Dodaj do ulubionych

Stefan Niesiołowski - twarz PO

18.05.10, 09:21
Chory z nienawiści człowiek.
Zaślepiony, zawzięty, ksenofobiczny, histeryk.
dowód:
rozmowa w TVP 1 - dziś o około godz 8.15
Druga twarz PO to Magdalena Środa - rozwścieczona że Platformie i
jej kandydatowi ośmiela się zagrażać Kaczyński.
Kolejne twarze to Olbrychski - obrażona wielkość... na internecie
obrzucono go kalumniami ... ojejej, primadonna!
Bartoszewski - patriarcha wykreowany na autorytet. Może i byłby nim
gdyby nie ślepe uwielbienie parti, która na to nie zasługuje. Jak
karabin maszynowy wyrzuca z siebie potok poniżających i
dyskredytujących opinii jedynie słusznych.
Pajac Palikot, który zmianą uczesania i przywdzianiem okularków
próbuje zaistnieć kolejny raz.
Wajda - ikona kina - wstyd że rozmienia się na drobne w obronie
sprawy (ludzi) tego nie wartej.
A w cieniu ich wszystkich, o ironio - główny kandydat! (a powinien
być na przedzie!) Człowiek bez ikry, niedostępny marszałek (wiem coś
o tym!)liberał czystej kapitalistycznej krwi, lekceważący los
przeciętniaków przecież tworzących naród, którego chce być ojcem.
No, jeśli taka jest PO... to ja dziękuję!
Jeśli taki ma panować klimat w Belwederze to Boże miej nas w swojej
opiece!
Czy na ten temat może się wypowiedzieć nasz pan poseł Mirosław
Sekuła?
Być może się mylę i wyprowadzi mnie z błędu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Szpieg Re: Stefan Niesiołowski - twarz PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.10, 09:54
      A może wytłumaczysz, PiSioku, dlaczego udajesz neutralnego?
      • oryginal23 Re: Stefan Niesiołowski - twarz PO 18.05.10, 09:58
        Bardzo lubię wypowiedzi pana Niesiołowskiego.
        23.
        • Gość: zenek Re: Stefan Niesiołowski - twarz PO IP: *.stk.vectranet.pl 18.05.10, 11:35
          wiesiolizki to stary rabi vel neslomann ,pluje jadem ten oblesny
          staruch .
          • neutralnie2009 Re: Stefan Niesiołowski - twarz PO 18.05.10, 11:45
            Po co zaraz kopać po kostkach?
            Nauczono mnie, że jak się nie ma argumentów to się milczy.
            Pogardliwe: "pisioki", to żaden argument.
        • neutralnie2009 Re: Stefan Niesiołowski - twarz PO 18.05.10, 11:49
          Do ORYGINAL23
          Lubisz wypowiedzi pana profesora?
          No to szkoda że nie widziałeś/aś tej żenady dziś rano... ale nic
          straconego, na pewno będą migawki w innych programach bo dał popis
          wszystkiego najgorszego.
          • oryginal23 Re: Stefan Niesiołowski - twarz PO 18.05.10, 12:37
            Wolisz "wyważone" wypowiedzi Jarosława?
            Przypomnij sobie jaki zawsze był delikatny i grzeczny.
            23.
            • Gość: tyta Re: Stefan Niesiołowski - twarz PO IP: *.adsl.inetia.pl 19.05.10, 00:40
              neutralnie stoi tam gdzie zawsze, a ty tam gdzie zomo:) Pewnie przez to, że
              miałeś dziadka w wermahcie, a twoja matka to ta małpa w czerwonym. Z pewnością
              tez piszesz to po to, żeby kolegom żyło się lepiej, albo żeby załatwić stokrotkę
              - lub zneutaralizować:) Ciekawe czemu Kurski ma kaganiec?
              • Gość: joanna Re: Stefan Niesiołowski - twarz PO IP: *.stk.vectranet.pl 19.05.10, 01:00
                Jarek też mordeczkę ma w kubełku.
                • Gość: kiwi Re: Stefan Niesiołowski - twarz PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.10, 06:19
                  Oto nasze rodzime piekiełko - autor wątku zainicjował dyskusję o PO,
                  a odpowiedział mu jazgot napastujący PiS.
                  Miał rację Poncyliusz mówiąc: My mówimy o Polsce a oni(PO) tylko o
                  nas.
                  No i co takiego, że kiedyś coś Kaczyński, jeden czy drugi powiedział
                  ... to było kiedyś, a Niesiołowski mówi ciągle. Wczoraj po południu
                  też pluł, tylko tym razem już w TVP 2 i po wizycie u fryzjera :)
                  • Gość: SEWERYN Re: Stefan Niesiołowski - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.10, 07:19
                    Jestem zwolennikiem gospodarki rynkowej i kapitalizmu, inie należę do
                    żadnej partii ale to co usłyszałem z ust niesiołowskiego wczoraj nie
                    pozwoli mi głosować na Komorowskiego. To juz raczej bliżej mi do
                    Jarosława Kaczyńskiego, Poncyliusza, i Ziobry. Brawo panowie z PO, już
                    niedługo będziecie mogli wrócić do pierwotnej nazwy UNIA WOLNOŚCI.
                    • neutralnie2009 Re: Stefan Niesiołowski - 20.05.10, 07:40
                      Ja też nie należę do żadnej partii i w związku z tym trudno mnie
                      posądzić o sympatie polityczne.
                      Ale każdy przytomny człowiek ma prawo oceniać rzeczywistość.
                      Po wypowiedziach Niesiołowskiego, Środy, Bartoszewskiego etc, mam
                      prawo bać się porządku rzeczy niesionego przez tą formację.
                      Ten porządek rzeczy naznaczony jest nienawiścią, a to najgorsza
                      przypadłość ludzka z której bierze początek każde zło.
                      Nie należy głosować na PO i trzeba ostrzegać innych przed
                      dokonywaniem takiego wyboru.
                      • Gość: obiektywny Re: Stefan Niesiołowski - IP: 188.33.186.* 20.05.10, 11:37
                        "Nie należy głosować na PO i trzeba ostrzegać innych przed dokonywaniem
                        takiego wyboru."
                        "nie należę do żadnej partii i w związku z tym trudno mnie posądzić o sympatie
                        polityczne."

o sympatie nie? to o co? a antypatie?
                        widzę sprzeczność w wypowiedzi neutralnie. a już z pewnoscia do nautralności tu
                        daleko.
                        • neutralnie2009 Re: Stefan Niesiołowski - obraz PO 20.05.10, 19:55
                          To nie sympatia ani antypatia, to po prostu WYBÓR.
                          Tak jak wybierasz operatora telefonii, ubezpieczyciela, bank... etc.
                          Za wybór osobisty (w/w)ponosisz konsekwencje sam, natomiast wybory
                          społeczne rzutują na mnie i na mojego sąsiada... np...
                          Więc dlatego będę go przekonywać - sąsiada, jego i moich znajomych i
                          kogo się da. :)))
                          • Gość: tyta Re: Stefan Niesiołowski - obraz PO IP: *.adsl.inetia.pl 21.05.10, 21:58
                            kto sieje wiatr ten zbiera burze-nie dziwcie sie więć żniwom siewu
                            jarosława
                            • Gość: nie.idiota Re: Stefan Niesiołowski - obraz PO IP: *.mironet.pl 22.05.10, 10:55
                              czyli nie neutralnie a proPiSowsko. zmień więc login na PiSior2010
                              • neutralnie2009 Re: Stefan Niesiołowski - obraz PO 22.05.10, 11:12
                                ten PiSior to właśnie "kulturalny" język np. p. prof.
                                Niesiołowskiego... i taki bezstronny ;(
                                To właśnie p. profesor ustawicznie dramatyzuje w TV, że PiS -
                                cytuję: chce się dorwać do władzy. Jakże musi boleć tą szlachetną i
                                czystą PO sama myśl o tym, że ktoś śmie podejmować zamiar ODERWANIA
                                jej od tej władzy ! No zobaczymy...
                                A tak na marginesie to wszystkie partie nadają się do spuszczenia do
                                gulika... jedynie tylko jednostki w nich są albo godne albo podłe.
                                • Gość: tyta Re: Stefan Niesiołowski - obraz PO IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.10, 01:40
                                  no i stefan jest godny i podły - a jaki piękny opozycyjny życiorys -
                                  nie głaskał kota, a wysadzał pomniki - i chyba po niego 13 grudnia
                                  przyszli- pewnie za prace o meszkach albo drozofilach - innym mama
                                  robiłą jajecznicę, ważne że stoją tam gdzie wtedy (przy tygliku?),
                                  stefan tam gdzie zomo
                                  • neutralnie2009 Re: Stefan Niesiołowski - obraz PO 31.05.10, 13:04
                                    Piękny, opozycyjny życiorys ma wielu, naprawdę wielu mądrych,
                                    skromnych i szlachetnych ludzi.
                                    Nie sam Niesiołowski zmienił ustrój w Polsce.
                                    Ale ludzie są różni - klęską tego pięknego opozycyjnego życiorysu
                                    jest to, że przyszło rozchwianie emocjonalne i brak zrównoważenia.
                                    No cóż, zdarza się nie tylko politykom, ale gdzie do cholery są jego
                                    koledzy partyjni którzy pozwolą na taką samokompromitację osoby
                                    zasłużonej w mediach?
                                    Należałoby go przecież chronić... i leczyć.
                                    • neutralnie2009 Re: Stefan Niesiołowski - obraz PO 31.05.10, 13:17
                                      "- Proszę zauważyć, że gdy Jarosław Kaczyński mówi o zakończeniu
                                      wojny polsko-polskiej, to w telewizji publicznej występuje pan
                                      Pospieszalski, a w imperium medialnym Rydzyka bez przerwy występują
                                      posłowie PiS - mówił w radiu TOK FM wicemarszałek Sejmu Stefan
                                      Niesiołowski (PO). - To jest cała lawina błotna kłamstw, pomówień,
                                      insynuacji, oszczerstw, a Kaczyński udaje, że tego nie ma, nie
                                      odnosi się"
                                      Oto cytat z ONETU.
                                      Panu Niesiołowskiemu grozi że podzieli los posła Gabriela
                                      Janowskiego... jest już bardzo blisko.
                                      Jest wyrazicielem wściekłości PO że PiS milczy i stał się łagodny i
                                      ugodowy. PO jest wściekła że tv (Pospieszalski) może pokazać prawdę!
                                      Ostatnio rozsyłany jest sms o treści:
                                      WYŁACZ TVN, WŁACZ ROZUM!
                                      Może to jest sposób, aby nie dać się zwariować. O ileż będziemy
                                      mieli zdrowszy system nerwowy jak nie zobaczymy na ekranie (radia
                                      rzadziej słucham) specjalisty od muszek. :)))
    • Gość: Wyborca Re: Stefan Niesiołowski - twarz PO IP: *.chello.pl 02.06.10, 22:33

Niesiołowski to polityk, który nie owija w bawełnę, mówiący prawdę prosto w
      oczy, i niestety to boli przeciwników politycznych:):):) PRAWDA???
      • kielonek-online Re: Stefan Niesiołowski - twarz PO 02.06.10, 22:37
        Chętnie bym się wódki napił z tym panem.
        • Gość: Deputowany Re: Stefan Niesiołowski - twarz PO IP: *.chello.pl 02.06.10, 22:46
          Ja bym Kilonek nie Rydzykował:)::) skąd wiesz co on pije, skoro takie bzdety
          wypisuje!!!
    • Gość: Deputowany Re: Stefan Niesiołowski - twarz PO IP: *.chello.pl 02.06.10, 22:41
      Co ty za pierdoły wypisujesz, przecież on jest z PO, a nie z PIS-U!!!
      • kielonek-online Re: Stefan Niesiołowski - twarz PO 02.06.10, 22:43
        To do mnie?
        • Gość: Deputowany Re: Stefan Niesiołowski - twarz PO IP: *.chello.pl 03.06.10, 14:39
          Nie Kielonek ty jesteś ok. to było do autora postu. Ja bym się z nim nie napił:)
          • kielonek-online Re: Stefan Niesiołowski - twarz PO 03.06.10, 16:39
            Racja, kumpli do picia należy starannie dobierać.
            • Gość: kiwi Re: Stefan Niesiołowski - twarz PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.10, 07:40
              Alkoholikom nie są potrzebni kumple.
              Oni piją samotnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka