zabrzetomy 13.02.10, 17:39 Zabrze Tv jesteście fajni, ale porzućcie choć na chwile afery. Podoba mi się też zobaczyć na waszej stronie coś innego i neutralnego. ps. Do zobaczenia na sesji w poniedziałek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: waryniol Re: zabrze tv IP: *.stk.vectranet.pl 13.02.10, 21:18 Herich ma obsesje na punkcie Śmietany za niespodziewane zwolnienie z ówczesnego GTV a z drugiej strony ktoś za to płaci, prawdopodobnie karierowicze z PO, którzy psują wizerunek tejże partii, wstyd i hańba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga77 Re: zabrze tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.10, 10:04 jak dla mnie to moze placic nawet lewica, prawica i centrum. skoro rzadzacy moga placic zeby nie mowilo sie o problemach, to inni moga placic, zeby o nich pisac. Swoja droga, gdyby wszystko bylo ok, to by chyba nie mieli o czym materialu krecic. przegladajac watki widze, ze temat chyba ma wiecej denek skoro sie taka goraca atmosfera zrobila od czasu monitoringu. poleca glowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaro Re: zabrze tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.10, 10:14 Nie no teraz to się zaczną ataki na nich. Praktycznie co 3 tygodnie jakaś afera i to wcale nie jakaś sztucznie nadmuchana, ale prawdziwy konkret. Gdyby nie oni to monitoring działałby tak jak działa do wyborów. I nikt by se nawet nie zajaknął a teraz nagle chcą nowych ludzi zatrudniać mówi sie o tym ze potrzeba wiecej etatów itp... Ja bym się bardziej martwił o gazete Głos... i Nowiny bo tam nikt nawet nie zająknął się w sprawie monitoringu to im kto płaci? A problem jest i nie ma co na ten temat dyskutować. Odpowiedz Link Zgłoś
zabrzetomy Re: zabrze tv 14.02.10, 11:29 Zabrze Tv jesteście ok. Dobrze że jesteście u nas w Zabrzu. Wszystkiego Najlepszego z okazji walentynek dla dziennikarek z Rudy. Pozdrawiam K. Odpowiedz Link Zgłoś
zabrzetv Re: zabrze tv 14.02.10, 12:06 Bardzo dziękujemy. I zapraszamy w poniedziałek do obejrzenia materiału neutralnego. Wedle życzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waryniol Re: zabrze tv IP: *.stk.vectranet.pl 14.02.10, 16:17 cieszę się, bezstronność i neutralność zaprowadzi Was do profesjonalizmu i pochwał za to co robicie, powinniście traktować jednakowo tych po prawej i po lewej stronie bez względu na zapatrywanie polityczne oraz nie tworzyć afer na zamówienie, a pani Herich powinna zająć się tym co wychodzi jej najlepiej, za co była nagradzana czyli reportażami, dodam, że nie bronie TVZ bo wiele mi się tam nie podoba i aż się prosi pozmieniać to i owo, może kiedyś... Odpowiedz Link Zgłoś
ponuryeu Re: zabrze tv 14.02.10, 17:00 W Zabrzu afery skutecznie same się tworzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: intyligynt Re: zabrze tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.10, 20:09 jak można tworzyć aferę na zamówienie? co sami zepsuli ten monitoring, czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trotyl18 Re: zabrze tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.10, 20:20 Sami się zamkneli. Sami się pobili... a sory ... sami zepsuli monitoring :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gil Re: zabrze tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.10, 22:09 droga zabrze tv niestety jesteście nieudolni. Niech się Gracjana zatrudni w jakiejś poradni psychologicznej bo takie ma wykształcenie. Bo dziennikarka z niej jak z koziej d... trąba Odpowiedz Link Zgłoś
zabrzetomy Re: zabrze tv 14.02.10, 22:21 Drogi Gilu...Gracjana pracuje w zabrzanie.pl a nie w Zabrze Tv. Nie wiesz o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gil Re: zabrze tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.10, 22:28 Gracjana pracuje tam gdzia mówiłam.A ten neutralny materiał w poniedziałek to o monitoringu, fontannie, MMS, DMiT,Lewandowskim, czy innym sprawom poświęcony ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waryniol Re: zabrze tv IP: *.stk.vectranet.pl 14.02.10, 22:24 to, że ma wykształcenie to nie znaczy o pracy w wyuczonym zawodzie gdyż wielu ukończyło psychologie ale nie nadają się do tej pracy, oj wielu takich wielu, kto im daje papier to już inny i tajemniczy temat ps: do lubiących pseudo afery - dajcie spokój bo to dziecinada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nanek zabrze tv-to super telewizja! IP: 109.243.127.* 14.02.10, 23:36 ciekawe skąd te ataki na zabrzanie.pl, zabrzetv, Gracjanę Chojnacką? chyba to nie zemsta za monitoring. coś jest na rzeczy. o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
modlishque Re: zabrze tv-to super telewizja! 24.02.10, 00:01 Zabrzanie - prosimy o więcej materiałów na stronie www Na pewno coś dzieje się na mieście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afera Re: zabrze tv-to super telewizja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.10, 21:11 Wa to płaci mieście dzieje się wiele , ale zabrzetv jest tylko tam , gdzie pośle ich Mirek Sekuła.No w końcu On za to płaci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: zabrze tv-to super telewizja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.10, 21:28 Poziom audycji zerowy. Warsztat także. Ale czego można spodziewać się po nieudacznej psycholog i matematyku, który to nie pojechał do USA za milion USD. Tak mówi, że mu dawali.Gdyby to była prawda, myślę że by pojechał.Sekuła mu tyle nie da!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawski Re: zabrze tv-to super telewizja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.10, 21:33 Prezio sprawdza się teraz jako operator na sesjach Rady Miejskiej.Myślę, że za dużo mniejszą kasę.I znów go nie docenili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: zabrze tv-to super telewizja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.10, 21:37 O co chodzi w pierwszym zdaniu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dedektyw Re: zabrze tv-to super telewizja! IP: 94.254.243.* 04.03.10, 01:06 domyślam się, ze te chamskie wpisy to zemsta z artykuł o stadionie na zabrzanie.pl. Małgorzato, mam nadzieję, że to nie ty jesteś ich autorką. chociaż to musisz być ty, bo boli cię akurat najbardziej matematyka. odradzam ci pisac na tym forum, bo jak cie sprawdzą, to ci nawet Mareczek nie pomoże, a materiał już nie w TVSie a w TVNie wyląduje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczyciel Re: zabrze tv-to super telewizja! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.10, 12:23 Jestem nauczycielem i czuję się bardzo dotknięty tym co się na tym forum wypisuje o nauczycielach. Nie wiem gdzie wy posyłacie swoje dzieci, może do specjalnych szkół gdzie nie uczą nauczyciele, jednak większość ludzi posuła swoje dzieci do normalnych szkół gdzie uczą normalni nauczyciele. Jestem głęboko urażony tym, że na tym forum nauczyciel jest synonimem nieudacznika, fajtułapy i kretyna. Jedyną pociechą dla mnie jest to, że końcu premier tus też był nauczycielem histori co sugeruje, że nauczyciel to nie zawsze kretyn. Może wy mieliście pecha na paskudnych pedagogów ale nie wszyscy są tacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ajwen Re: zabrze tv-to super telewizja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.10, 17:29 Z nauczycielami jest jak z kibolami. Niektórzy są w porządku, ale pewne przekonania się już utarły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rechtor Re: zabrze tv-to super telewizja! IP: *.stk.vectranet.pl 04.03.10, 19:30 Panie bron nas przed takimi nauczycielami,chyba ze uczy matematyki.Albo piszac byl wnerwiony,albo pisal w pracy zerkajac na drzwi,czy nikt nie wejdzie.Jak na krotki tekst to bykow chyba wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: zabrze tv-to super telewizja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.10, 20:01 Śmiejcie się. Tacy ludzie uczą wasze dzieci. Moim zdaniem szkoły powinien być zniesiony obowiązek edukacji i różne głupie tytuły typu licencjat magister doktor inżynier itd. To jest XIX wieczny anachronizm. Tak jak w biznesie powinna być wolność. Co do nauczycieli to rzeczywiście z reguły życiowe niedorajdy i frajerzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczyciel Re: zabrze tv-to super telewizja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.10, 20:45 Wypisując takie rzeczy sami sobie kopiecie grób. Sytuacja, która ostatnio miała miejsce w Katowicach; uczniowie, którzy znieważali nauczycieli i znęcali się nad nimi to efekt między innymi takich wypowiedzi. Jak młody człowiek ma szanować swojego nauczyciela skoro dorośli ludzie, rodzice, znajomi rodziców bez przerwy wygadują takie rzeczy. Mówienie o nauczycielach w kategorii nieudaczników nie sprzyja budowaniu zaufania w szkole. Takie fora czytają również uczniowie. Zastanówcie się przez chwilę zanim napiszecie takie opinie. Pomyślcie przez chwilę mimo, że dla niektórych myślenie bywa bolesne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: zabrze tv-to super telewizja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.10, 20:50 GZiRŚl wozi sie na tematach Zabrze Tv, taka to zła tv jest. nawet samorządowi dziennikarze ich docenili. ta promocyjna gazetka MMS pisze o monitoringu i cytuje wypowiedzi p. Gozdka które padły do kamery Zabrze Tv nie podając źródła. prostytutki dziennikarskie nie podają też, że to prowokacja dziennikarzy Zabrze TV ujawniła błedy w monitoringu, tylko pisza tak, jakby sami do nich dotarli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabrzanin Re: zabrze tv-to super telewizja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.10, 18:41 Coś te zabrze tv obniża loty. Odpowiedz Link Zgłoś
zabrzetomy Re: zabrze tv-to super telewizja! 16.04.10, 18:49 Z pewnością dlatego, że brakuje prawdziwych dziennikarzy...ci obecni są z przypadku raczej...a niedawno(ze 2,3 miesiące temu) jeszcze było tak fajnie, ciekawie i z pasją Odpowiedz Link Zgłoś
ponuryeu Re: zabrze tv-to super telewizja! 04.03.10, 21:13 Tak w ogóle to chyba się wam temat postu pomylił :) Chętnie wam nowy zaraz założę to się pokłócicie w innym miejscu ;) Pozdrawiam wszystkich nauczycieli :) Odpowiedz Link Zgłoś
wies-mac Re: zabrze tv-to super telewizja! 09.03.10, 12:37 wieś! wywalcie Gracjanne z tej tv. Obciach i żenada. Szczekać też trzeba umieć na poziomie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: INMEDIO Re: zabrze tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.10, 21:14 Ciekawe co się stało z tymi dziennikarzami? odeszli, a może lepszą pracę znaleźli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikta Re: zabrze tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.10, 21:20 a kto ich kto zechce zatrudnić ? Odpowiedz Link Zgłoś
modlishque Re: zabrze tv 17.04.10, 20:40 Re: zabrzetomy 16.04.10, 18:49 Odpowiedz Z pewnością dlatego, że brakuje prawdziwych dziennikarzy...ci obecni są z przypadku raczej...a niedawno(ze 2,3 miesiące temu) jeszcze było tak fajnie, ciekawie i z pasją Było dobrze, a teraz niestety coraz gorzej! O co chodzi z tymi zmianami w zabrze tv? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: zabrze tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.10, 20:52 Jacy to dziennikarze ? Widać to na ich portalu. ŻENADA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: zabrze tv IP: 83.238.28.* 21.04.10, 17:43 Faktycznie ostatnio, na stronie próżno szukać czegoś ciekawego!! Do roboty redakcjo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rog Re: zabrze tv IP: *.stk.vectranet.pl 21.04.10, 20:26 na gtv czyli już telewzji zabrze w tej chwili są emitowane jedynie stare programy zrealizowane za poprzedniej pani red. naczelnej - obecna pani redaktor nie produkuje nic nowego w tvzabrze są obenie same powtórki a redaktorów, redaktorków i redaktoreczek coraz więcej tylko efekt marny. a to co pojawiło się w sobotę, a miało być transmisją z ceremonii pogrzebowej to istna techniczna klapa- transmisja wyglądała jakby emitowana była przez łącze smoleńsk na tyrolu - a pikseli tak dużych w życiu nie widziałem i tak zmodyfikowanych. w latach 60tych telewizje lepiej nadawały. wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRzewałka Re: zabrze tv IP: *.stk.vectranet.pl 21.04.10, 21:51 a tych skutecznych nadredaktorow w gietewałce jest wiecej niz w tevałenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem Re: zabrze tv IP: *.adsl.inetia.pl 21.04.10, 22:20 o ile mi wiadomo to jest tam teraz mnóstwo stażystów - więc jacy to redaktorzy :P i że niby jest ich tam więcej niż w tvn?? phii co za łoś to napisał :P tak oceniacie i oceniacie :) ale jak to powiedział kiedyś K. Wojewódzki takich forów się nie czyta - bo większość piszących na nim osób to zakompleksieni ludzie, którzy w realnym świecie boja się odezwać by ich nikt nie okrzyczał:P żałosne. Zmieni się władza, będzie kolejna i nic się nie zmieni - Tvz i tak będzie musiało pracować dla rządzących. No chyba że radni zadecydują inaczej ale jakoś się nie zapowiada. Więc nie wincie ludzi tam pracujących że pracują w takich mediach. Oni nie mają innego wyjścia. Mogą zmienić prace. Znaleźć w innych mediach ale co to da - jedni są uzależnieni od samorządu, szeroko pojętej polityki danej partii czy ugrupowania a inni od kasy. Wniosek - nie ma mediów niezależnych. A jeśli ktoś myśli że są to jest porostu GŁUPIIIII :p POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tele-maniak Re: zabrze tv IP: 109.243.39.* 22.04.10, 12:46 zabrze tv i gtv, które po tym jak zaistniało zabrze tv przyjeło nazwe tv zabrze i tvz - to dwie różne telewizje. co do pierwszej - podoba mi sie fakt retransmisji sesji rady. co do drugiej - nie oglądałem od kilku miesiecy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quo vadis tvz IP: *.stk.vectranet.pl 22.04.10, 22:12 W zwiazku z faktem niedocenienia osiagniec p.prezydent przez radnych i ustawicznego zabiegania o zrozumienie skutecznej prezydentury p.KaKa napredce przeprowadzila szeroki wywiad umozliwiajac posilkowanie sie p.MMSz szerokim wykladem p.skarbnika. I wszystko gra!(procz kasy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: tvz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 12:46 a propo GeTeWał: gtv.zabrze.pl/index.php?id=2496 to juz wiemy jak "nowe" logo powstawalo. Wzieli glowe i obrysowali:D a, ze planuje w Zabrzu dlugi pobyt (od nastepnej kadencji na 1000 ha bedzie budowana pierwsza w Polsce piramida) to wzieto pod uwage najlepszy pomysl. Wykonanie - mozna sie tylko domyslec, ale niech zgadne? SkuteczneStudio? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TVZ Re: zabrze tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.10, 20:49 Poniżej jedno materiału na dzień...jedna wielka brechta::D:D:D:D:D:D:D:D szybko to umarło...:D:D:D:D:D Kaszana straszna:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
modlishque Re: zabrze tv 28.04.10, 17:53 A mnie trochę szkoda, bo początkowo zapowiadało się to bardzo interesująco. Fajny dobór tematów itp. A teraz żenada, albo wrzuta w stronę władzy albo jakieś flaki w oleju... Zróbcie coś z tym, bo ja osobiście coraż rzadziej odwiedzam waszą stronę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ujol Re: zabrze tv IP: *.stk.vectranet.pl 28.04.10, 20:21 kaka weź się do roboty a nie obgaduj za plecami wiesia ! to może będą dwa materiały dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: zabrze tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.10, 00:35 Hej Zabrze TV co jest afery wam sie skończyły,albo kamera mocie zepsuto??? no co jest nic ciekawego sie niedzieje,a moze nakrecie samych siebie ,to ci bydzie afera...i posmioc sie bydzie z czego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tele-maniek Re: zabrze tv IP: *.mironet.pl 11.05.10, 10:13 były afery - źle. nie ma afer- źle. tak, czy siak kto ma oglądać ten ogląda. nie wiem tylko po co, jak jest niezadowolony z tego co widzi. ale widać głupota ludzi jest niepojęta. Odpowiedz Link Zgłoś
modlishque Re: zabrze tv 11.05.10, 23:01 Ja chcę oglądać. Problem w tym,że nie ma czego!! Tematów sporo więc o co chodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
big-chubby Re: zabrze tv 19.06.10, 12:19 I co z tą internetową zabrzetv ? bo jak narazie to ja już nie będę oglądać takiej żenady. wystarczy już jedna ukierunkowana politycznie tv w Zabrzu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łeee Re: zabrze tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.10, 16:03 Dobrze powiedziane... a raczej napisane :) Odpowiedz Link Zgłoś
big-chubby Re: zabrze tv 20.06.10, 11:13 Jest cisza wyborcza to już nic nie wrzucają na stronę żadnych materiałów :/ wszystko mówi samo za siebie.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki tam Re: zabrze tv IP: *.stk.vectranet.pl 28.06.10, 08:58 Coś zabrzetv się posypało...Chyba pozwalniali się od nich ludzie. Wcześniej mieli średnio materiał na dzień teraz robią jeden na tydzień. Ciekawe kto za to płaci? Ale za to pojawiła się Gracjanka nasza zabrzańska gwiada anty-skuteczna dziewczyna ma pacie na szkło.Droga redakcjo co tam u was? Kiedy w końcu będzie jakiś nie promujący PO lub polityków materiał? Ktoś mi zaraz napisze przecież jest "Szyb Maciej" no super betonowy materiał... Odpowiedz Link Zgłoś
big-chubby Re: zabrze tv 28.06.10, 14:24 buahahahaha bardzo dobrze powiedziane a może po prostu to już koniec zabrzetv? a szkoda tak dobrze się zapowiadali :/ mam nadzieję że powstanie w końcu tv niezależna w Zabrzu nawet internetowa powiem szczerze wydaje mi się że ludzie chcą takiej tv żeby wiedzieć co się dzieje w ich mieści bądź nawet pokazać komuś z rodziny czy znajomy np za granicą że u nas tez jest zaje...fajnie i mamy czym się pochwalić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki tam Re: zabrze tv IP: *.stk.vectranet.pl 28.06.10, 23:43 eeeeeeee no chubby chyba nie sadzisz ze zabrzetv zrobi jakis pozytywny material o Zabrzu jak oni sa zaprogramowani na to ze Zabrze to dziura zabita dechami ... A Pani prezydent to zupelnie zle zarzadza miastem bo jak to byla pani dyrektor szkoly moze zajsc tak wysoko ... Ale za to mamy kolejny betonowy material nie o meczu charytatywnym ale o tym jak to zle orlik zostal wykonany ... ZabrzeTv czy wy naprawde myslicie ze ludzie nie wiedza ze jestescie stronniczy? Mysle ze kazdy kto wyglada za okno widzi ze cos sie w tym naszym pieknym Zabrzu zmienia.Pozdrawiam redakcje zabrzetv. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektiv Re: zabrze tv IP: 94.254.234.* 29.06.10, 00:02 Zabrze TV niezależna miała być, ale nie jest. swoją drogą gdzie Ty widzisz red. Gracjanę w tej TV? chodzi ci o tę Wenecję w Zabrzu? to jeden z lepszych materiałów na ZabrzeTV. od dawna takiego nie było. traktujący o problemach mieszkańców. ale Gracjany tam nie widzę, żeby do kamery się pokazywała, raczej stała po drugiej stronie kamery. ten, kto mówi o parciu na szkło pachnie mi Małgosią Wielką. ZabrzeTV to telewizja w rękach Grażyny Herich. Gracjana robi zabrzanie.pl i Herich razem ze swoim PObozem ją całkowicie odsunęła od ZabrzeTV. a szkoda, bo różnicę w pracy obu pań widać. mniej POlityki ZabrzeTV, mniej...jak już to więcej problemów ludzi, bo tych w Zabrzu rzeczywiście nie brakuje, a nie posła Sekuły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki tam Re: zabrze tv IP: *.stk.vectranet.pl 11.07.10, 09:23 ZabrzeTV nakreciliscie wkoncu material o ludzkich problemach wyciskacz lez jak tej pani jest zle ze ja zalewa... Ale tak naprawde to kolejny zelbetonowy material nie pod tytulem "Nieustannie zalewa" tytul powinien byc "Budujemy PR Mika". Bo przeciez trzeba zaczac budowac wizerunek jak to Mirek osobiscie jezdzi po ludziach i pomaga... Ale cos tu nie sztymuje. Jak to Mirek kurna on jest z komisji z Warszawy gdzie on ludziom pomaga i nagle czlowieka olsniewa przeciez "wielkimi" krokami zblizaja sie wybory. ZabrzeTV apeluje zacznijcie robic cos nie zwiazanego z PO i zalosnymi atakami na wladze. Wtedy moze uda wam sie zbudowac wasz PR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: zabrze tv IP: 94.254.175.* 11.07.10, 10:42 "Taki tam" twoja logika rozumowania jest skutecznie przewrotna. Ludzie mają problem, co jest oczywiste i nie podlega dyskusji. Dziennikarze to nagłaśniają, a Ty twierdzisz, że robią kampanię PO? Gdzie w tym materiale jest PR Mirka? Od kiedy materiały o problemach ludzi są czyjąś kampanią, zwłaszcza gdy słowa w takim materiale nie ma o żadnym kandydacie ani jego komentarza? idź i powiedz to tym ludziom, których zalewa, że nagłaśniają ich problem bo "atakują władze i "wielkimi" krokami zbliżają się wybory" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widać Re: zabrze tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.10, 10:48 Widać aktualna władza ma swoich mieszkańców SKUTECZNIE w dupie. Odpowiedz Link Zgłoś