Dodaj do ulubionych

KROLICZKU, ODEZWIJ SIE

19.11.01, 19:35
Juz ty wiesz, krolik, o kogo chodzi. Poczta czeka.
Obserwuj wątek
    • Gość: samanta1 Re: KROLICZKU, ODEZWIJ SIE IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 19:51
      nie za wczesnie na swiateczny pasztet???
      • czort Re: KROLICZKU, ODEZWIJ SIE 19.11.01, 19:52
        Nie, musi skruszec!
        • Gość: samanta1 Re: KROLICZKU, ODEZWIJ SIE IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 19:54
          na mroz z nim,podobno lepiej miesko kruszeja!
          • czort Re: KROLICZKU, ODEZWIJ SIE 19.11.01, 20:40
            I o to chodzi, kobieto, niech sobie na spacerek wyjdzie, to skruszeje.
            • Gość: samanta1 Re: KROLICZKU, ODEZWIJ SIE IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 20:50
              Tyyyy..krolik...uwazaj....... moze schowaj sie do norki???;))))))))))
              • Gość: Leziox Re: KROLICZKU, ODEZWIJ SIE IP: *.arcor-ip.net 19.11.01, 21:12
                Sami sobie kruszejcie,aż to mordy przebrzydłe.Co człowiek wejdzie na
                forum,inteligentną rozmowę poprowadzić,podyskutować o sensie istnienia i
                chamstwie na forum,kurwa mać,to zaraz, z całego świata zwala się liczna banda
                schizofreników paranoidalnych i wrzeszczy to wszystko,krzyczy i prawa głosu się
                domaga,jakby co ważnego do powiedzenia mieli,banda jedna.
                A do łopaty,cholera,inteligencjo słomiana,tam się wyżywać przy rozbiórce
                jakiegoś wieżowca,czy innej agencji towarzyskiej,a nie na forum przyłazić i
                czachę zawracać.Czy wy rozumiecie,czy wy w stanie zrozumieć jesteście,jakie
                czowiek może mieć problemy?!!
                Piwo mi się kuwa macia SKONCZYŁO!!!!!
                • Gość: samanta1 Re: KROLICZKU, ODEZWIJ SIELeziox IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 21:14
                  mam jedno w lodowce ..dac?Cholera,zra mnie wyrzuty sumienia ze operacje
                  spieprzylam...;((((
    • lucyferek1 A już nie pamiętasz uroczy i miły Czorciku 19.11.01, 21:10
      Naszego pewnego miłosnego czaciku ? :((

* To odpowiedź na pytanie, które
      dzisiaj mi zadałaś na tym portalu
      czy też forum.
      • lucyferek1 Re: A już nie pamiętasz uroczy i miły Czorciku 19.11.01, 21:28

Nieładnie Czorciku tak szybko zapominać o swoim diabełku, lucyferku :((

Zabiore Ci piekielne przywileje i dodatek funkcyjny :))
        • Gość: czort Re: A już nie pamiętasz uroczy i miły Czorciku IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 19.11.01, 21:43
          Proza pisze, pisze proza.
          Lucyferek? Lucus przecie?
          A rozpoznac cie nie moge,
          to wychrzaniaj drogie dziecie!

Jakis nowy absztyfikant
          za ma dupa sie oglada.
          Wiem juz - tys James Bond!
          Ja nie lubie Jamesa Bonda.

Bo ja stara dupa jestem.
          Porzuc wszelkie swe nadzieje -
          na drzwiach piekla mego pisze.
          Wiec pamietaj - ja istnieje!!!!
          • lucyferek1 Re: A już nie pamiętasz uroczy i miły Czorciku 19.11.01, 21:49
            Toś mi faktycznie Czort z piekła rodem !:)

A żeś z białostockiego naszego oddziału to też wiem, ja wszystko wiem, nie
            pamietasz - tak Ciebie uczyłem ...
            • czort Re: A już nie pamiętasz uroczy i miły Czorciku 19.11.01, 21:50
              Za cholere nie pamietam, a idzzez na dziada, ok? Zobacze.
          • Gość: Leziox Re: A już nie pamiętasz uroczy i miły Czorciku IP: *.arcor-ip.net 19.11.01, 21:51
            Oszaleję!!!!!Czort,tyś genialna.Za parę minutek ja wysmażę wierszyk i pochwalę
            się na forum,a co!
            • czort Re: A już nie pamiętasz uroczy i miły Czorciku 19.11.01, 21:54
              Aluzju ponial, pryjezdzaju.
              • lucyferek1 Re: A już nie pamiętasz uroczy i miły Czorciku 19.11.01, 21:55
                Nie pieprz mi tu po rosyjsku, tylko po piekielnemu ...

Zapomniałem dodać - żes "stara dupa" to też wiem, ale czorty jak wampiry urody
                i werwy młodzieńczej nigdy nie traca :)))
                • czort Re: A już nie pamiętasz uroczy i miły Czorciku 19.11.01, 22:03
                  Pewnie, wysysaja co sie da!!!
                  • lucyferek1 Re: A już nie pamiętasz uroczy i miły Czorciku 19.11.01, 22:06
                    czort napisał(a):

> Pewnie, wysysaja co sie da!!!

Wszelka krew, jaki im sie trafi - a Ty co ?

Zostawiłem Cie tu na chwilę, a juz sie rozpijasz !!!!!!!

Masz innych w nałogi wpędzac a nie siebie !!!!!!

• czort Re: A już nie pamiętasz uroczy i miły Czorciku 19.11.01, 22:32
                      No toz i wperzam!
                      Papuga, dawaj no mi tu, otwieraj dziob, co mam lac?
                      • lucyferek1 Re: A już nie pamiętasz uroczy i miły Czorciku 19.11.01, 22:35
                        Ty śledziu białostocki, znowu sie narabałaś ??

Czy nadal szukasz takiego jurnego diabła jak ja ???

ja zawsze służe pomoca moim slicznym służkom
                        • czort Re: A już nie pamiętasz uroczy i miły Czorciku 19.11.01, 22:45
                          Kurde, slug mu sie zachciewa, a do roboty moze bys poszedl? Za siekiere i gonic
                          bezbronne duszyczki, doprowadzac do grzechu, jam nie bezbronna i nie duszyczka.
                          I grzesze ile moge, wiec zwadzaj na manowce mlodki jakie. I juz. Moze ci
                          posluza?
                          • lucyferek1 Re: A już nie pamiętasz uroczy i miły Czorciku 19.11.01, 22:47
                            Wierność Mi w piekle przysiegałaś, nie pamiętasz - zaraz Ci pasem (błą) widłami
                            przypomne i po d.. dostaniesz moim ogonem ...
                            • czort Re: A już nie pamiętasz uroczy i miły Czorciku 19.11.01, 22:50
                              Przeciez mowie, ze dupa jest moja i only moja, zrozumial? A pasek to ty sobie
                              lepiej zapnij, bo brzuszysko od piwa sie wylewa!
                              • lucyferek1 Re: A już nie pamiętasz uroczy i miły Czorciku 19.11.01, 22:58
                                Ty Czorcie hm., uroczy, piwo to ja chleje rano jak z łóżeczek zdprawowanych
                                białogłów wstaje do piekielnej roboty !

Ty, a może chcesz sobie nick zmienic na tfu,tfu, tfu .., aniołek - ostatnio mi
                                przyzwoita sie robisz, jakies normalne facety chca cie rwać (no za wyjątkiem
                                tamtej jednej-go).
                                Odbiło Ci czy co ?
                                A co aktu własności twej d.., to musimy jeszcze pogadać
                                • czort Re: A już nie pamiętasz uroczy i miły Czorciku 19.11.01, 23:03
                                  Gadaniem nic nie wskorasz. A zona sama mi sie oswiadczyla, powiedziala, ze mnie
                                  kocha i jak tu odmowić kobiecie? Gacie moje pierze, rum-jankiem czestuje.
                                  Prawdziwa zona.
                      • Gość: kakaddoo Re: A już nie pamiętasz uroczy i miły Czorciku IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.11.01, 22:55
                        papugi preferują whisky :-)))))
                        • czort Re: A już nie pamiętasz uroczy i miły Czorciku 19.11.01, 22:58
                          OK, papuga, chodz na watek o chlansku!
                          • lucyferek1 Re: A już nie pamiętasz uroczy i miły Czorciku 19.11.01, 22:59
                            Dobra, te papuge tez możesz zdeprawowac
                            • czort Re: A już nie pamiętasz uroczy i miły Czorciku 19.11.01, 23:01
                              Onaz zdeprawowana, chleje na potege!!!
                              • lucyferek1 Re: A już nie pamiętasz uroczy i miły Czorciku 19.11.01, 23:05
                                czort napisał(a):

> Onaz zdeprawowana, chleje na potege!!!

Jak to robi - robi sobie z dzioba kielich ?
                                No dobra wrócmy (przeczytałas moja poprzednia wiadomość ?) do aktu własności
                                twoje aniels..tfu,tfu,tfu; twojej piekielnej d..y

• czort Re: A już nie pamiętasz uroczy i miły Czorciku 19.11.01, 23:07
                                  Ta i nawet odpowiedzialam. Moja ci ona, moja!!!!
                                  czort
                                  • lucyferek1 Re: A już nie pamiętasz uroczy i miły Czorciku 19.11.01, 23:11
                                    czort napisał(a):

> Ta i nawet odpowiedzialam. Moja ci ona, moja!!!!
                                    > czort

Ty głupiejesz czy co - przecie ty nie dziewica - nie pamietasz ?:)))

Na razie wszystko co piekielne to równiez i moje, moje, nasze - jak w komunie

• czort Re: A już nie pamiętasz uroczy i miły Czorciku 19.11.01, 23:13
                                      Alez oczywiscie, ze dziewica - dziewicainaczej!!!!!
                                      • lucyferek1 Re: A już nie pamiętasz uroczy i miły Czorciku 19.11.01, 23:16
                                        czort napisał(a):

> Alez oczywiscie, ze dziewica - dziewicainaczej!!!!!

A dziewica zlustrowana, czy tez zweryfikowana - zara, ja w tej weryfikacji nie
                                        brałem udziału

• czort Re: A już nie pamiętasz uroczy i miły Czorciku 19.11.01, 23:18
                                          To czytaj dobrze, chyba masz oczy, co, przeciez o dupie mowa!!!!!!!
                                          • lucyferek1 Re: A już nie pamiętasz uroczy i miły Czorciku 19.11.01, 23:21
                                            czort napisał(a):

> To czytaj dobrze, chyba masz oczy, co, przeciez o dupie mowa!!!!!!!

No przecie slepy nie jestem - oczy mam, i ogon śliczny mam, i dzide tzn. widły
                                            ostre

Zbliża sie północ - nie chlej tak duzo - podeprawujemy sie razem

• czort Re: A już nie pamiętasz uroczy i miły Czorciku 19.11.01, 23:27
                                              OK, znowu bede kobieta upadla!!!
                                              A co to jest deprawacja, z czym to sie je?
                                              • lucyferek1 Re: A już nie pamiętasz uroczy i miły Czorciku 19.11.01, 23:31
                                                czort napisał(a):

> OK, znowu bede kobieta upadla!!!
                                                > A co to jest deprawacja, z czym to sie je? - A WIESZ DO CZEGO OGONY DIABŁOM
                                                SŁUŻA ?

Je to sie najwyżej po, rano w łóżeczku - z ta deprawcja to żartowałem, przeciez
                                                my oboje juz dawno zdeprawowani (pamietasz).

Masz racje, sprzedaj bar a kup jakis burdel (agencje t ..), zostaniesz burdelmama
                                                (szefowa agencji)

• czort Re: A już nie pamiętasz uroczy i miły Czorciku 19.11.01, 23:33
                                                  Ja nie chce zostac burdelmama, ja chce zostac burdelpania!!!!!!, kobieta
                                                  jestem, nie?
                                                  • lucyferek1 Re: A już nie pamiętasz uroczy i miły Czorciku 19.11.01, 23:38
                                                    czort napisał(a):

> Ja nie chce zostac burdelmama, ja chce zostac burdelpania!!!!!!, kobieta
                                                    > jestem, nie?

sa do obsadzenia tylko dwie role w tym interesie:

*burdelmama
                                                    *burdel panna - tego nie proponuje, bo będe cholera zazdrosny

A co to jest burdelpani - ta co sprząta
                                                  • czort Re: A już nie pamiętasz uroczy i miły Czorciku 19.11.01, 23:43
                                                    No nie, ales mnie dobil, to chce byc burdeldama, w koncu slownictwo mam
                                                    odpowiednie!!!
                                                    A ta pani co sprzata, to jest burdelbaba!!!
                                                  • lucyferek1 Re: A już nie pamiętasz uroczy i miły Czorciku 19.11.01, 23:48
                                                    czort napisał(a):

> No nie, ales mnie dobil, to chce byc burdeldama, w koncu slownictwo mam
                                                    > odpowiednie!!!
                                                    > A ta pani co sprzata, to jest burdelbaba!!!

jak bedziesz w tym barze ciagle chlała
                                                    to sie bedziesz nazywała bardzopijana
                                                    a nie burdeldama

* i będziemy Cie w piekle uzywac zamiast zapalniczki do ognia piekielnego

• czort Re: A już nie pamiętasz uroczy i miły Czorciku 19.11.01, 23:52
                                                    Ta jest, mo chuch wystarczy?
                                                    A z jakiej paki martwisz sie tak bardzo o moje zdrowie, no z jakiej?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka