zosiunia53 08.04.08, 02:13 Dziewczyny, mam do Was prosbe. Moze ktoras z Was ma w domu przeczytane ksiazki w jezyku polskim, ktorych nie ma gdzie trzymac (nagazynowac) i ma ochote sie z nimi rozstac. Bardzo chetnie je odkupie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniutek Re: Ksiazki 08.04.08, 02:17 ja mam... mase, niekoniecznie ze wszytskimi chce sie rozstac na stale, ale jak chcesz podaj mi adres, przesle Ci kilka, jak przeczytasz odeslesz. daj mi z tydzien na przejzenie i zrobienie jakiejs listy, ok? Odpowiedz Link
foxie777 Re: Ksiazki 08.04.08, 03:46 Nie wiem gdzie mieszkasz,ja ksiazki sobie sprowadzam z Chicago no i oczywiscie jak jestem w Polsce to kupuje masy. Z niektorymi, sie nie rozstaje,ale czesc po przeczytaniu moge podarowac. pozdr Odpowiedz Link
monie_pl Re: Ksiazki 15.04.08, 00:09 No to fajnie, ze lubisz ksiazki, bo ja tez i mam tego sporo... wiec chetnie pozycze. :-) Pozdrawiam Monia, Bellevue WA Odpowiedz Link
magdziol18 Re: Ksiazki 15.04.08, 04:54 Hej, z kilkoma moge sie rozstac, kilka pozyczyc, powymieniac sie, u nas(DC) jest biblioteka polska i tam sa zawsze ksiazki na wyprzedazy za $1...daj znac....napisz maila? Odpowiedz Link