Dodaj do ulubionych

Skarbnikowe Gody

IP: *.unknown.vectranet.pl 01.10.11, 11:24
Impreza jak impreza- fajnie że ludziska się przebierają i wychodzą na ulicę, żeby się wspólnie bawić i cieszyć. Ale do jasnej cholery dlaczego partie polityczne próbują sobie przywłaszczyć miejską imprezę w tak bezczelny sposób. PISowcy wyszli przed szereg (paradę) i przeparadowali ulicą wolności niosąc transparenty, rozdając ulotki. Policja usunęła ich na chodnik gdzie chwilę postali, pobuczeli i wrócili w kierunku placu Wolności. Wiocha totalna. Widziałam jeszcze reprezentacje z transparentami KREDYTY CHWILÓWKI. żałosne!!!

W piekarni Roker natomiast stał sobie pan "z hałdy powstał wereta" (mysłałm że odpoczywa, że tak powiem) i podniecony opowiadał jakiejs brunetce o tym że cytuje: MAM JESZCZE FIRMĘ OGRODNICZĄ. hmmm.
zdrówko!
Obserwuj wątek
    • Gość: luk Re: Skarbnikowe Gody IP: *.stk.vectranet.pl 01.10.11, 12:55
      kto mi powie czy są jakies objazdy? jakies ulice wyłączone z ruchu? do której godziny?
    • Gość: G Re: Skarbnikowe Gody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.11, 18:24
      Mnie też początkowo zeźlili, ale w myślach przypomniałem sobie wiersz poety ("Całujcie mnie wszyscy w d....") i mi momentalnie przeszło :-)))
      Za to ludzi dopisało! Było bez przesady kilka ładnych tysiecy ludzi.
      • Gość: elefant Re: Skarbnikowe Gody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.11, 18:32
        Kilka tysięcy ludzi ,wliczając w to półprzymusowe spędy młodzieży szkolnej?
        • Gość: G Re: Skarbnikowe Gody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.11, 10:37
          stwierdzam fakty.
          co to półprzymus? coś jak jajeczko częściowo nieświeże? czy kobieta trochę w ciąży?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka