Dodaj do ulubionych

Mój wątek imieninowy

02.02.04, 16:34
Ja mam na imię Agnieszka, a Wy ?
Obserwuj wątek
    • edzioszka Re: Mój wątek imieninowy 02.02.04, 16:39
      Edi, świętuję wrześniowo :)
      • kanuk Re: Mój wątek imieninowy 02.02.04, 16:43
        Roman. nie obchodzi sie tu imienin. i w ogole wszystko jest zapreszczieno, jak
        to w socjalizmie.
        • edzioszka Re: Mój wątek imieninowy 02.02.04, 16:49
          no jak to nie obchodzi? a niby w jakim celu były zakładane imieninowo-
          urodzinowe wątki, organizowane obchody Dni Kanuka? zreśtą trwają do końca
          lutego, o ile dobrze pamiętam ;)
          • kanuk Re: Mój wątek imieninowy 02.02.04, 16:52
            obchodzone sa "z daleka " :)(:
            • kanuk Re: Mój wątek imieninowy 02.02.04, 16:54
              Agnieszki to chyba niedawno bylo ? cieple jeszcze.
            • edzioszka Re: Mój wątek imieninowy 02.02.04, 16:55
              no wiesz - blisko to mam lotnisko.. śmigłowcowe :)
              • kanuk Re: Mój wątek imieninowy 02.02.04, 16:57
                schylic sie trzeba przy wysiadaniu.
                • edzioszka Re: Mój wątek imieninowy 02.02.04, 17:00
                  hyhy, jak mniemam - następny wątek z tej serii będzie z nagłówkiem "ile macie
                  lat" albo "skąd jesteście" ;)
                  • kanuk Re: Mój wątek imieninowy 02.02.04, 17:06
                    i "dokad zmierzacie " ?
                    • edzioszka Re: Mój wątek imieninowy 02.02.04, 17:09
                      trudny do podźwignięcia, jako kamień filozoficzny.. z eschatologiczną nutką ;)
                      • zalogowana Re: Mój wątek imieninowy 02.02.04, 17:30

Pomogliście mi podwyższyć statystykę,teraz znam dwóch Romków i dwie Edyty.
                        • edzioszka Re: Mój wątek imieninowy 02.02.04, 17:38
                          a ja n-tą Agnieszkę, jednako będziesz stanowić unikat w kolekcji ;)
    • aniela Re: Mój wątek imieninowy 02.02.04, 17:55
      aha ja na trzecie tez (nalezy mi sie jedna trzecia tortu)
      • kanuk Re: Mój wątek imieninowy 02.02.04, 18:00
        a jezeli ja mieszkalem w poblizu Aniele-wicza , to nie nalezy mi sie chociaz
        okruszek ?
        • zalogowana Re: Mój wątek imieninowy 02.02.04, 18:02

Okruszek wspomnień jedynie:)
          • kanuk Re: Mój wątek imieninowy 02.02.04, 18:05
            bylo minelo.
            • zalogowana Re: Mój wątek imieninowy 02.02.04, 18:09

A co było?
            • aniela Re: Mój wątek imieninowy 02.02.04, 18:10
              aha kochacie wsopmnienia moze czy co robicie akurat? :)
              • zalogowana Re: Mój wątek imieninowy 02.02.04, 18:13

Między Nami nic nie było...akurat:)
                • aniela Re: Mój wątek imieninowy 02.02.04, 18:15
                  aha, akurat.. ;)))
              • kanuk Re: Mój wątek imieninowy 02.02.04, 18:15
                szanujemy je. i kochamy. kto chce , moze brac . slownik polsko norweski: akurat-
                akurat :)
                • aniela Re: Mój wątek imieninowy 02.02.04, 18:18
                  a powiedz mi Kanuk, bo wygladasz mi na kogos kto wie, jak to bylo: "bo warto
                  cos miec gdy <przyjdzie> .." i co dalej? znaczy anons czyjego przyjsca to jest?
                • zalogowana Akurat Bajka o romantyźmie 02.02.04, 18:19

Roman Tyźmie dziecko zrobił?

Na szczęście nie mam dzieci:)
                  • zalogowana Re: Akurat Bajka o romantyźmie 02.02.04, 18:27
                    Ja to wiem jak faceta odstraszyć:)
                    • aniela Re: Akurat Bajka o romantyźmie 02.02.04, 18:30
                      aha poszedl zbadac DNA? znaczy czy dna butelki nie widac przypadkiem ;)
                      • zalogowana Re: Akurat Bajka o romantyźmie 02.02.04, 18:32

Myślisz,że chciał to obalić...znaczy butelkę?
                        • aniela Re: Akurat Bajka o romantyźmie 02.02.04, 18:34
                          nabic sie dal w te butelke :)
                          • zalogowana Re: Akurat Bajka o romantyźmie 02.02.04, 18:37
                            Dał sie zakręcić jakiejś?
                            • aniela Re: Akurat Bajka o romantyźmie 02.02.04, 18:38
                              aha prawdopodobnie aktualnie konsumuje (noco? temat jest spozywczy)
                              • zalogowana Re: Akurat Bajka o romantyźmie 02.02.04, 18:39

Upojny wieczór?
                                • aniela Re: Akurat Bajka o romantyźmie 02.02.04, 18:40
                                  a rano kac (moralny)?
                                  • zalogowana Re: Akurat Bajka o romantyźmie 02.02.04, 18:42

