IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.10, 08:24
Tylko wielkiej miłości do płynów wysokoprocentowych wszystkich kefirów, kielonków i innych skutecznie porąbanych zawdzięczamy, że do tej pory nic nie napisano o krówkach. Chyba jakieś skuteczne problemy z komunikacją. Ale mam nadzieję, że makbet nadrobi to skuteczne niedopatrzenie zaraz jak tylko przyjdzie do roboty.
Obserwuj wątek
    • Gość: ciocia klocia Re: Smacznego IP: *.stk.vectranet.pl 16.09.10, 13:20
      Tez zycze smacznego.
      • magdalena33m Re: Smacznego 20.09.10, 20:44
        Krówki....mmmmm...pycha!
    • kielonek-online Re: Smacznego 20.09.10, 20:46
      Skutecznie porąbany?
      Niby to ja?
      Skąd taki pomysł?
      • Gość: waryniol Re: Smacznego IP: *.stk.vectranet.pl 20.09.10, 21:36
        mordoklejki
        • Gość: ?? Re: Smacznego IP: *.stk.vectranet.pl 20.09.10, 23:20
          Moze i dobre, ale za slodkie.
          • magdalena33m Re: Smacznego 22.09.10, 17:58
            kwestia jak bardzo sobie trzeba osłodzić życie
            • Gość: ktos Re: Smacznego IP: *.stk.vectranet.pl 22.09.10, 21:38
              Tym mozna tylko przeslodzic.Slodkie, ze brrrrrr
              • magdalena33m Re: Smacznego 23.09.10, 19:51
                No co ty, krówki the best :)
                • Gość: ktos Re: Smacznego IP: *.stk.vectranet.pl 23.09.10, 20:11
                  Za slodkie.Tylko landrynki sa jadalne.
                  • Gość: ciocia klocia Re: Smacznego IP: *.stk.vectranet.pl 23.09.10, 21:40
                    Tez wole landrynki.
                    • magdalena33m Re: Smacznego 24.09.10, 18:29
                      krówki, krówki, krówki!
                      • piaf-onli Re: Smacznego 24.09.10, 21:49
                        LANDRYNKI.
                        • magdalena33m Re: Smacznego 26.09.10, 19:29
                          krówki są milion razy lepsze
                          • piaf-onli Re: Smacznego 26.09.10, 19:31
                            LANDRYNKI TO POEZJA.
                            • magdalena33m Re: Smacznego 27.09.10, 17:40
                              poezja to Szymborskiej :P kompromis??landrynki o smaku krówek czy krówki o smaku landrynek??
                              • piaf-onli Re: Smacznego 27.09.10, 18:48
                                Jak poezja, to M. Pawlikowskiej Jasnorzewskiej. Kompromis zawsze, tylko nie w sprawie landrynek. Lamdrynki, to nie tylko poezja. Landrynki, to jak gwiazdy na niebie.
                                • magdalena33m Re: Smacznego 28.09.10, 17:43
                                  Niezłe...landrynki jak gwiazdy na niebie....faktycznie tworzysz poezję. Czekam z niecierpliwością na dalszy ciąg. Jak będzie wiersz to może przyznam rację, bo krówki aż takich emocji we mnie nie wywołują.
                                  • piaf-onli Re: Smacznego 28.09.10, 18:31
                                    Musi byc oda lub song dla landrynek. Tego sa warte landrynki.
                                    • magdalena33m Re: Smacznego 29.09.10, 20:39
                                      Wszystko jedno, może być fraszka:)
                                      • piaf-onli Re: Smacznego 29.09.10, 20:41
                                        Napisze, tylko wena nadleci.
                                        • piaf-onli Re: Smacznego 29.09.10, 20:50
                                          Zjem landrynke sliczna, nowa/ bardzo slodka, klolorowa/ bo landryka dobra jest/ lepsza niz jesienny deszcz. Choc to rymy czestochowskie, to poezja jakas jest. No i co teraz powiesz Madziu ? Landrynce mozna oddac czesc.
                                          • magdalena33m Re: Smacznego 30.09.10, 17:44
                                            Pełen podziw z mojej strony, gratuluje talentu :)
                                            • piaf-onli Re: Smacznego 30.09.10, 18:46
                                              Talent jak talent,ale jaka radosc. Landryki gora.
                                              • magdalena33m Re: Smacznego 02.10.10, 19:31
                                                Juz nie przesadzaj, to że akurat wielbiciel landrynek tworzy poezje nie znaczy ze landrynki są lepsze od krówek.
                                                • piaf-onli Re: Smacznego 02.10.10, 19:39
                                                  Madziu mial byc wiersz i jest. Byla umowa.Mialas przyznac mi racje,jak napisze wiersz o landrynkach.Chodzi o to,ze landynki sa lepsze od krowek. Przeczytaj kilka postow wyzej, co napisalas.
                                                  • magdalena33m Re: Smacznego 03.10.10, 23:41
                                                    Czytaj uważnie "jak będzie wiersz to może przyznam racje " :) zaznaczam może :) ja nie mówie ze landrynki są złe, ale wole krówki :P
                                                  • piaf-onli Re: Smacznego 03.10.10, 23:52
                                                    Madziu uparciuch z Ciebie.
                                                  • magdalena33m Re: Smacznego 05.10.10, 21:25
                                                    Zgadza się. Nigdy się nie wypierałam ze uparta jestem :D
                                                  • piaf-onli Re: Smacznego 05.10.10, 22:32
                                                    Tak,Magdaleny sa uparte. Wiem cos o tym. Znam jeszcze jedna.
                                                  • magdalena33m Re: Smacznego 06.10.10, 22:14
                                                    Wychodzi na to , że imię zobowiązuje :D:D
                                                  • piaf-onli Re: Smacznego 06.10.10, 22:19
                                                    Madziu, zadne hihy smichy.Z obserwacji wynika, ze tak
                                                  • magdalena33m Re: Smacznego 07.10.10, 21:51
                                                    znaczy że jestem Magdą idealną, uparta jak na Magdę przystało;]
                                                  • piaf-onli Re: Smacznego 07.10.10, 22:04
                                                    Tak i w dodatku sa gadulami i bywaja pyskate.
                                                  • magdalena33m Re: Smacznego 08.10.10, 23:35
                                                    Czy my się przypadkiem nie znamy??idealny opis mojej osoby:D:D
                                                  • piaf-onli Re: Smacznego 09.10.10, 00:04
                                                    Madziu,znam pewna Madzie, co wiecej jest czlonkiem mojej rodziny i bardzo mi ja przypominasz, ale czy to jestes Ty? Nie wiem. Moze napisz pierwsza litere nazwy ulicy na ktorej mieszkasz, a ja sie domysle i dam jakos znak tak, zebys tylkoTy go zrozumiala.
                                                  • magdalena33m Re: Smacznego 10.10.10, 00:30
                                                    Myślę, ze to jednak niemozliwe abym była ta samą osoba:)
                                                  • piaf-onli Re: Smacznego 10.10.10, 22:56
                                                    Skoro tak myslisz, to pewno tak jest.Tylko siec i nic wiecej.
    • piaf-onli Re: Smacznego 10.10.10, 10:52
      Skoro tak myslisz, pewno tak jest.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka