Dodaj do ulubionych

Stoję przed urną i...

11.09.11, 22:36
Na kogo powinienem oddać głos a na kogo mocz?
Obserwuj wątek
    • Gość: też kierowca Re: Stoję przed urną i... IP: *.stk.vectranet.pl 11.09.11, 22:45
      Nie wiem, jak piec, ale ja już wyczerpałem swoje kredyty zaufania. Powinienem bryzgać moczem po całym lokalu wyborczym. Każda partia już rządziła i żadna nie potrafiła zrealizować swoich haseł. To kto nam został? Monarchiści?
      • Gość: wybiórca Re: Stoję przed urną i... IP: *.play-internet.pl 11.09.11, 22:49
        Został Palikot. Mam inne wyjście? To wybór mniejszego zła.
        • 1-smieszek Re: Stoję przed urną i... 11.09.11, 23:33
          Palikot albo głos nieważny,żeby władzy dać do zrozumienia, ze nie ma na kogo głosować.
    • Gość: doratca Re: Stoję przed urną i... IP: *.stk.vectranet.pl 11.09.11, 23:44
      stań se przed lustrem i wykonaj to drugie.
      • 1-smieszek Re: Stoję przed urną i... 11.09.11, 23:50
        Bądz tak miły i zrób to pierwszy, proszę :)
        • amadeo214 Re: Stoję przed urną i... 12.09.11, 09:18
          Tyle że "doratca" proponuje to autorowi wątku .
    • Gość: cypis Re: Stoję przed urną i... IP: *.unknown.vectranet.pl 12.09.11, 08:17
      mój głos dostanie Palikot. innej opcji nie widzę.
    • Gość: ha ha h Re: Stoję przed urną i... IP: *.stk.vectranet.pl 12.09.11, 11:28
      Mocz na siebie mozesz oddać, dobre miejsce.
      • Gość: młody Re: Stoję przed urną i... IP: *.unknown.vectranet.pl 12.09.11, 20:15
        Sondaże pokazują rozgoryczenie i rozczarowanie młodych, którzy głosowali na obecną partię rządzącą. Może bogatsi o przykre doświadczenie wyciągną z tego wnioski i ukarzą partię która nie spełniła ich oczekiwań? Palikot stanowi dla nich jakąś alternatywę.
        • net.kielonek Re: Stoję przed urną i... 14.09.11, 21:25
          Nie stoję nad urną, siedzę w piwnicy, Azor głos daje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka