/10/17/trailer-premiere-stop-loss/ Odpowiedz Link
rhodeisland Trailer "Renditio" nie oddaje jak dobry jest ten 31.10.07, 03:45 film movies.aol.com/movie/rendition/27650/video/rendition-trailer-no-1-hd/1951424 Odpowiedz Link
artremi Love in the Time of Cholera 31.10.07, 04:07 Ja juz ponad rok nie bylam w kinie, ale teraz odliczam dni do 16 listopada, kiedy to ukaze sie "Love in the Time of Cholera". Ksiazka przypomina mi moje wlasne zycie, wiec jestem ciekawa czy film bedzie jeszcze lepszy. :-) ---------------- Based on Nobel Prize-winning author Gabriel García Márquez's novel of the same name, director Mike Newell's Love in the Time of Cholera details a passionate love triangle that unfolds in turn-of-the-century South America. Oscar-winning Pianist scribe Ronald Harwood adapts the story of two young lovers who bide their time for years while anxiously awaiting the day they can finally be together. Through marriages, affairs, careers, and deaths, the couple never loses hope that destiny will unite them in the end. ~ Odpowiedz Link
rhodeisland Wyglada interesujaco. Najpierw przeczytam 31.10.07, 04:17 ksiazke, sprobuje w wersji oryginalnej. Odpowiedz Link
ladybug Re: Wyglada interesujaco. Najpierw przeczytam 31.10.07, 15:55 W sensie po hiszpansku? Odpowiedz Link
artremi Re: Wyglada interesujaco. Najpierw przeczytam 31.10.07, 16:44 Po raz pierwszy przeczytalam po angielsku, a teraz czytam polskie tlumaczenie ktore dostalam od siostry. Marquez ma wyjatkowo bogate slownictwo i wydaje mi sie, ze jest *bardzo* trudno czytac oryginal. Uczylam sie hiszpanskiego przez kilka lat na studiach i moj chlopak jest Argentynczykiem, ale nie dalabym rady tego czytac w oryginale... Odpowiedz Link