Do czego pijesz?
                                    • aniela Re: Akurat Bajka o romantyźmie 02.02.04, 18:43
                                      aha przeczuwam ze nawarzamy tu wspolnie piwa ;)
                                      • zalogowana Re: Akurat Bajka o romantyźmie 02.02.04, 18:44

Jesteś podchmielona?
                                        • aniela Re: Akurat Bajka o romantyźmie 02.02.04, 18:46
                                          e-e. czuje sie raczej winna
                                          • zalogowana Re: Akurat Bajka o romantyźmie 02.02.04, 18:47
                                            W takim razie musisz bardziej warzyć słowa
                                            • aniela Re: Akurat Bajka o romantyźmie 02.02.04, 18:51
                                              aha cedze je zeby lzejsze byly
                                              • zalogowana Re: Akurat Bajka o romantyźmie 02.02.04, 18:53

Żeby to się tylko nie stało lekkim obyczajem:)
                                                • aniela Re: Akurat Bajka o romantyźmie 02.02.04, 18:54
                                                  lekka przesada raczej ;)
                                                  • zalogowana Re: Akurat Bajka o romantyźmie 02.02.04, 18:56
                                                    Raczej nieznośna lekkość bytu
                                                  • kanuk Re: Akurat Bajka o romantyźmie 02.02.04, 19:09
                                                    lekkimi frazkami sypiecie jak z rekawa. lancz mialem hinduski, ostry . mango
                                                    sorbetem wykonczylem sie. bede za Wami tesknil. adieu..
                                                  • zalogowana Re: Akurat Bajka o romantyźmie 02.02.04, 19:10
                                                    A czemu gadasz po francusku,Roman?
                                                  • zalogowana Re: Akurat Bajka o romantyźmie 02.02.04, 19:18
                                                    Ja uwielbiam mango:)

Ten Roman to tak dla żartu,chyba się nie obraziłeś?
                                                    mam psychozę jak ktoś zaczyna gadać po francusku...
                                                  • miltonia Re: Akurat Bajka o romantyźmie 02.02.04, 19:25
                                                    Nie lubisz niczego co francuskie czy tylko mowy?
                                                  • zalogowana Re: Akurat Bajka o romantyźmie 02.02.04, 19:34
                                                    Lubię wszystko co farancuskie, nawet francuskie imitacje, ale mam psychozę
                                                    pewną internetową:)

Chodzi o to,że mowy nie ma...
                                                  • miltonia Re: Akurat Bajka o romantyźmie 02.02.04, 19:40
                                                    Tajemniczo to brzmi, nie powiem.
                                                    W imitacjach i tak Wlosi prym beda wiedli.
                                                  • zalogowana Re: Akurat Bajka o romantyźmie 02.02.04, 19:50
                                                    Na przykład taka imitacja buta, na cały kraj...i nie tylko, wszędzie są znane
                                                    włoskie buty.
    • edzioszka Re: Mój wątek imieninowy 03.02.04, 09:21
      to conajmniej podejrzane! po mym wyjściu nagle pojawił się sztuczny tłok.. jak
      nic mnie obgadywaliście! ;)
      • cza_ha Re: Mój wątek imieninowy 03.02.04, 19:50
        Skądeś to znam, jak tylko mnie nie ma, to zaraz muszę być z powrotem,
        Nie rozdzielę się ;)

"to conajmniej podejrzane! po mym wyjściu nagle pojawił się sztuczny tłok.. jak
        > nic mnie obgadywaliście! ;)
        • edzioszka Re: Mój wątek imieninowy 03.02.04, 20:09
          hyhy, Cza_ha, zauważyłam u Cię podzielność uwagi - obserwujesz kilka pań
          równoczesno ;)
          • cza_ha Re: Mój wątek imieninowy 03.02.04, 20:30
            Nazywam się ZuluCZa_ha i mam na imię Zulu,jak już kiedyś mówiłem.Imeniny w marcu
            A, jeśli rozchodzi się o podzielność to nie narzekam rzeczywiście ;)
            • cza_ha Re: Mój wątek imieninowy 03.02.04, 20:51
              Zaraz zaraz - Czyżbym był obserwowany i oglądany ? to mi nawet pasi, do czasu.
              A poza tym, gdzie wczorajszy tłum ? Milta, Aniela, Beza, Debi, GaGa i inni ?
              • edzioszka Re: Mój wątek imieninowy 03.02.04, 21:31
                wpadłeś mi w oko, jednako byłam dziś w magazynie z artykułami medycznymi,
                nabywszy pincetkę - stałam się najprawdziwszą widzką ;)
            • edzioszka Się zezwierzyłam na innym forum 03.02.04, 20:52
              a'propos zapytania: co czytacie śród intelektualizmu wionącego z pokoju
              regularnych mąk? w odpowiedzi wymieniłam książkę kucharską, telefoniczną,
              program TV.. ogłoszenia i nerkrologi też lubię wertować, "Cienie i
              Blaski", "Panią Domu" - prasę tzw. "kobiecą" w ogóle.. albumy wszelakiego
              rodzaju, komiksy, no i oczywiście forum, dzięki któremu podnoszę swój poziom
              intelektualny - to już w innej komnacie ;)
              • cza_ha Re: Się zezwierzyłam na innym forum 03.02.04, 23:07
                Na dzisiaj to już Dobranoc zdążę powiedzieć; I doradzić że tu nie pencety trzeba
                • edzioszka W tejż chwilutce 04.02.04, 09:31
                  powiem raczej: dobroho ranku.. przeglądałam pocztę - wszczęłeś nawet działania
                  poszukiwawcze.. dzięki za karteczkę, rozbawiła mnie ;)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka