Dodaj do ulubionych

MAM TALENT do klap w dmicie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.10, 20:57
jak to sie stalo, ze casting w dmicie trwal mimo ogloszenia zaloby? numerki
rozdawali i ruch byl jakby nikt nie widzial, ze od 10.00 sie samolot rozbil.

Jak zwykle kasa wygrala. Niby odwolali. Czekali na oficjlany komunikat czy sie
zgrywali? a jakby nikt nie oglosil, to pewnie pierwszy dzien by sie odbyl, bo
komus szkoda kasy? A moze to dmit tak dbal o interesy miasta, iz obciazylby
organizatorow mimo takiej tragedii? W koncu o zdolnosci organizacyjne czy
etyke w byznesie nie podejrzewam...

Choc talent to maja...do afer...
Obserwuj wątek
    • Gość: anty wkurzona Re: MAM TALENT do klap w dmicie IP: *.stk.vectranet.pl 11.04.10, 00:46
      Zadzwoń do ewy drzyzgi, może ci pomorze :D
      • Gość: Wieś Re: MAM TALENT do klap w dmicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.10, 09:20
        Droga anty
        Pomoże pisze się przez żżżżżżż.
        • Gość: Adam Re: MAM TALENT do klap w dmicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.10, 21:29
          byłem tam, ale na wieść że jest taka tragedia wróciłem do domu. to nie czas na
          zabawy, ale moi koledzy zostali, precasting trwał w najlepsze. uwazam ze to
          niestosowne
        • Gość: twn Re: MAM TALENT do klap w dmicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.10, 21:30
          Nic tak nie laczy jak kasa. Myszy harcowaly bo kot byl przy misce...
          • Gość: to Re: MAM TALENT do klap w dmicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.10, 08:51
            To smutne, że kierownictwo DMiT niestety po raz kolejny nie stanęło
            na wysokości zadania.
          • Gość: rozumiejąca Re: MAM TALENT do klap w dmicie IP: *.centertel.pl 12.04.10, 16:14
            O jakim kocie przy misce mówisz? Bo jesli o Pani Prezydent ..to sie mylisz.
            Punktualnie o 10.00 była w kosciele sw. Anny na mszy z okazji 50-lecia SP nr 6 i
            tam dowiedziała się o tragedii. Jej pierwszą decyzją było odwołanie hucznych
            obchodów 50-lecia! Maja się odbyć w innym terminie. A na mszy wspólnie juz o
            10.00 modlili się wszyscy za ofiary katastrofy.
    • Gość: spokój Re: MAM TALENT do klap w dmicie IP: 217.8.184.* 12.04.10, 09:17
      Dajcie spokój...
      • Gość: Jola Re: MAM TALENT do klap w dmicie IP: 188.33.190.* 12.04.10, 11:25
        to bylo bardzo nie na miejscu. trzeba bylo dac spokoj w sobote i przerwac ten
        show na czas. widzialem ze nawet po 15.00 ciagle ludzie tam byli. jak to mowia
        show musi trwac dalej, ale czy do tego stopnia?
        • Gość: Justyś.z.Zaborza Re: MAM TALENT do klap w dmicie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.10, 16:27
          kasa ponad wszystko. tylko mamona, co tam śmierć ludzi!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka