Dodaj do ulubionych

potrzebne namiary tel. na dr Dariusz Cholewę!!!!

09.12.09, 13:13
witam!
jestem w ciąży i zdecydowałam się na prowadzenie przez dr Dariusza Cholewę. wiem że to dobry specjalista ( głównie z forum).dzwoniłam do Provity w Katowicach ale powiedzieli mi że do końca roku go nie będzie! trochę mnie to rozczarowało bo wolałam do niego chodzić własnie tam. ale wiem że gdzieś jeszcze przyjmuje.
potzrebuję namiary telefoniczne na niego. czy wiecie gdzie przyjmuje w Zabrzu, jaka jest tam organizacja wizyt, ile mogą kosztować? czy wiecie też w jakim szpitalu pracuje (chodzi o kwestie porodu przy którym chciałabym żeby był) i jak ten szpital oceniacie.nie ma tych informacji na necie a wiele stron już przejrzałam w poszukiwaniu. Będę bardzo wdzięczna za dokładne informacje, jestem juz w 9 tyg i muszę szybko wybrać.
pozdrawiam i czekam z niecierpiwością! dzięki!!!
Obserwuj wątek
    • zibowa Re: potrzebne namiary tel. na dr Dariusz Cholewę 09.12.09, 15:05
      cześć, dr Cholewa przyjmuje w Salubris w Zabrzu na ul. Wolności 338, podam Ci tylko nr telefonu do rejestracji, tam się dowiesz konkretnie kiedy przyjmuje. 32 370 22 96
      • olimisia06 Re: potrzebne namiary tel. na dr Dariusz Cholewę 09.12.09, 19:57
        dzieki. a czy wiesz moze w ktorym szpitalu on pracuje?
        • zibowa Re: potrzebne namiary tel. na dr Dariusz Cholewę 10.12.09, 08:32
          nie mam pojęcia w którym szpitalu pracuje :(
    • Gość: mama Re: potrzebne namiary tel. na dr Dariusz Cholewę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 13:15
      cześć, prowadził moją ciążę. W zabrzu przyjmuje w przychodni
      Salubris na ul. Wolności we wtorki, w czwartki tylko badania
      prenatalne.rodzilam w Świętochlowicach, tam go znają-jak mowisz ze
      jestes od niego-to odrazu usmiech:) on tam miewa dyżury ale
      generalnie żadko bywa.
      Tel. do p. która prowadzi jego rejestrację: 0728 813 759
      a bezpośredni do niego 602240959.
      Szczerze polecam, lepszego nie ma.
      70wizyta, 30usg.
      W sumie co wizytę chcialam usg wiec zawsze bylo 100zł.
      Jesli chodzi o poród to nie liczyabym na obecnosc...teraz niestety
      nawet jesli chodzisz prywatnie to raczej jak nie zaplacisz w
      kopercie to nie ma co liczyc na obecnosc przy porodzie.
      Zresztą sam powiedział, ze np. w nocy do porodow nie jeździ bo
      kiedys musi spac.Ale mysle ze to kwestia $$$.
      powodzenia i pomyslnego rozwiazania.
      • olimisia06 Re: potrzebne namiary tel. na dr Dariusz Cholewę 14.12.09, 20:08
        bardzo Ci dziekuję za informację. ja wybieram sie do niego dopiero 1 raz do
        Katowic bo tam mi bliżej.. jestem umowiona dopiero na 4 stycznia bo wcześniej
        się nie dało. będzie to już ok. 14 tydzień ciąży.interesuje mnie też bardzo ten
        szpital. mowisz że rodziłas w Świętochłowicach? jaki to szpital? jak z opieką?
        jesli ma nie być dr Cholewy przy porodzie to czy mogę liczyć na fachową pomoc
        innych lekarzy?
        pozdrawiam,
        • Gość: mama Re: potrzebne namiary tel. na dr Dariusz Cholewę IP: *.stk.vectranet.pl 15.12.09, 12:16
          Szpital na Chorzowskiej oddział w świetnym stanie a personejl swietny. zero
          problemów.
          polecam stronę www.rodzicpoludzku.pl/szukaj.php poszukaj szpitala w
          świeętochłowicach jest trochę opinii, niektore mniej korzystne w kwestii
          pielegniarek od noworodkow-tu sie zgodze ze nie byly zbyt chetne do pomocy, ale
          zawsze mozna liczyc na polozne.lekarze tez w porzadku.jak dla mnie 9/10 tylko ze
          względu na noworodkowe.
          • olimisia06 Re: potrzebne namiary tel. na dr Dariusz Cholewę 16.12.09, 11:14
            bardzo Ci dziękuję. właśnie o takie informacje mi chodziło.mówisz o szpitalu w
            śWIĘTOCHŁOWICACH TAK? a czy orientujesz się w którym szpitalu w Zabrzu dr
            Cholewa pracuje? ja jestem spoza okolic Sląska i wogóle nie wiem. chcę mieć
            tylko pewność że jesli będę chodzić do dr Cholewy to później przy porodzie lub
            może nawet cesarce bo taka wchodzi w moim przypadku w grę mogę liczyć na fachową
            pomoc lekarza i pielęgniarek. mój 1 poród to był koszmar, mój syn o mało nie
            umarł a poźniej na wskutek niedotlenienia musial przejść poważną operację. stąd
            moj strach.mam termin na lipiec.
    • Gość: ala Re: potrzebne namiary tel. na dr Dariusz Cholewę IP: 83.230.29.* 16.12.09, 13:16
      Zajrzyj na stronę www.szpitalzabrze.pl, polecam pięknie wyremontowany oddział i
      wyposażenie, miła atmosfera.
      • Gość: mama Re: potrzebne namiary tel. na dr Dariusz Cholewę IP: *.stk.vectranet.pl 21.12.09, 10:34
        ala - nie zgadzam sie z tobą-odradzam ten szpital.
        Jesli Olimisia nie będziesz mogła w Świętochłowicach to jeszcze Pyskowice też
        szczerze polecam i na stronie rodzic po ludzku tez masz 99% pozytywów.A jak
        poczytasz o Zabrzu to ci się odechce...
        Jesli masz wskazanie na cesarkę to możesz liczyc na Cholewę.
        • olimisia06 Re: potrzebne namiary tel. na dr Dariusz Cholewę 21.12.09, 15:42
          bardzo Wam dziekuję za wszystkie informacje. do dr Cholewy jadę dopiero 4
          stycznia mam nadzieję że mi powie że będzie przy porodzie, jesli nie to chyba
          się wycofam ( bo poza nim kompletnie nie znam żadnego lekarza ze Sląska i
          mieszkam prawie 40 km od Katowic) i zostanę przy obecnym lekarzu choć też nie
          mam pewności...tym bardziej że mam termin na 11 lipca więc sezon urlopowy.a czy
          ktoraś z was zna dr Zielińskiego który robi badania prenatalne w Provicie w
          Katowicach?zapisali mnie do niego za 2 dni na to właśnie badanie. nigdzie nie ma
          o nim informacji.wiem że Cholewa jest tam najlepszy ale niestety zapisałam się
          za późno i został tylko ten jeden wolny termin (miedzy 11-14 tygodniem ciąży).
          pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka