marekpiec.zabrze 11.09.11, 22:36 Na kogo powinienem oddać głos a na kogo mocz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: też kierowca Re: Stoję przed urną i... IP: *.stk.vectranet.pl 11.09.11, 22:45 Nie wiem, jak piec, ale ja już wyczerpałem swoje kredyty zaufania. Powinienem bryzgać moczem po całym lokalu wyborczym. Każda partia już rządziła i żadna nie potrafiła zrealizować swoich haseł. To kto nam został? Monarchiści? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wybiórca Re: Stoję przed urną i... IP: *.play-internet.pl 11.09.11, 22:49 Został Palikot. Mam inne wyjście? To wybór mniejszego zła. Odpowiedz Link Zgłoś
1-smieszek Re: Stoję przed urną i... 11.09.11, 23:33 Palikot albo głos nieważny,żeby władzy dać do zrozumienia, ze nie ma na kogo głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doratca Re: Stoję przed urną i... IP: *.stk.vectranet.pl 11.09.11, 23:44 stań se przed lustrem i wykonaj to drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
1-smieszek Re: Stoję przed urną i... 11.09.11, 23:50 Bądz tak miły i zrób to pierwszy, proszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
amadeo214 Re: Stoję przed urną i... 12.09.11, 09:18 Tyle że "doratca" proponuje to autorowi wątku . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cypis Re: Stoję przed urną i... IP: *.unknown.vectranet.pl 12.09.11, 08:17 mój głos dostanie Palikot. innej opcji nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha ha h Re: Stoję przed urną i... IP: *.stk.vectranet.pl 12.09.11, 11:28 Mocz na siebie mozesz oddać, dobre miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: Stoję przed urną i... IP: *.unknown.vectranet.pl 12.09.11, 20:15 Sondaże pokazują rozgoryczenie i rozczarowanie młodych, którzy głosowali na obecną partię rządzącą. Może bogatsi o przykre doświadczenie wyciągną z tego wnioski i ukarzą partię która nie spełniła ich oczekiwań? Palikot stanowi dla nich jakąś alternatywę. Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: Stoję przed urną i... 14.09.11, 21:25 Nie stoję nad urną, siedzę w piwnicy, Azor głos daje. Odpowiedz Link Zgłoś