sabba 07.10.03, 09:40 ..mnie toczy. Meczy. Parzy. Cisnie. Mam nadzieje ze to ta ciemna strony jesieni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzioszka Re: Obrzydliwosc 07.10.03, 09:41 z pewnością to jesień winowata ;) PS. Ty nie masz przecie stron ciemniejszech ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: Obrzydliwosc 07.10.03, 09:51 kiedy dla mnie jesien to dosyc zyciodajna pora a tutaj taki niesmak wiesz przeciez jak smakuja swieze, jeszcze mokre orzechy, takie ze skorka z nich latwo schodzi jak smakuja winogrona slodkie jak jablka dywanem sie sciela nic mi tu nie pasuje dzis:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Obrzydliwosc 07.10.03, 09:54 czyżbyś może się nalazła we wnętrzu jakowej szarugi, bo stan, o którym piszesz ma posmak lekkiej goryczki? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: Obrzydliwosc 07.10.03, 10:08 cierpka gorycz bardzo niemily smak wyjatkowo zle mnie nastawia na rzeczy na ktore nalezy spojrzec z przymruzeniem oka lub z dystansem i coz, roztaczam ponura won, wszystko czarne sie staje ratuj sie kto moze przede mna:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Obrzydliwosc 07.10.03, 10:17 na mnie działają najsilniej uwłaszczone, całkiem osobiste odcienie szarości <nie mylić z szarością dookolną> i takiż banał - wczoraj się miał ranking czy może ankietowanie apropos tematyki owej odbyć - ciekawam, jaki jest koloryt mej osobowości, muszę to wybadać, gdyż ciekawość mię zeżera odwewnętrznie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: Obrzydliwosc 07.10.03, 10:20 myslisz ze ankietowanie w ososbowosci odkurzaniu pomoze? Ja dzis filozoficzno mroczna, wybacz Musze jakos powli sie wyczolgac z tej dzis ciemnej muszli Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Obrzydliwosc 07.10.03, 10:25 to takie poczynania przedwstępne - tylko nie wiem, czemu się pragniesz wyzbyć patyny, która przydaje osobliwego charaterku? ;) poza tem, co tu wybaczać - mrok jest piękny, podobnie jako noc...- tylko na jej tle mają szansę rozbłysnąć gwiazdy, ba! gwiazdozbiorów krocie...;) Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: Obrzydliwosc 07.10.03, 10:33 Edzioszku:))) Ide na chwile zaglebic sie bibliograficznie, moze jak wroce znajde siebie w trocje jasniejszym swietle Mrok jest ponetny to prawda i patyna tez zawartosc swa ma, ale dzis to wszystko jakos smierdzi:) Bedzie lepiej, mysle:) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Obrzydliwosc 07.10.03, 10:44 może się odnajdziesz między wierszy - znaczy się siebie jasną, a zagubioną - użyj w działaniach owech czucia i wiary <polecam szczególnie pierwejszy instrument>, oby to lepiej rozpoczęło się za chwilutkę i nie przyszło nań czekać zbyt długo <nie wiem jako Ty, ja jestem niecierpliwą wielce> ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sabba Re: Obrzydliwosc 07.10.03, 14:31 czekam i mysle:))) Mozg paruje wiec chyba jest lepiej:)) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Obrzydliwosc 07.10.03, 14:41 trza tą parę odcedzić przez sito, co zbędne to zaokienne ;) Odpowiedz Link Zgłoś