Dodaj do ulubionych

mój nowy look

09.11.04, 23:08
troszkę znużona swym dotychczasowym wizerunkiem długowłosej blondynki
ogłaszam wszem i wobec, iż takowy wygląd wraz z dniem wczorajszym przeszedł
do przeszłości, a ja obnoszę się po okolicy z krótką fryzurką z grzywką na
skos przechodzącą przez twarz :)))
to tak gwoli tego - by ci, którzy mnie dotąd znali, nie uznali, że stosuję
kamuflaż
Obserwuj wątek
    • gajasirocco Re: mój nowy look 09.11.04, 23:32
      A trochę szkoda Twoich blond długich włosów, bo drazni mnie ta grzywa spadająca
      na oczy!!!
      • beduinka Re: mój nowy look 09.11.04, 23:35
        nie mówiąc o tym, że pierwszego dnia w ogóle nie zauważyłaś zmiany (gdy właśnie
        miałam grzywkę zarzuconą na bok)
        • gajasirocco Re: mój nowy look 10.11.04, 07:56
          Zauważyłam, tylko nie miałam czasu Cię o tym poinformować! Praca, praca, praca!
    • raja1 Re: mój nowy look 10.11.04, 10:29
      beduinka napisała:

> troszkę znużona swym dotychczasowym wizerunkiem długowłosej blondynki
      > ogłaszam wszem i wobec, iż takowy wygląd wraz z dniem wczorajszym przeszedł
      > do przeszłości, a ja obnoszę się po okolicy z krótką fryzurką z grzywką na
      > skos przechodzącą przez twarz :)))

a kolor jaki? Czarny? JAk u Arabek? :)

> to tak gwoli tego - by ci, którzy mnie dotąd znali, nie uznali, że stosuję
      > kamuflaż

Jesli nie stosujesz to pokaz fotke.

MAm nadzieje ze dobrze sie czujesz w nowej fryzurze. Zmiana dobrze wplywa na
      samopoczucie :)
      • beduinka Re: mój nowy look 10.11.04, 18:55
        raja1 napisała:

> beduinka napisała:
        >
        > > troszkę znużona swym dotychczasowym wizerunkiem długowłosej blondynki
        > > ogłaszam wszem i wobec, iż takowy wygląd wraz z dniem wczorajszym przesze
        > dł
        > > do przeszłości, a ja obnoszę się po okolicy z krótką fryzurką z grzywką n
        > a
        > > skos przechodzącą przez twarz :)))
        >
        > a kolor jaki? Czarny? JAk u Arabek? :)

kolor na razie nie został zmieniony - choć farba jest już zakupiona (czerwona) -
        lecz już w domu przeczytałam, że jest ona trwała, a nie zmywalna na jaką
        miałam ochotę... zobaczymy jak będzie

>
        > > to tak gwoli tego - by ci, którzy mnie dotąd znali, nie uznali, że stosuj
        > ę
        > > kamuflaż
        >
        > Jesli nie stosujesz to pokaz fotke.

tere fere
        jeszcze nie mam
        lecz możesz wpaść obejrzeć na żywo w Karawanseraju

>
        > MAm nadzieje ze dobrze sie czujesz w nowej fryzurze. Zmiana dobrze wplywa na
        > samopoczucie :)

dobrze się czuję i słyszę, że mi pasuje
        a ja lubię zmiany
        choć czasem wkurza mnie, jak włosy zasłaniają mi wszelką widoczność
        • chiara76 Re: mój nowy look 10.11.04, 18:56
          hej, ze swojego doświadczenia radzę nie szaleć od razu z farbą. Polecam Ci
          super farbki zmywalne, ja sama ostatnio zaszalałam i mam nowy kolor, który
          jednak się zmywa. I dobrze, bo różnie bywa z tymi nowościami, a jednak jak sie
          coś "trzyma" rok albo więcej, a miesiąc (jak w moim przypadku, bo ja i tak myję
          głowę codziennie), to jest różnica.
          Pozdrawiam!!
          • beduinka Re: mój nowy look 10.11.04, 19:17
            chiara76 napisała:

> hej, ze swojego doświadczenia radzę nie szaleć od razu z farbą. Polecam Ci
            > super farbki zmywalne, ja sama ostatnio zaszalałam i mam nowy kolor, który
            > jednak się zmywa. I dobrze, bo różnie bywa z tymi nowościami, a jednak jak
            sie
            > coś "trzyma" rok albo więcej, a miesiąc (jak w moim przypadku, bo ja i tak
            myję
            >
            > głowę codziennie), to jest różnica.
            > Pozdrawiam!!

no właśnie dlatego, gdy przeczytałam, że jest to jednak farba trwała (dobrze,
            że choć czytam co jest napisane na opakowaniu przed użyciem - a nie po - choć
            szkoda, że przeoczyłam tę informację w sklepie)
            i raczej tę farbę zwrócę i kupię coś tymczasowego
            ty mnie widziałaś - więc jaki kolor byś mi poleciła??
            • beata_blue Re: mój nowy look 10.11.04, 19:33
              Czesc Beduinko :)
              Widze, ze z okazji zimowej deprechy i braku Egiptu nie tylko ja sie zmieniam ;)
              Od wczoraj mam wlosy tak mniej wiecej do linii brody (byly do lopatek i
              jasnobrazowe) i zarzucony ciemny brazik-taki arabski (zeby choc troche na temat
              tytulu forum bylo) ;)
              Pozdrawiam i dalszych owocnych zmian zycze :)
              • beduinka Re: mój nowy look 10.11.04, 20:01
                beata_blue napisała:

> Czesc Beduinko :)
                > Widze, ze z okazji zimowej deprechy i braku Egiptu nie tylko ja sie
                zmieniam ;)
                >
                > Od wczoraj mam wlosy tak mniej wiecej do linii brody (byly do lopatek i
                > jasnobrazowe)

no u mnie długość wyjściowa była podobna, a długość końcowa - ledwo sięgające
                ramion

ale mam jeszcze coś ochotę zmienić - tm bardziej, że mam jakoś dużo energii -
                choć i obowiązków na siebie wiele wzięłam - już za 19 dni przecież moja
                konferncja, dodatkowo muszą powstać referat na współczesną literaturę arabską
                oraz pierwszy rozdział pracy magisterskiej na seminarium
                i jakoś teraz nad tym siedzę sobie
            • chiara76 Re: mój nowy look 10.11.04, 22:40
              Hej. W odpowiedzi, polecam wyprawę do sklepu, gdzie mają paletę kolorów i tam
              po pierwsze możesz spokojnie przeglądnąć kolory, po drugie, tam jest zawsze
              napisane, jaki jest kolor tak zwany "wyjściowy" i czy w ogóle można na niego
              kłaść dany kolor. Nie doradzę Ci , jaki kolor może być dobry, bo nie wiem, jaki
              masz teraz nastrój, na jaką zmianę, ja na przykład z blondynki (jeszcze do
              niedawna) stałam się osobą z kolorkiem mahoniowym. I wszyscy, łącznie ze mną,
              twierdzą, że w tym mi lepiej, bo jakoś twarz nabrała rysów. Jak oglądałam
              kolorki, to mnie urzekł kolor oberżyna, a także bardzo mi się podoba czekolada.
              Oberżynę nabyłam, ale stwierdziłam, że mnie w niej nie będzie dobrze i poszła
              dalej (do znajomej:). W każdym razie Beduinko, powiem Ci, że są nawet kolory
              zmywalne po 2 do 3 myć, ja na pierwszy raz użyłam taki do 6 myć i powiem, że
              zmył się bezproblemowo, więc śmiało można testować.
              • beduinka Re: mój nowy look 10.11.04, 22:49
                ja na pewno chcę jakiś mocny wyrazisty kolor - tak, by zmiana była widoczna na
                pierwszy rzut oka - no ale chyba nie wszystko złapie się na jasnym blondzie
                no i na pewno ma być zmywalne :)))
    • raja1 Re: mój nowy look 10.11.04, 22:01
      No tez sie pochwale zatem iz (troche dawno) ale 2 tyg tez troszke scielam
      wloski i zmienilam kolorek. Co sie z nami porobilo dziewczyny? Czyzby to przez
      gwaltowna zmiane temperatury? :)
      • beduinka Re: mój nowy look 10.11.04, 22:12
        to może wszystkie przefarbujemy się na jakiś cieplutki kolorek??
        • beata_blue Re: mój nowy look 10.11.04, 22:59
          Moj nowy kolorek to "zmyslowy braz"-po prostu nie moglam go nie kupic ;)
          A teraz nie moge siebie w lustrze poznac... Hehe mam nadzieje, ze to minie.
          Jak juz pisalam, to pewnie wlasnie ta zimowa deprecha... Ble. Jak mysle, ze w
          moim ukochanym Egipcie 30 stopni, a ja tu w kurtce zimowej latam, to az mnie w
          dolku sciska... Buuuu ;(
          Wiec chociaz nowa fryzurka to taka malusia pocieszka, ehhh...
          • beduinka Re: mój nowy look 10.11.04, 23:03
            a mnie nęci ta intensywna czerwień - tylko wymienię ją na zmywalną
            • gajasirocco Re: mój nowy look 11.11.04, 09:53
              Kochana Beduinko- urządziłam Karawanseraj w stylu mocno czerwonym, wlosy też
              przefarbowałam na czerwony, lecz nie oznacza to, iż wszyscy współpracownicy
              muszą dopasowywać kolor włosów do moich ścian! Wstrzymaj się z tą czerwienią,
              bo pomyślą, że to mundurek służbowy!
              • raja1 Re: mój nowy look 11.11.04, 12:00
                hehehe wstep do karawanseraju tylko za okazaniem czerwonej fryzury :)
                • gajasirocco Re: mój nowy look 11.11.04, 12:36
                  U mnie dominują 3 kolory- czerwień- słoneczko, żółty- piasek pustyni i
                  pomarańczowy- smak owoców. I zaczerwieniłam się na głowie...A może rzeczywiście
                  wprowadzę jakieś specjalne rabaty dla czerwonoskórych??? Kto wie?
                  • raja1 Re: mój nowy look 11.11.04, 12:41
                    gajasirocco napisała:

> U mnie dominują 3 kolory- czerwień- słoneczko, żółty- piasek pustyni i
                    > pomarańczowy- smak owoców. I zaczerwieniłam się na głowie...A może
                    rzeczywiście
                    >
                    > wprowadzę jakieś specjalne rabaty dla czerwonoskórych??? Kto wie?

Jak jest i zolty to i moze dla zoltej rasy tez? Hmm a pomaranczowy to chyba jak
                    ktos za dlugo w solarium przebywa.
                    Ufff dobrze ze nie ma niebieskiego czy tez zielonego.
                  • chiara76 Re: mój nowy look 11.11.04, 12:42
                    mahoń się załapie, czy nie? :)
                    • gajasirocco Re: mój nowy look 11.11.04, 13:52
                      A w ogóle kolory Karawanseraju- dla tych, którzy jeszcze nie byli- można sobie
                      obejrzeć na zdjęciach na stronie sirocco- w linku karawanseraj! A rabaty są
                      nawet dla ludzi mahoniowych! Wszyscy mile widziani- niezależnie od koloru
                      skóry, włosów, wyznawanej religii i pokojowo nastawieni do całego świata!
              • beduinka Re: mój nowy look 11.11.04, 14:46
                karawansweraj jest w stylu żółto-pomarańczowo-czerwonym
                żółta (blond) już byłam
                czas na zmiany
                • gajasirocco Re: mój nowy look 11.11.04, 15:01
                  ja jestem czerwona- to Ty może pomarańczowa?????
                  • beduinka Re: mój nowy look 11.11.04, 16:07
                    już wolałabym byc fioletowa
                    • raja1 Re: mój nowy look 11.11.04, 20:21
                      do karnawalu juz niedlugo
                      • beduinka Re: mój nowy look 11.11.04, 20:24
                        a wcześniej sylwester!!!
                        • baalbako Re: mój nowy look 11.11.04, 20:39
                          Co do koloru, to ja widzialam tylko Twoje zdjecie, ale tak sobie pomyslalam, ze
                          moze cynamonowy? istnieje farba o tej nazwie i ja osobiscie uwielbiam!!!No a
                          poza tym mozna polaczyc z kolorkiem o nazwie Terra rossa;)Madruje sie bo sama
                          je mam na glowie, nie zebym jakas specjalistka byla....
                          Troche sie za wami stesknilam, choc teoretycznie za krotko sie znamy...
                          A tak na marginesie to powodzenia Beduinko w pisaniu, ja dzis wlasnie uwolnilam
                          sie od jednego zalegajacego tekstu i jestem troche lzejsza:)))))))
                          Caluski
                          • beduinka Re: mój nowy look 11.11.04, 20:56
                            baalbako napisała:

> Co do koloru, to ja widzialam tylko Twoje zdjecie, ale tak sobie pomyslalam,
                            ze
                            >
                            > moze cynamonowy?

ja cynamonu nie lubię
                            smaku, zapachu
                            więc nie wiem jak podeszłabym do koloru :P
                            • baalbako Re: mój nowy look 11.11.04, 20:58
                              no jesli nie lubisz to ja juz milcze...
                              • beduinka Re: mój nowy look 11.11.04, 21:05
                                to jeszcze nie lubię zielonego - więc może na zielono się przefarbuję :))))
                            • baalbako Re: mój nowy look 11.11.04, 21:05
                              Oczywiscie de gustibus....itd ale przeciwko terra rossa chyba nic nie masz;)
                              • beduinka Re: mój nowy look 11.11.04, 21:11
                                baalbako napisała:

> Oczywiscie de gustibus....itd ale przeciwko terra rossa chyba nic nie masz;)

a jaki konkretnie jest to kolor??
                                • baalbako Re: mój nowy look 11.11.04, 21:14
                                  taki brazowo-czerwony, ehh ta moja precyzja okreslen, w sumie nie jasny i
                                  konkretny, w strone czerwonego zmierza....
                                  • beduinka Re: mój nowy look 11.11.04, 21:15
                                    to może taki by mi nawet odpowiadał :))
                                    • baalbako Re: mój nowy look 11.11.04, 21:17
                                      beduinka napisała:

> to może taki by mi nawet odpowiadał :))

no moze....
                                      • beduinka Re: mój nowy look 11.11.04, 21:20
                                        poczekamy, zobaczymy... a być może całkiem odechce mi się farbowanie w
                                        ogóle ??? :)))))
                                        • raja1 Re: mój nowy look 11.11.04, 21:52
                                          Nie ma mowy. Teraz to my chcemy z Ciebie zrobic kroliczka doswiadczalnego.
                                          • beduinka Re: mój nowy look 11.11.04, 21:56
                                            to kiedy odbędzie się sesja doświadczalna??
                                            • raja1 Re: mój nowy look 12.11.04, 09:49
                                              w najmniej spodziewanym dla Ciebie momencie
                                              • beduinka Re: mój nowy look 12.11.04, 09:59
                                                dobrze, że śpię z magarovem pod poduszką
                                                • arusa Re: mój nowy look 14.11.04, 22:30
                                                  MISIU, WYGLADASZ SUPER, FRYZURA BARDZO CI PASUJE :)
                                                  odradzam narazie farbowania do Twojej jasniutkiej karnacji, w blond wlosach jest
                                                  Ci bardzo do twarzy! :)
                                                  • beduinka Re: mój nowy look 14.11.04, 22:40
                                                    arusa napisała:

> MISIU, WYGLADASZ SUPER, FRYZURA BARDZO CI PASUJE :)

dziękuję
                                                    już się rumienię

> odradzam narazie farbowania do Twojej jasniutkiej karnacji, w blond wlosach
                                                    jes
                                                    > t
                                                    > Ci bardzo do twarzy! :)

miałysmy się nawet wspólnie przefarbować?? nie pamiętasz??
                                                  • arusa Re: mój nowy look 16.11.04, 19:33
                                                    > miałysmy się nawet wspólnie przefarbować?? nie pamiętasz??

tylko, ze ja chce na blond ;)))
                                                  • beduinka Re: mój nowy look 16.11.04, 19:40
                                                    ty na blond???

zostań szatynką już lepiej

lub wymierzmy się wspólnie kupić farbę :))) - taką samą
                                                  • arusa Re: mój nowy look 16.11.04, 19:46
                                                    zawsze mialam ochote na czarno-czerwone wlosy ;)
                                                    no i znizka u Gaji ;))
                                                  • beduinka Re: mój nowy look 16.11.04, 19:48
                                                    czerwony pasuje z czarnym

ale pamiętasz co podczas któryś zakupów odkryłyśmy?? że czerwony pasuje z
                                                    niebieskim... więc może nasze modowe przemyślenia przenieść na płaszczyznę
                                                    fryzjerską??
    • kiranna czy mnie sluch nie myli? 15.11.04, 02:28
      jakies fory za czerwony lepek?
      to ja sie lapie! czerwono i krotkowlosa od 2 lat :)
      dziewczyny, przyjezdzam w grudniu do PL, juz nie moge sie doczekac spotkania z
      Wami, pozdrawiam.
      • beduinka Re: czy mnie sluch nie myli? 15.11.04, 02:44
        kiranna napisała:

> jakies fory za czerwony lepek?
        > to ja sie lapie! czerwono i krotkowlosa od 2 lat :)

tak miało być - lecz niektórzy każą mi się od czerwonej farby trzymać z daleka

> dziewczyny, przyjezdzam w grudniu do PL, juz nie moge sie doczekac spotkania
        z
        > Wami, pozdrawiam.

fajnie :))) serdecznie zapraszamy do Karawanseraju
        kiedy? na jak długo?
        mam nadzieję, że nie w tym czasie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?
        f=10662&w=17231594
        • kiranna Re: czy mnie sluch nie myli? 15.11.04, 02:52
          Mnie bylo latwiej o zmiane, bom ja szatynka, ale z blondu rzeczywiscie kolor
          moze wyjsc bardzo ognisty :)
          Planujemy przylot przed Swietami i zostaniemy moze ze 2-3 miesiace, zeby Mlody
          poduczyl sie troche polskiego, tak wiec na pewno sie spotkamy. W sumie blisko
          mam do Was :)
          • beduinka Re: czy mnie sluch nie myli? 15.11.04, 08:31
            kiranna napisała:

> W sumie blisko
            > mam do Was :)

a gdzie mieszkasz? (poza Istambułem, tj. w Polsce)?
            • gajasirocco Re: czy mnie sluch nie myli? 15.11.04, 09:40
              Z niecierpliwością oczekujemy całej rodzinki! Do zobaczenia
            • kiranna Re: czy mnie sluch nie myli? 15.11.04, 14:07
              W Warszawie :) Na Konarskiego byla kiedys (moze jeszcze jest?) rejonowa
              przychodnia dziecieca, do ktorej czasem chodzilam... pzdr.
              • gajasirocco Re: czy mnie sluch nie myli? 15.11.04, 14:56

--Na Konarskiego nie ma przychodni- tylko osiedle studenckie-Osiedle Przyjażń.
                sirocco.turystyka.net
                • kiranna Re: czy mnie sluch nie myli? 15.11.04, 15:53
                  Byla wlasnie na Os.Przyjazn w takim drewnianym budynku po lewej stronie jadac
                  od Powst. Slaskich, o ile mnie pamiec nie myli, ale to bylo dobre 25 lat
                  temu ;) potem przeniesiono nas do "nowoczesnej" przychodni przy Hali
                  Czluchowskiej.

do zobaczenia!
                  • gajasirocco Re: czy mnie sluch nie myli? 15.11.04, 16:52
                    Próbuję sobie przypomnieć przychodnię, lecz jakoś nie mogę- pamiętam kino Dar,
                    łażnię, przedszkole...no i starą stołówkę, w której urządziłam Karawanseraj...
                    Cieszę się, że znasz nasze pięknie osiedle i bez kłopotu do nas trafisz.
                    Może nawet mijałysmy się gdzieś po drodze- kiedyś , dawno...A tutaj nadal tak
                    pięknie, jak kiedyś, domki kolorowe, dużo drzew, zieleń, spokój...
              • beduinka Re: czy mnie sluch nie myli? 15.11.04, 20:11
                na konarskiego chyba nie... przynajmniej ja nie kojarzę... wiem, że jest
                niedaleko na czumy
                • gajasirocco Re: czy mnie sluch nie myli? 15.11.04, 22:22
                  Dziecino- my rozmawiamy o lokalach sprzed Twojego urodzenia- Ty nie możesz tego
                  pamietać!
                • kiranna bede sie upierac :))) 16.11.04, 09:11
                  na czumy jest nowsza przychodnia. my wprowadzilismy sie na lazurowa w 76r,
                  kiedy wokol byla jeszcze budowa. nie bylo hali, a okoliczne osiedla dopiero
                  stawiali. moi rodzice mieszkaja tam do dzis.
                  spytalam mame o te przychodnie na konarskiego, bo wspomnienia mam naprawde
                  mgliste. to mogl byc wlasnie 76/77r., bylam wtedy malym dzieckiem, ale pamietam
                  te drewniane podlogi i sciany i jak mnie jakas pielegniarka objechala za to,
                  ze "stukam nogami"i przeszkadzam. pamietam nazwe ulicy i to, ze mialam wowczas
                  chyba rozyczke, bo dostalam czerwonych plam.
                  mama najpierw nie mogla sobie przypomniec, dopiero ta drewniana podloga ja
                  tknela...rowniez twierdzi, ze byla tam mala przychodnia/lecznica, bylysmy w
                  niej moze ze dwa razy, potem juz chodzilam do tej przy hali.
                  swoja droga jaka dziecko ma pamiec ;) jest na edziecku fajny watek, gdzie
                  ludzie przypominaja sobie strzepki zdarzen z bardzo wczesnego dziecinstwa,
                  niektorzy pamietaja wydarzenia z niemolectwa.
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=17648672
                  pozdrawiam :)
                  • beduinka Re: bede sie upierac :))) 16.11.04, 09:13
                    kiranna napisała:

> na czumy jest nowsza przychodnia. my wprowadzilismy sie na lazurowa w 76r,
                    > kiedy wokol byla jeszcze budowa. nie bylo hali, a okoliczne osiedla dopiero
                    > stawiali. moi rodzice mieszkaja tam do dzis.
                    > spytalam mame o te przychodnie na konarskiego, bo wspomnienia mam naprawde
                    > mgliste. to mogl byc wlasnie 76/77r., bylam wtedy malym dzieckiem, ale
                    pamietam
                    >
                    > te drewniane podlogi i sciany i jak mnie jakas pielegniarka objechala za to,
                    > ze "stukam nogami"i przeszkadzam. pamietam nazwe ulicy i to, ze mialam
                    wowczas
                    > chyba rozyczke, bo dostalam czerwonych plam.
                    > mama najpierw nie mogla sobie przypomniec, dopiero ta drewniana podloga ja
                    > tknela...rowniez twierdzi, ze byla tam mala przychodnia/lecznica, bylysmy w
                    > niej moze ze dwa razy, potem juz chodzilam do tej przy hali.
                    > swoja droga jaka dziecko ma pamiec ;) jest na edziecku fajny watek, gdzie
                    > ludzie przypominaja sobie strzepki zdarzen z bardzo wczesnego dziecinstwa,
                    > niektorzy pamietaja wydarzenia z niemolectwa.
                    > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=17648672
                    > pozdrawiam :)

no to jeśłi ot był rok 76/77 musiałabym was przebić i pamiętać rzeczy sprzed
                    swego urodzenia :P
                    • gajasirocco Re: bede sie upierac :))) 16.11.04, 09:29
                      Napewno masz rację, ponieważ osiedle Przyjażń było takim zamkniętym osiedlem i
                      miało wszystko własne- kluby, kino, łażnię, sklepy, kotłownię, przedszkole-
                      więc musiala być także przychodnia- wg mnie naprzeciw Karawanseraju i właśnie
                      widzę ją z okna. Przyjedziesz, to sobie przypomnisz, lecz niestety 1/4 osiedla
                      już wyburzono, by wybudować Gminę Bemowo. A szkoda, bo to takie specyficzne
                      osiedle. Najważniejsze, że zostały drzewa i wspomnienia! Ja się tutaj czułam,
                      jak w bajce i darzę to osiedle niesamowitym sentymentem. A więc do zobaczenia!!!
                      • gajasirocco Re: bede sie upierac :))) 16.11.04, 13:29
                        Tak- mamy rację- potwierdzono mi właśnie-iż przychodnia była obok
                        Karawanseraju, w takim budynku z apteką- Beduinka, teżpowinna pamiętać, bo jako
                        3-letnie dziecko biegała tam po lekarstwa dla chorego brata.
                        • kiranna Re: bede sie upierac :))) 16.11.04, 16:53
                          To widze, Gaju, ze Wy z Beduinka tez juz dlugo rezydujecie w tych okolicach :))
                          pzdr.
                          • beduinka Re: bede sie upierac :))) 16.11.04, 17:09
                            czy ten wątek dalej dotyczy mojego "looku" ?? :)))))
                            • gajasirocco Re: bede sie upierac :))) 16.11.04, 17:20
                              oj, długo........i przyjemnie, bo to najpiękniejsze rejony stolicy...dużo
                              zieleni, spokój, no i klimaty...(to o "looku" Jelonek)
                              • raja1 Re: bede sie upierac :))) 16.11.04, 20:06
                                hehhe ten watek jest bardzo oblegany, Beduinko widzisz jestes w centrum
                                zainteresowania. Gdzie te zdjecia???
                                • beduinka Re: bede sie upierac :))) 16.11.04, 20:23
                                  raja1 napisała:

> hehhe ten watek jest bardzo oblegany, Beduinko widzisz jestes w centrum
                                  > zainteresowania.

czerpię z tego niebywałą satysfakcję :)))

> ?Gdzie te zdjecia???
                                  wallahi mafish
    • beduinka no i kolor też sie zmienił / bt 06.12.04, 21:51
      • raja1 Re: no i kolor też sie zmienił / bt 06.12.04, 23:06
        No nie gadaj! Dla kogo się tak stroisz? Libańczykow? :P
        • beduinka Re: no i kolor też sie zmienił / bt 07.12.04, 14:46
          no ja mam nadzieję, że w czasie pobytu u Libańczyków powrócę do normalności -
          bowiem zastosowałam kolor zmywalny... inshaallah
          • chiara76 ale jaki? n/t 08.12.04, 11:18

• gajasirocco Re: ale jaki? n/t 08.12.04, 11:59
              Smaczniutki, jak pewien kwaśny owoc! Zapraszam- sama zobaczysz!
              • chiara76 Re: ale jaki? n/t 08.12.04, 15:43
                hehe, kto wie, może się wybiorę, jak do siebie dojdę, ostatnie paręnaście dni
                nic, tylko ganiam po lekarzach:)
                Hm, pomarańczowy, jak owoc?:)) zielony, jak kiwi? (nie nie poradzę, że dla mnie
                te owoce są kwaśne:)
                • beduinka Re: ale jaki? n/t 08.12.04, 15:47
                  jeszcze nie zgadłaś

ale zdedcydowałam się na opcję tymczasową

więc, by mnie zobaczyć w tej tonacji musiałabyś się wyrobić przed moim wylotem
                  do Libanu i Syrii (next środa)
                  • chiara76 Re: ale jaki? n/t 08.12.04, 15:48
                    hmmm, dalej zgaduję, może więc kolor grejpfruta?:))
                    • beduinka Re: ale jaki? n/t 08.12.04, 15:53
                      nie zgadłaś

może niedługo ci zdradzę

lecz najpierw wspomnę, że kolor na moich włosach nie równa się kolorowi z
                      opakowania :-P
                      • chiara76 Re: ale jaki? n/t 08.12.04, 15:55
                        ja robiłam Schwarzkopfem, chwalę go sobie, a Ty czym?
                        Acha i przyznaj, że dobrze, że os razu nie dałaś kolorku na stałe?
                        • beduinka Re: ale jaki? n/t 08.12.04, 16:12
                          kolor: ciemna wiśnia

chyba dobrze, że nie na stałe
                          ale planuję dalsze eksperymenty z kolorem... ale to już po powrocie z Bliskiego
                          Wschodu
                          • salmasalma Re: ale jaki? n/t 09.12.04, 22:49
                            czy tematy sie skonczyly? bo bzdurami wypelniacie to forum, jakis czas temu
                            mozna bylo czegos interesujacego sie tutaj dowiedziec a teraz... hmmm

• gajasirocco Re: ale jaki? n/t 10.12.04, 09:45
                              a kto powiedział, że to forum musi być tylko poważne? Jeżeli Cię jakiś wątek
                              nie interesuje, to po prostu go omijaj i pozwól innym trochę sobie poplotkować!
                            • beduinka Re: ale jaki? n/t 10.12.04, 12:35
                              no to pisz interesujące rzeczy

takie też znajdują się na forum, lecz czasem można coś innego pisać dla
                              rozluźnienia

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka