Gość: jaa IP: *.unknown.vectranet.pl 29.08.11, 19:03 Uwaga na jedzenie w tym lokalu! Jedzenie nie świeże! Kupiliśmy hamburgera niestety mięso twarde, bułka na dole miała PLEŚŃ!! Wielka porażka! Uważajcie na to miejsce, sanepid powiadomiony. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Majka Re: Floriańska. Restauracja, dom przyjęć, pub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.11, 20:34 A zwróciłeś obsłudze na to uwagę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: Floriańska. Restauracja, dom przyjęć, pub IP: *.unknown.vectranet.pl 29.08.11, 21:19 Oczywiście, Pani zwróciła pieniądze i przeprosiła twierdząc że to świeże ale ciężko w to uwierzyć! Ja jedynie chce ostrzec ludzi, bo naprawdę szkoda nerwów i zdrowia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klint Re: Floriańska. Restauracja, dom przyjęć, pub IP: *.kliknet.pl 29.08.11, 21:35 zgadza się, tez trafiłem na twarde mięso w cheesburgerze nie zwróciłem uwagi sprzedającej... więcej tam nie pójde :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matka Re: Floriańska. Restauracja, dom przyjęć, pub IP: *.stk.vectranet.pl 29.08.11, 21:35 Nie zwraca się obsłudze uwag na takie rzeczy. Od razu do sanepidu. Tobie zwrócą kasę a truć będą dalej. Za tydzień wejdziesz do knajpy , w której też ktoś tak zrobił jak ty i się otrujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisek Re: Floriańska. Restauracja, dom przyjęć, pub IP: *.play-internet.pl 29.08.11, 21:33 To w Krakowie? Czy na Floriana w Zabrzu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: Floriańska. Restauracja, dom przyjęć, pub IP: *.unknown.vectranet.pl 30.08.11, 08:26 Na Floriana w Zabrzu Oczywiście już objawy zatrucia mam, (ból brzucha, wymioty, biegunka :( ) Nie popuszczę im, jak można takie świństwa podawać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Floriańska. Restauracja, dom przyjęć, pub IP: *.ip.netia.com.pl 12.09.11, 08:07 ludzie sa bardzo roszczeniowi. Musicie odróżnić jedzenie z baru czyli hamburgery, a jedzenie jakie wydaje kuchnia na floriańskiej, czyli obiady i cateringi a tego nie robicie. Ja jakoś byłam tam na kilku imprezach i jedzenie było znakomite ciepłe i pyszne i przede wszystkim dużo. Chodz sobie teraz po wszytskich fast foodach w zabrzu i na sląsku i wszystkich posyłaj do sanepidu bo tak z twojej opini wynika!! chyba nie masz co robić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: Floriańska. Restauracja, dom przyjęć, pub IP: *.stk.vectranet.pl 12.09.11, 11:40 Ola, którego właściciela jesteś żoną, a może tam pracujesz i kazali Ci to napisać?fakt, że jeden z tych właścicieli to gbur i bezczelny typ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Floriańska. Restauracja, dom przyjęć, pub IP: *.centertel.pl 12.09.11, 21:31 ciekawe kto tobie kaze pisac takie brednie i riposty nie masz czym sie bronic wiec atakujesz ale to typowe dla prostaków, nie bede sie tłumaczyc bo nie mam z czego.... hahha a skoro jeden z włascicieli to gbur i bezczelny typ to kim ty jestes :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klint Re: Floriańska. Restauracja, dom przyjęć, pub IP: *.kliknet.pl 12.09.11, 22:45 a ja podtrzymuję to co napisałem wcześniej nie wiem jak w części weselnej - nie miałem okazji ale fast food tam to kicha przejęli jako taką schedę po ms hamburger i jest cienko buły twarde, mięso też, tylko sosy są podobne próbowałem cheeseburgery, podwójne wszystko to samo - nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aresnik Re: Floriańska. Restauracja, dom przyjęć, pub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.11, 10:06 Zgadzam się z Olą - jedzenie w restauracji maja bardzo dobre. Niedawno byłam tam na weselu i wszystko było w naklepszym porzadku. Ale mam informacje, że beda tam zmiany. Jest juz tylko jeden właściciel i zmienia sie obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danka Re: Floriańska. Restauracja, dom przyjęć, pub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.11, 10:22 Osobiście nie mam nic do zarzucenia tej restauracji. Nie jadłam fast foodów wiec sie nie wypowiem, ale normalne jedzenie jest bardzo dobre. Typowe domowe, smaczne, ładnie podane potrawy. Byłam tam na przyjęciu z okazji I komunii św. i naprawdę smakowało wszystkim. Obsługa i atmosfera też w porządku i na dobrym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: Floriańska. Restauracja, dom przyjęć, pub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.11, 10:52 Czytam te opinie, ponieważ zamierzamy z zoną wyprawić 18-tkę dla naszego syna we Floriańskiej. Trochę sie zdziwiłem, poniewaz moi znajomi, którzy organizowali tam imprezy byli bardzo zadowoleni. Jesli chodzi o jedzenie, obsługe,wystrój sali - wszystko było OK. Mysle, że jeśli chodzi o fast food to sie nie popisali, ale jeżeli chodzi o restauracje to według moi przyjaciół duży plus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon Re: Floriańska. Restauracja, dom przyjęć, pub IP: *.ibd.gtsenergis.pl 30.10.11, 15:19 Byłem tam na zabawie sylwestrowej dwa lata temu bylo OK. jesli chodzi o jedzenie. Lecz jeśli chodzi o warunki do zabawy to porarzka napchali tyle ludzi że bylo ciasno może w tym roku będzie lepiej. Pozdrawiam Zenon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Re: Floriańska. Restauracja, dom przyjęć, pub IP: *.ibd.gtsenergis.pl 30.10.11, 15:28 Przeglądam oferty na sylwestra i jakoś Zenek nie wierze na naszym stole bylo mało jedzenia ale za to alkocholu nie brakowalo . Powinni pomyśleć na takie imprezy o szwedzkim stole to bardziej praktyczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: Floriańska. Restauracja, dom przyjęć, pub IP: *.ibd.gtsenergis.pl 30.10.11, 19:42 Jest to ciekawe co piszecie. Będę miała okazje sama się przekonać,idziemy z mężem na zabawę barburkową. Tak poza tym może powinni zrezygnować z tego baru,a powinni lepiej zadbać o sale bankietową. Myślę też jeśli nie będzie spułki to może jeden będzie lepiej prowadzi ten lokal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Floriańska. Restauracja, dom przyjęć, pub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.11, 19:48 A dadzą Wam tam po słowniku ortograficznym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Floriańska. Restauracja, dom przyjęć, pub IP: *.ibd.gtsenergis.pl 03.11.11, 16:54 Wszystko byłoby w porządku gdyby nie fast foody w tym pubie. Nie rozumie dlaczego ktoś chce sie bawić w szybkie dania, skoro można całą energie skupic na dobrym prowadzeniu restauracji. Restauracja wydaje smaczne dania, ale fast foody to bardzo zły pomysł. Jedzenie w pubie jest okropne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weselnik Re: Floriańska. Restauracja, dom przyjęć, pub IP: *.sileman.net.pl 25.11.11, 02:03 Fast Foody wycofać i będzie dobrze, Miałem okazje uczestniczyć na imprezie która odbyła się na Floriana,dokładnie było to wesele (ok 80 osób ) tego roku ( 2011 ) Jedzenie Bardzo smaczne na ogromny + ,miły Pan kelner jak i Panie Kelnerki. Wszystko ładnie wydane BARDZO POLECAM !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Floriańska. Restauracja, dom przyjęć, pub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.11, 14:32 A ja byłam na imprezie 26.11.2011 i jestem super zadowolona. Pieknie przygotowane stoły, bardzo dobre dania, obsługa kelnerska profesjonalna. Wszystko szybko, sprawnie i bez żadnych zacięć. Dawno tak dobrze sie nie bawiłam. Przesyłam oczko do takiego pana kelnera - wysoki z bródką. A całusy przesyłam do pań albo panów kucharzy - nie wiem kto gotuje, ale było bardzo smacznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Floriańska. Restauracja, dom przyjęć, pub IP: *.za.digi.pl 28.11.11, 14:50 uwaga również na sale, która wynajmują. nie polecam tego miejsca. nie mam pojęcia skąd biora jedzenie na uroczystości organizowane u siebie ale jest paskudne! jadłam same owoce, które pozostawiały wiele do życzenia! poza tym drogo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem coś Re: Floriańska. Restauracja, dom przyjęć, pub IP: *.stk.vectranet.pl 28.11.11, 17:46 Dziwne ale wszystkie pozytywne komentarze są z tego samego adresu IP : IP: *.internetdsl.tpnet.pl Czyżby właściciel próbował się ratować ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Floriańska. Restauracja, dom przyjęć, pub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.11, 16:12 jak wam nie pasi to omijajcie z daleka i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś