Dodaj do ulubionych

gin we Wrocławiu

27.12.05, 12:57
Witajcie może któraś kogoś poleca najlepiej fachowca dla takich po przejściach
(jestem po dwóch obumarłych ciąząch) wiem że jest forum dobrych gin ale tam
jest duzo nazwisk ogólnych ja szukam od cięższych i nie ksiązkowych przypadków
czyli od trudnej (przyszłej) ciązy...
Z góry dzięki
B
Obserwuj wątek
    • anula695 Re: gin we Wrocławiu 27.12.05, 14:58
      Witam Cię Kochana,ja gorąco polecam swoją gin!!Sama jestem po przejsciach,
      pierwsze dziecko poroniłam, teraz jestem w 22tc i jakoś prę na przódwink Moja
      doktor, jest doktorem nauk medycznych, świetny fachowiec, a dodatkowo jest
      ordynatorem w szpitalu pod Wrocławiem. Ze wzgledu na przejscia, w tym szpitalu
      byłam już 3 razy, ale jest naprawde dorbze, jak na szpital. Pani doktro dba o
      mnie i bardzo się starasmilePoelcam ją goraco!!Przyjmuje w gabinecie prywatnym na
      Bielanach-70zł za wizytę.Jak jesteś zainteresowana, to wołajbig_grin GŁowa do
      góry-zaufanie do swojego lekarza i jego troska, a dzidziuś bedzie rósł caly i
      zdrowy!Ja jestem pełna dobrych myśli i spokojna....Pozdrwiam gorąco!!!
      • bach28 Re: gin we Wrocławiu 27.12.05, 15:41
        napisz mi na priv jej namiary dzieki bardzo
        • anula695 Re: gin we Wrocławiu 27.12.05, 17:32
          Chyba napisałamsmile Robiłam to pierwszy raz, to nie wiem. Jakby co, to daj znać:
          anula695@NOSPAM.gazeta.pl
    • vonkan Re: gin we Wrocławiu 29.12.05, 17:44
      miałam na prawdę trudną ciąże. prowadził ją ginekolog z dyrekcyjnej i jak
      trzeba było miałam co tydzień usg w szpitalu na dobrym sprzęcie (bezpłatnie a
      normalnie kosztuje 100) i badania prenatalne w szpitalu. polecam dr. Barwiński
      przyjmuje we wtorki na ul.kościuszki tel.3460912 cena za wizytę 40zł. gorąco
      polecam
      • bach28 Re: gin we Wrocławiu 30.12.05, 22:34
        Dzięki za informacje a Dr Fuchs czy ktoś do niego chodzi lub chodził jakieś opinie?
      • zuzik06 Re: gin we Wrocławiu 06.01.06, 22:15
        Osobiście jestem w trakcie starań o dzidzie. mam naprawde dobrego ginekologa
        poleciła mi go koleżanka i nie żałuje a uwierz mi miałam ich wielu. nazywa sie
        dr Mazurec i przyjmuje na kluczborskiej 37 tel.3217315 wizyta kosztuje 40 zł. w
        tym masz usg dopochwowe przy kazdej wizycie a za cytologie trzeba dopłacic 10
        zł.pozdrawiam
        • bach28 Re: gin we Wrocławiu 08.01.06, 11:44
          Dr Fuchs polecany przez gina do którego do tej pory chodziłam po drugiej
          stracie, pierwsza wizyta dośc miła i od razu dostałam skierwoanie na badanie
          bezpłatne co podobno na wizycie prywatnej niemożliwe....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka