czort 19.11.01, 19:35 Juz ty wiesz, krolik, o kogo chodzi. Poczta czeka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samanta1 Re: KROLICZKU, ODEZWIJ SIE IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 19:51 nie za wczesnie na swiateczny pasztet??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: KROLICZKU, ODEZWIJ SIE IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 19:54 na mroz z nim,podobno lepiej miesko kruszeja! Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: KROLICZKU, ODEZWIJ SIE 19.11.01, 20:40 I o to chodzi, kobieto, niech sobie na spacerek wyjdzie, to skruszeje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: KROLICZKU, ODEZWIJ SIE IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 20:50 Tyyyy..krolik...uwazaj....... moze schowaj sie do norki???;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leziox Re: KROLICZKU, ODEZWIJ SIE IP: *.arcor-ip.net 19.11.01, 21:12 Sami sobie kruszejcie,aż to mordy przebrzydłe.Co człowiek wejdzie na forum,inteligentną rozmowę poprowadzić,podyskutować o sensie istnienia i chamstwie na forum,kurwa mać,to zaraz, z całego świata zwala się liczna banda schizofreników paranoidalnych i wrzeszczy to wszystko,krzyczy i prawa głosu się domaga,jakby co ważnego do powiedzenia mieli,banda jedna. A do łopaty,cholera,inteligencjo słomiana,tam się wyżywać przy rozbiórce jakiegoś wieżowca,czy innej agencji towarzyskiej,a nie na forum przyłazić i czachę zawracać.Czy wy rozumiecie,czy wy w stanie zrozumieć jesteście,jakie czowiek może mieć problemy?!! Piwo mi się kuwa macia SKONCZYŁO!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: KROLICZKU, ODEZWIJ SIELeziox IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.01, 21:14 mam jedno w lodowce ..dac?Cholera,zra mnie wyrzuty sumienia ze operacje spieprzylam...;(((( Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferek1 A już nie pamiętasz uroczy i miły Czorciku 19.11.01, 21:10 Naszego pewnego miłosnego czaciku ? :(( * To odpowiedź na pytanie, które dzisiaj mi zadałaś na tym portalu czy też forum. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferek1 Re: A już nie pamiętasz uroczy i miły Czorciku 19.11.01, 21:28 Nieładnie Czorciku tak szybko zapominać o swoim diabełku, lucyferku :(( Zabiore Ci piekielne przywileje i dodatek funkcyjny :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: A już nie pamiętasz uroczy i miły Czorciku IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 19.11.01, 21:43 Proza pisze, pisze proza. Lucyferek? Lucus przecie? A rozpoznac cie nie moge, to wychrzaniaj drogie dziecie! Jakis nowy absztyfikant za ma dupa sie oglada. Wiem juz - tys James Bond! Ja nie lubie Jamesa Bonda. Bo ja stara dupa jestem. Porzuc wszelkie swe nadzieje - na drzwiach piekla mego pisze. Wiec pamietaj - ja istnieje!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferek1 Re: A już nie pamiętasz uroczy i miły Czorciku 19.11.01, 21:49 Toś mi faktycznie Czort z piekła rodem !:) A żeś z białostockiego naszego oddziału to też wiem, ja wszystko wiem, nie pamietasz - tak Ciebie uczyłem ... Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: A już nie pamiętasz uroczy i miły Czorciku 19.11.01, 21:50 Za cholere nie pamietam, a idzzez na dziada, ok? Zobacze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leziox Re: A już nie pamiętasz uroczy i miły Czorciku IP: *.arcor-ip.net 19.11.01, 21:51 Oszaleję!!!!!Czort,tyś genialna.Za parę minutek ja wysmażę wierszyk i pochwalę się na forum,a co! Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: A już nie pamiętasz uroczy i miły Czorciku 19.11.01, 21:54 Aluzju ponial, pryjezdzaju. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferek1 Re: A już nie pamiętasz uroczy i miły Czorciku 19.11.01, 21:55 Nie pieprz mi tu po rosyjsku, tylko po piekielnemu ... Zapomniałem dodać - żes "stara dupa" to też wiem, ale czorty jak wampiry urody i werwy młodzieńczej nigdy nie traca :))) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: A już nie pamiętasz uroczy i miły Czorciku 19.11.01, 22:03 Pewnie, wysysaja co sie da!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferek1 Re: A już nie pamiętasz uroczy i miły Czorciku 19.11.01, 22:06 czort napisał(a): > Pewnie, wysysaja co sie da!!! Wszelka krew, jaki im sie trafi - a Ty co ? Zostawiłem Cie tu na chwilę, a juz sie rozpijasz !!!!!!! Masz innych w nałogi wpędzac a nie siebie !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: A już nie pamiętasz uroczy i miły Czorciku 19.11.01, 22:32 No toz i wperzam! Papuga, dawaj no mi tu, otwieraj dziob, co mam lac? Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferek1 Re: A już nie pamiętasz uroczy i miły Czorciku 19.11.01, 22:35 Ty śledziu białostocki, znowu sie narabałaś ?? Czy nadal szukasz takiego jurnego diabła jak ja ??? ja zawsze służe pomoca moim slicznym służkom Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: A już nie pamiętasz uroczy i miły Czorciku 19.11.01, 22:45 Kurde, slug mu sie zachciewa, a do roboty moze bys poszedl? Za siekiere i gonic bezbronne duszyczki, doprowadzac do grzechu, jam nie bezbronna i nie duszyczka. I grzesze ile moge, wiec zwadzaj na manowce mlodki jakie. I juz. Moze ci posluza? Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferek1 Re: A już nie pamiętasz uroczy i miły Czorciku 19.11.01, 22:47 Wierność Mi w piekle przysiegałaś, nie pamiętasz - zaraz Ci pasem (błą) widłami przypomne i po d.. dostaniesz moim ogonem ... Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: A już nie pamiętasz uroczy i miły Czorciku 19.11.01, 22:50 Przeciez mowie, ze dupa jest moja i only moja, zrozumial? A pasek to ty sobie lepiej zapnij, bo brzuszysko od piwa sie wylewa! Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferek1 Re: A już nie pamiętasz uroczy i miły Czorciku 19.11.01, 22:58 Ty Czorcie hm., uroczy, piwo to ja chleje rano jak z łóżeczek zdprawowanych białogłów wstaje do piekielnej roboty ! Ty, a może chcesz sobie nick zmienic na tfu,tfu, tfu .., aniołek - ostatnio mi przyzwoita sie robisz, jakies normalne facety chca cie rwać (no za wyjątkiem tamtej jednej-go). Odbiło Ci czy co ? A co aktu własności twej d.., to musimy jeszcze pogadać Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: A już nie pamiętasz uroczy i miły Czorciku 19.11.01, 23:03 Gadaniem nic nie wskorasz. A zona sama mi sie oswiadczyla, powiedziala, ze mnie kocha i jak tu odmowić kobiecie? Gacie moje pierze, rum-jankiem czestuje. Prawdziwa zona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakaddoo Re: A już nie pamiętasz uroczy i miły Czorciku IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.11.01, 22:55 papugi preferują whisky :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: A już nie pamiętasz uroczy i miły Czorciku 19.11.01, 22:58 OK, papuga, chodz na watek o chlansku! Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferek1 Re: A już nie pamiętasz uroczy i miły Czorciku 19.11.01, 22:59 Dobra, te papuge tez możesz zdeprawowac Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: A już nie pamiętasz uroczy i miły Czorciku 19.11.01, 23:01 Onaz zdeprawowana, chleje na potege!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferek1 Re: A już nie pamiętasz uroczy i miły Czorciku 19.11.01, 23:05 czort napisał(a): > Onaz zdeprawowana, chleje na potege!!! Jak to robi - robi sobie z dzioba kielich ? No dobra wrócmy (przeczytałas moja poprzednia wiadomość ?) do aktu własności twoje aniels..tfu,tfu,tfu; twojej piekielnej d..y Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: A już nie pamiętasz uroczy i miły Czorciku 19.11.01, 23:07 Ta i nawet odpowiedzialam. Moja ci ona, moja!!!! czort Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferek1 Re: A już nie pamiętasz uroczy i miły Czorciku 19.11.01, 23:11 czort napisał(a): > Ta i nawet odpowiedzialam. Moja ci ona, moja!!!! > czort Ty głupiejesz czy co - przecie ty nie dziewica - nie pamietasz ?:))) Na razie wszystko co piekielne to równiez i moje, moje, nasze - jak w komunie Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: A już nie pamiętasz uroczy i miły Czorciku 19.11.01, 23:13 Alez oczywiscie, ze dziewica - dziewicainaczej!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferek1 Re: A już nie pamiętasz uroczy i miły Czorciku 19.11.01, 23:16 czort napisał(a): > Alez oczywiscie, ze dziewica - dziewicainaczej!!!!! A dziewica zlustrowana, czy tez zweryfikowana - zara, ja w tej weryfikacji nie brałem udziału Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: A już nie pamiętasz uroczy i miły Czorciku 19.11.01, 23:18 To czytaj dobrze, chyba masz oczy, co, przeciez o dupie mowa!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferek1 Re: A już nie pamiętasz uroczy i miły Czorciku 19.11.01, 23:21 czort napisał(a): > To czytaj dobrze, chyba masz oczy, co, przeciez o dupie mowa!!!!!!! No przecie slepy nie jestem - oczy mam, i ogon śliczny mam, i dzide tzn. widły ostre Zbliża sie północ - nie chlej tak duzo - podeprawujemy sie razem Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: A już nie pamiętasz uroczy i miły Czorciku 19.11.01, 23:27 OK, znowu bede kobieta upadla!!! A co to jest deprawacja, z czym to sie je? Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferek1 Re: A już nie pamiętasz uroczy i miły Czorciku 19.11.01, 23:31 czort napisał(a): > OK, znowu bede kobieta upadla!!! > A co to jest deprawacja, z czym to sie je? - A WIESZ DO CZEGO OGONY DIABŁOM SŁUŻA ? Je to sie najwyżej po, rano w łóżeczku - z ta deprawcja to żartowałem, przeciez my oboje juz dawno zdeprawowani (pamietasz). Masz racje, sprzedaj bar a kup jakis burdel (agencje t ..), zostaniesz burdelmama (szefowa agencji) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: A już nie pamiętasz uroczy i miły Czorciku 19.11.01, 23:33 Ja nie chce zostac burdelmama, ja chce zostac burdelpania!!!!!!, kobieta jestem, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferek1 Re: A już nie pamiętasz uroczy i miły Czorciku 19.11.01, 23:38 czort napisał(a): > Ja nie chce zostac burdelmama, ja chce zostac burdelpania!!!!!!, kobieta > jestem, nie? sa do obsadzenia tylko dwie role w tym interesie: *burdelmama *burdel panna - tego nie proponuje, bo będe cholera zazdrosny A co to jest burdelpani - ta co sprząta Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: A już nie pamiętasz uroczy i miły Czorciku 19.11.01, 23:43 No nie, ales mnie dobil, to chce byc burdeldama, w koncu slownictwo mam odpowiednie!!! A ta pani co sprzata, to jest burdelbaba!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferek1 Re: A już nie pamiętasz uroczy i miły Czorciku 19.11.01, 23:48 czort napisał(a): > No nie, ales mnie dobil, to chce byc burdeldama, w koncu slownictwo mam > odpowiednie!!! > A ta pani co sprzata, to jest burdelbaba!!! jak bedziesz w tym barze ciagle chlała to sie bedziesz nazywała bardzopijana a nie burdeldama * i będziemy Cie w piekle uzywac zamiast zapalniczki do ognia piekielnego Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: A już nie pamiętasz uroczy i miły Czorciku 19.11.01, 23:52 Ta jest, mo chuch wystarczy? A z jakiej paki martwisz sie tak bardzo o moje zdrowie, no z jakiej? Odpowiedz Link Zgłoś