net.kielonek 03.02.11, 22:39 Ktoś z Was potrafi grać na tym instrumencie? Muzyka skrzypiec jest doskonała do wódki, szukam więc skrzypaczki lub skrzypka do towarzystwa. Jeden tylko warunek, ma grać, nie mówić do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Amadeo Re: Skrzypce. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.11, 22:46 Oj ciężko będzie znalesc takiego. Moja teściowa gra bardzo dobrze .........na nerwach, dużo mówiąc-odpada oferta ? Odpowiedz Link Zgłoś
jaspis-jaspis Re: Skrzypce. 03.02.11, 23:50 Graj skrzypku, graj przez całą noc. Tylko nic nie mów. Cisza ma być!!! Dużo zdrówka. Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: Skrzypce. 04.02.11, 01:09 Wszystko mi graaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Zdrowieeeeee! Odpowiedz Link Zgłoś
tiki-tak-bum-cyk Re: Skrzypce. 04.02.11, 10:12 Niech muzyk kiniecznie nastroi skrzypce. Fałszują! Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Polecam 04.02.11, 11:21 www.youtube.com/watch?v=7Q7DrtPZw5s i zapraszam do muzycznej owczarni Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: Polecam 04.02.11, 11:31 Bez przesady. Na przygrywanie tego pana do mojego picia liczyć nie mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amadeo Re: Polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.11, 13:01 Przy takim wolnym tempie faktycznie szanse marne Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: Polecam 04.02.11, 18:11 O co mam się zakladać? Co ma być przedmiotem tego zakładu? Zdrówko! Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Polecam 04.02.11, 18:14 Jesli taki przypadek, jaki zaproponowalem nie dojdzie do skutku- to pokrywam koszta wyjazdu i napierdzielenia sie bez skrzypka, jesli jednak bedzie gral przy naszym pijanstwie- koszta ponosisz ty :) Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: Polecam 04.02.11, 18:20 Głupawy jestem po babci anorektyczce i nadal zupełnie nie wiem o co biega. Przesłuchałem link z smutnym graniem i nie mam pojęcia co proponujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Polecam 04.02.11, 18:36 wyjazd w miejsce, gdzie ten facet zagra live a my bedziemy mogli przy tym graniu konsumowac alkohol :) P.S. facet nie tylko gra klasyke, posluchaj....www.youtube.com/watch?v=H_E2WyvDkPM Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: Polecam 04.02.11, 19:34 Rozumiem. Nigdzie się jednak obecnie nie wybieram i szukałem skrzypka(żywego) do mojej piwnicy. Dzisiaj wobec odmiany nastroju potrzebowałbym raczej puzonisty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Polecam IP: *.stk.vectranet.pl 04.02.11, 19:49 cale szczescie,ze nie przepilowal tej skrzyneczki. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Polecam 04.02.11, 19:57 na dzien dzisiejszy jestem w stanie zaoferowac na zywo jedynie gitarzyste :) Odpowiedz Link Zgłoś