Dodaj do ulubionych

Lecę w kosmos!

IP: *.stk.vectranet.pl 04.01.11, 20:43
Zaczynam budować rakietę i ruszam w kosmos!
To moje noworoczne postanowienie.
Muszę tylko znaleźć młotek i śrubokręt.
Obserwuj wątek
    • chilli-and-vanilla Re: Lecę w kosmos! 04.01.11, 21:55
      leć, opowiesz jak było
    • Gość: ajerkoniak Re: Lecę w kosmos! IP: *.stk.vectranet.pl 04.01.11, 22:05
      no wreszcie. zostało mi trochę petard z nowego roku to ci dam . dla tragicznego eksperymentu - wszystko
      • Gość: hehe Re: Lecę w kosmos! IP: *.stk.vectranet.pl 04.01.11, 22:40
        kielonek w kosmosie - tragiko-farsa
        • Gość: kielonek-online Re: Lecę w kosmos! IP: *.stk.vectranet.pl 04.01.11, 23:48
          Zaczynam zbierać aluminiowe puszki na poszycie kadłuba mojej rakiety, roboty mam od cholery.
          • Gość: yoker Re: Lecę w kosmos! IP: *.stk.vectranet.pl 05.01.11, 09:53
            Proponuję narodową zbiórkę puszek aluminiowych.
            • Gość: kielonek-online Re: Lecę w kosmos! IP: *.stk.vectranet.pl 05.01.11, 10:33
              Elektronikę już prawie mam, znalazłem kalkulator!
              • net.kielonek Re: Lecę w kosmos! 05.01.11, 18:48
                Niestety nie działa, poszukam w kontenerach na osiedlu innego.
                • chilli-and-vanilla Re: Lecę w kosmos! 05.01.11, 19:12
                  a jaki napęd?
                  • net.kielonek Re: Lecę w kosmos! 05.01.11, 19:33
                    Oczywiście etanol.
                    Zdrówko!
                    • net.kielonek Re: Lecę w kosmos! 06.01.11, 00:10
                      Właśnie odlałem pięćdziesiątkę spirytusu do beczki po oleju, zaczynam zbierać paliwo.
                      Zdrówko!
                      • Gość: yoker Re: Lecę w kosmos! IP: *.stk.vectranet.pl 06.01.11, 11:47
                        Czy prace są już na ukończniu?l
                        Trzeba zebrać tlumy ludzi i zorganizować uroczyste pożegnanie naszemu kosmonaucie:)
                        • net.kielonek Re: Lecę w kosmos! 06.01.11, 12:20
                          Jestem cały czas w trakcie przygotowań. Lot w kosmos wymaga wielu wysiłków.
                          Prace trwają, zdobyłem ręczną wiertarkę, jest niezwykle pomocna.
                          • Gość: yoker Re: Lecę w kosmos! IP: *.stk.vectranet.pl 06.01.11, 15:38
                            Jak skończysz przygotowania - powiadom.
                            Pożegnanie bohaterskiego kosmonauty będzie uroczyste.
                            Będą chóralne śpiewy, pożegnalne wierszyki i zespół góralski, też zagra.
                            Zdrówko!
                            • net.kielonek Re: Lecę w kosmos! 06.01.11, 17:17
                              Obiecanki cacanki, nikogo nie będzie, tylko ja, rakieta i przestrzeń.
                              • Gość: yoker Re: Lecę w kosmos! IP: *.stk.vectranet.pl 06.01.11, 19:36
                                Tłumy ludzi przyjdą żegnać chlubę naszego miasta.
                                Przekonasz się.
                                • Gość: daniel Re: Lecę w kosmos! IP: *.stk.vectranet.pl 06.01.11, 20:39
                                  sprzęt typu młotek,śrubokręt i pare plastikowych wkrętów dostaniesz w nowym sklepie simply za niecałe 13 zł wiem bo kupowałem chrześniakowi a co do kombinezonu i pajaców to ddam ci za darmo tylko nazszyje logo firmy.
                                  • net.kielonek Re: Lecę w kosmos! 06.01.11, 21:43
                                    Doskonale, czyli jedną naszywkę na mój kosmiczny skafander juz będę miał.
                                    Drobny problem jedynie w tym, że jeszcze skafandra nie mam, ale poszukam jakiegoś
                                    w pojemniku z używaną odzieżą.
                                    Zdrówko!
                                    • Gość: a1b2b3c Re: Lecę w kosmos! IP: *.stk.vectranet.pl 07.01.11, 15:39
                                      Ten lot w kosmos, to taka zabawa z wnukami w pobudzanie wyobtażni?
                                      • net.kielonek Re: Lecę w kosmos! 07.01.11, 21:21
                                        No coś ty, śmiertelnie poważna sprawa, ale wyobrażnię mieć trzeba.
                                        Gdyby Kolumb nie miał wyobraźni odkrycie Ameryki byłoby znacznie opóźnione.
                                        Zdrówko!
                                        PS.Nie mam wnuków, ostatnio mam psa, ale on głupszy od buta i kosmicznych spraw
                                        nie pojmuje.
                                        • Gość: a1b2b3c Re: Lecę w kosmos! IP: *.stk.vectranet.pl 08.01.11, 12:25
                                          Kolumb odkrył Amerykę przez przypadek. Nie mógł więc marzyć o jej odkryciu.Nie wiedział o jej istnieniu.
                                          But jest rzeczą.Ergo rzecz nie może być głupia albo mądra.
                                          Psy zazwyczaj upodabniają się do swoich właścicieli.

• Gość: hehe Re: Lecę w kosmos! IP: *.stk.vectranet.pl 08.01.11, 14:51
                                            "Psy zazwyczaj upodabniają się do swoich właścicieli."

pięknie napisane, pasuje jak ulał do wszechwiedzącego, najmądrzejszego, egoistycznego pijusa, który poprawia swoje morale w sieci, niech leci w kosmos
                                            • net.kielonek Re: Lecę w kosmos! 08.01.11, 17:06
                                              Za to kocham ludzi.
                                              Tacy są sympatyczni i dobroduszni, zawsze dobrym słowem wesprzeć potrafią
                                              i powiedzieć coś miłego to dla nich pestka.
                                              Ergo,(tak mi napisał jeden z nich)
                                              nadal rakietę buduję i egoistycznie(jak napisał drugi)wódkę sobie piję.
                                              Serdecznie pozdrawiam autora(autorów?) dwóch poprzednich postów.
                                              Macie we mnie oddanego przyjaciela.
                                              Zdrówko!
                                              • Gość: a1b2b3c Re: Lecę w kosmos! IP: *.stk.vectranet.pl 08.01.11, 17:23
                                                Przyznaję się do postów napisanych pod nickem jw.
                                                Powodzenia!
                                                • net.kielonek Re: Lecę w kosmos! 08.01.11, 18:02
                                                  Jasne, dziękuję, pozdrawiam i buduję nadal.
                                                  Twoje zdrowie!
                                                  • easyrider-net Re: Lecę w kosmos! 08.01.11, 22:06
                                                    Kiedy odpalasz swoją rekietę?
                                                  • net.kielonek Re: Lecę w kosmos! 08.01.11, 23:28
                                                    Obecnie szukam kawałka szyny.
                                                    Widziełem kiedyś film Apollo13 i tam astronauci mieli problem z jakąś szyną.
                                                    Jako kosmonauta nie mogę popełnić błędów poprzedników.
                                                  • Gość: hehehe Re: Lecę w kosmos! IP: *.stk.vectranet.pl 09.01.11, 11:25
                                                    wiedziałem, że żyjesz fikcją, a tu dowartościowujesz się... facet z "jajami" ma zajęcie, pracę, nie pije na umór chwaląc się tym publicznie i jeszcze propagując to na otwartym forum... miałeś nauczkę w postaci blokady poprzedniego nicku i "pijackiego" forum, prosisz się o bis?
                                                  • Gość: saba Re: Lecę w kosmos! IP: 188.33.240.* 09.01.11, 11:33
                                                    Leć stary trolu i nie wracaj.
                                                  • net.kielonek Re: Lecę w kosmos! 09.01.11, 12:15
                                                    Przyjaciele drodzy, dobrzy ludzie.
                                                    Kocham Was takimi jacy jesteście.
                                                    Wasze zdrowie!
                                                  • jaspis-jaspis Re: Lecę w kosmos! 10.01.11, 23:13
                                                    Jeżeli wylądujesz na Księzycu, pozdrów Twardowskego, a koguta pogłaszcz po piórach.
                                                  • net.kielonek Re: Lecę w kosmos! 10.01.11, 23:34
                                                    Nie wyląduję na księżycu.
                                                  • magdalena33m Re: Lecę w kosmos! 12.01.11, 17:41
                                                    Gdzie więc?
                                                  • net.kielonek Re: Lecę w kosmos! 12.01.11, 21:28
                                                    Lecę w kosmos, zwykłe orbitowanie.
                                                    Myślisz, że z puszek po piwie, starego kalkulatora i kawałka szyny można zbudować księżycowy lądownik?
                                                    Nie masz jak widzę pojecia o kosmicznych technologiach, ale nie martw się, ja też się dopiero uczę.
                                                    Zdrówko!
                                                  • magdalena33m Re: Lecę w kosmos! 14.01.11, 22:00
                                                    fakt, nigdy nie budowałam pojazdów kosmicznych wiedza wiec z tego zakresu jest u mnie ograniczona :) dziel sie więc swoja zdobywaną aktualnie:)
                                                  • net.kielonek Re: Lecę w kosmos! 15.01.11, 00:12
                                                    aktualnie lot został odwołany.
                                                  • magdalena33m Re: Lecę w kosmos! 18.01.11, 10:04
                                                    tak, poświęciłeś tej tragedii osobny wątek
                                                  • jaspis-jaspis Re: Lecę w kosmos! 18.01.11, 23:22
                                                    Dzieki temu lotowi Zabrze miało być rozsławione.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka