Dodaj do ulubionych

Czarna propaganda

IP: *.stk.vectranet.pl 04.09.10, 11:03
Jestem porażony dzisiejszym artykułem w Dzienniku Zachodnim Na osiedlu Janek rozwieszono
plakaty, że w niedzielę ma się odbyć festyn, podczas którego będzie można mówić o sprawach
dzielnicy – gdzie wybudować nową drogę, place zabaw, itd., a gwiazdą spotkania ma być znany
piosenkarz Mirek Szołtysek. Plakaty zaklejono czerwoną szarfą, że festyn jest odwołany decyzją Pani
Prezydent Małgorzaty Mańki – Szulik, która zakazała jego organizacji, bo jego gościem miał być także
jej kontrkandydat do fotela prezydenta -Mirosław Sekuła. Równocześnie poseł Mirosław Sekuła
szerokie wyjaśnienia rozesłał do redakcji pisząc, że miasto zerwało umowę, a zachowania Pani
prezydent to zamach na demokrację. Dziennikarz rozpoczęli śledztwo. Okazało się, że umowy na
najem ośrodka nikt nie podpisał. Podobno było jakieś zapewnienie ustne. Oburzony jest także Mirek
Szołtysek, który o festynie, który ma odbyć się jutro, nic nie wie i nie rozmawiano z nim na temat
występu. A zatem fakty są okrutne. Od początku nikt nie planował festynu. Miała to być akcja
oczerniająca Panią Prezydent. Ohydna czarna propaganda. To już kolejny tego rodzaju atak.
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomek Re: Czarna propaganda IP: *.stk.vectranet.pl 04.09.10, 11:06
      Czy to jest prawdziwa twarz?
      www.youtube.com/watch?v=U344F9N-Vmk
      • kielonek-online Re: Czarna propaganda 04.09.10, 12:43
        Nie będzie festynu?
        To potworna wiadomość, godna upicia się do nieprzytomności.
        • Gość: anna Re: Czarna propaganda IP: *.stk.vectranet.pl 04.09.10, 22:34
          Wyjątkowo pokrętna natura mogła wymyślić coś takiego
          • kielonek-online Re: Czarna propaganda 04.09.10, 22:37
            Tak, z naturą nie sposób walczyć.
            Twoje zdrowie!
            • Gość: mix Re: Czarna propaganda IP: *.stk.vectranet.pl 05.09.10, 09:28
              Ja się nie dziwię. Oglądałem obrady komisji hazardowej i widziałem do czego to pan jest zdolny.
              • Gość: zabrzanin Re: Czarna propaganda IP: *.stk.vectranet.pl 05.09.10, 10:02
                ja oglądam Zabrze na co dzień, czytam gazety i wiadomości lokalne... i wiem do
                czego są zdolni obecnie panujący więc nie rzucaj kamieniem jak ten na zjeździe
                bo czkawką to może się odbić.
    • Gość: ??? Re: Czarna propaganda IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.09.10, 21:33
      Niestety. Poseł firmując swoim nazwiskiem ohydną manipulację mediami pokazał, że
      mieszkańców i dziennikarzy traktuje instrumentalnie. Szkoda. Muszę to uczciwie
      przyznać, chociaż tak bardzo byłam nim zafascynowana
      • Gość: WKS Re: Czarna propaganda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.10, 21:49
        MMS ciagle manipuluje mediami (artkuly sponsorowane: "inwestycje",
        "bezpieczenstow" itp) i nikt nie jest oburzony, mimo, ze byl zafascynowany.
        Skuteczni - do pracy a nie frustracje wyladowywac na forum.
        • kielonek-online Re: Czarna propaganda 05.09.10, 22:28
          W niedzielę ludzi do pracy wzywasz?
          To katolicki kraj, w niedzielę ludzie piją, lub się modlą.
          • Gość: to Re: Czarna propaganda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.10, 22:38
            To ciekawe, że nagle wypadły w niedzielę pilne prace porządkowe na Walce akurat w trakcie
            planowanego festynu PO. Módl się i pracuj.
            • Gość: miki Re: Czarna propaganda IP: *.stk.vectranet.pl 05.09.10, 22:52
              Przecież żadnego festynu nie planowano. Mirek Szołtysek wyraźnie mówi, że nawet nic o tym nie wie.
              Jakim prawem Ci oszuści wpisali jego nazwisko na plakacie?
              • Gość: Car Iwan Re: Czarna propaganda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.10, 20:42
                jak Mirek Szołtysek występował na dożynkach na zaproszenie Gerda ze Skutecznych, to mamy się spodziewać, że będzie mówił prawdę na niekorzyść Mańki-Szulik? a co mu przeszkadza skłamać, jak umowa na ino gębę była?
                • Gość: prawiczek Re: Czarna propaganda IP: *.stk.vectranet.pl 06.09.10, 20:53
                  umowa na gebe jest rowniez obowiazujaca
                  • Gość: kaktus8 Re: Czarna propaganda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.10, 21:31
                    Mirek nie przesadzaj byłeś na imprezie w Maciejowie nikt nikogo nie wyganiał Ty i twoje chłopaki robiły kampanię wyborczą pomimo że prawo na to nie pozwala,
                    Ale to mi wa....i.
                    Szlag mnie za to trafia jak jak jakiś twój palant rozdawał widokówki z Hindenburgiem i z twoją uśmiechniętą gęba i jeszcze z hasłem .....czekam na donosy. Mirek twoja głupota cię przerosła .
                    • Gość: Doda Re: Czarna propaganda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.10, 22:10
                      oj komuś żal. żal d.up.ę ściska, że media rozpisały się o prawdziwym obliczu Mańki. są w tym mieście ludzie, którzy doskonale wiedzą, że ta pani jest zdolna do takich zachowań. najpierw krytycznie spoglądających na poczynania włazy dziennikarzy się nie wpuszczało to tu to tam, teraz trzeba udupić kontrkandydatów na prezydentów.
                      • kielonek-online Re: Czarna propaganda 07.09.10, 09:01
                        Jestem kontrkandydatem i nikt mnie nie udu...
                        Czyli nie masz racji.
    • Gość: pati Re: Czarna propaganda IP: *.95.89.140.gl.digi.pl 08.09.10, 21:42
      W Zabrzu to jest wesoło... Czytałam wczoraj w Gazecie Miejskiej. Chociaż ten wasz poseł od komisji śledczej to ma zacięcie kabaretowe, a prawdziwy kabareciarz na poważnie mówi, że poseł zrobił sobie z niego jaja!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka