Gość: pracownik IP: *.play-internet.pl 02.10.11, 19:43 Głosujemy na Romana Waltera, nr 2 na liście PSL. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leotti Re: Wszyscy głosujemy na Romana Waltera 02.10.11, 19:46 Gość portalu: pracownik napisał(a): > Głosujemy na Romana Waltera, nr 2 na liście PSL. Zeby zaglosowac trzeba kandydata najpierw kojarzyc ,ja go nie znam nawet ze slyszenia. Zreszta nie jestem zwolennikiem PSL-u Odpowiedz Link Zgłoś
1-smieszek Re: Wszyscy głosujemy na Romana Waltera 02.10.11, 20:04 Takze nie oddam głosu na człowieka, którego nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waryniol Re: Wszyscy głosujemy na Romana Waltera IP: *.stk.vectranet.pl 02.10.11, 21:21 nie róbmy kpin co do kandydata, co do partii to w naszym okręgu liczę na 0% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalifaktor Re: Wszyscy głosujemy na Romana Waltera IP: *.stk.vectranet.pl 02.10.11, 22:10 Facet robiacy kariere jako aparatczyk SLD za czasow Chojnackiego,potem zajechal kopalnie Makoszowy i teraz ucieka pod skrzygla Pawlakowego PSL-u.Marzy mu sie kariera Podstolskiego,chociaz jedna chorobe maja wspolna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Merry101 Re: Wszyscy głosujemy na Romana Waltera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.11, 07:54 A jakieś argumenty za? W wątku o Borysie użyto argumentów a w tym przypadku... Chętnie poczytam i się dowiem kim jest ten Pan i czym się zajmuje i czym się zasłużył. Chociaż na PSL nie zamierzam marnować swojego głosu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Wszyscy głosujemy na Palikota IP: *.212.46.169-internet.zabrze.debacom.pl 03.10.11, 08:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najwięcej Re: Wszyscy głosujemy na Palikota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.11, 09:21 Najwięcej banerów ma pani Chrzęstek -Baner-Bar i na nią należy skutecznie głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PALikot Re: Wszyscy głosujemy na Palikota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.11, 09:58 BRAWO !!! Inteligencja wyborcy - kierującego się ilością rozwieszonych banerów - na poziomie pawiana (oczywiście nie obrażając małpy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: górnik Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.11, 19:01 Roman Walter jest dostatecznie znany w środowieku górniczym. To ratunek dla Kopalni Makoszowy.KOpalnia gdzie pracuje ponad 5000 ludzi X rodzina to wystarczy.Górnicy pokażą czy zdadzą egzamin na swoje miejsca pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Musimy go wybrać !!! IP: *.play-internet.pl 03.10.11, 21:43 Wybierzemy naszego dyrektora, Romana Waltera. Wystarczą głosy górników i ich rodzin. 15000 głosów uratuje naszą kopalnię. Mamy różne poglądy, należymy do różnych partii. Dzisiaj mamy nóż na gardle - widmo bankructwa i likwidacji kopalni. Jeżeli nie wybierzemy Waltera, to kogo? To nasza jedyna szansa, to nasza nadzieja na przetrwanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hamulcowy Re: Musimy go zostawić !!! IP: *.stk.vectranet.pl 03.10.11, 21:56 Jak jest taki dobry to niech zostaje i naprawi to co zawalił,a nie próbuje ukryć się pod skrzydłami pierwszego strażaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ślusarz Re: Musimy walczyć o kopalnię !!! IP: *.adsl.inetia.pl 04.10.11, 06:51 co zawalił? bzdury piszecie.Napewno nie chce się chować pod żadne skrzydła!!!!! TO JEST SZANSA DLA TEJ KOPALNI. TO JEST URATOWANIE OSTATNIEJ KOPALNI W OKOLICY I RATUNEK DLA KILKUNASTU TYSIĘCY MIEJSC PRACY W ZABRZU I OKOLICACH.POMYŚLCIE TROCHE, ZANIM ZNÓW IDIOTYZMY ZACZNIECIE WYPISYWAĆ.NAPEWNO NIE DA WYKOŃCZYĆ TEJ KOPALNI JAK WYGRA.DLA DOBRA ZABRZA GŁOSUJCIE NA WALTERA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: górnik Re: Musimy walczyć o kopalnię !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.11, 15:00 jak widać,co niektórzy nawet na inną stronę potrafią wejść, poczytać i merytorycznie rozmawiać (pisać) , inni niestety z zatrzeciewieniem idiotyzmy wypisują. Jak przekonać NIE GÓRNIKÓW ? proste...zaglosować na WALTERA i nie przybędzie w mieście kilku tysięcy (wraz z rodzinami) bezrobotnych. Mamy juz GUIDO i Siltech :)......może warto by zawalczyć o jedną prawdziwą kopalnię w tym mieście. Jego porażka, będzie początkiem końca tej kopalni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna owca Re: Musimy walczyć o kopalnię !!! IP: *.stk.vectranet.pl 04.10.11, 15:10 bzdury. jako poseł nic nie da rady zrobić . to zarząd kompanii węglowej o tym decyduje a nie warszawa . w wawie kompania jest rozliczana z wyników finansowych i to wszystko . może mieć wpływ na ustawy ale nie to co się dzieje w konkretnych spółkach. nie róbcie z ludzi idiotów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Merry101 Re: Musimy walczyć o kopalnię !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.11, 15:21 Dokładnie tak Czarna Owco. Może mieć wpływ na ustawodawstwo związane z tematem kopalń,wkońcu byłby ekspertem w swojej dziedzinie bo po tylu latach pracy przeszedł szczeble kariery w Kopalni Makoszowy jak pisze na swojej stronie www. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna owca Re: Musimy walczyć o kopalnię !!! IP: *.stk.vectranet.pl 04.10.11, 15:30 ale nie da rady wprowadzić ustawy o nie zamykaniu kopalń. kopalnie to spółki prawa handlowego i jemu podlegają. dla kopalń nikt tego nie zmieni . także dopłaty do spółek są niemożliwe ze względu na prawo unijne , które takie rzeczy traktuje jako niedozwoloną pomoc. decyzje co do konkretnie makoszów będą zapadały w katowicach a nie w warszawie. i żaden poseł nie będzie miał na nie wpływu. ludzie wy myślicie , że żyjemy w komunie czy jak? te czasy jak się coś dało załatwić po znajomościach dawno minęły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Merry101 Re: Musimy walczyć o kopalnię !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.11, 15:11 Aaaa i Ty uważasz,że to jest jedyny argument ta Kopalnia i dlatego całe Zabrze i okręg powinni na niego głosować...hmmm i wierzysz ,że po pierwszej kadencji nie wpadnie w rutynę i nudę i nadal będzie tak aktywny politycznie. Rozumiem,że wierzysz w to ,że on będzie jedynym i słusznym głosem parlamentarnym a jego mandat to jak prezydenckie veto. Pan Walter powie a reszta się dopasuje...no to faktycznie warto by było mobilizację w Zabrzu zrobić. Rozumiem,że zamasiat pasków do wypłat w tym miesiącu były instruktaże ulotkowe jak oddać właściwy dla rodziny głos bo inaczej kopalnie zamkną a Wasze dzieci głodować będą? Jak ma za sobą tylu ludzi to po co ten wątek właściwie...?! Mnie się zdaje,że to wątek - rozsądek czyli jak wybierzecie to będzie was ratował a jak przegra to ...nie miejcie do niego pretensji jak zamkną kopalnie/oddadzą za bezcen w prywatne ręce bo go nie wybraliście. Ale nadal życze mi powodzenia bo jest doświadczonym specjalistą. Więc pewnie się obroni na wyborach a potem ja czapkę z głowy zdejmować będę musiała ,że mylne wnioski wyciągałam . Oby tak było i Wasza nadzieja i wiara was nie zawiodła :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna owca Re: Musimy walczyć o kopalnię !!! IP: *.stk.vectranet.pl 04.10.11, 15:18 mam nadzieje że ich zawiedzie bo dalej będą wysysały kase dla bauerów na wsi . co tu rozprawiać psl to wiejscy lobbyści . pooglądajcie sobie programy dla rolników to się dowiecie co ich interesuje najbardziej- kasa i dopłaty dla wsi na wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Merry101 Re: Musimy go zostawić !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.11, 07:49 No to dlaczego tutaj szukacie głosów jak go Wszyscy znają i wiecie,że elektorat górniczy już ma ? Poza tym życzę by Wasze oczekiwania ratunku po jego wyborze były spełnione...bo coś mi się zdaje,że możemy mieć prywatną kopalnie jak tam od Pana Chojnackiego...podobieństwa jakieś ktoś widzi? Macie takie nadzieje,jak my spółdzielcy z działalnością Borysa Budki (ustawa o spółdzielniach mieszkaniowych) po jego wyborze. Ale oby Wasze i Nasze nadzieje się spełniły ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc zabrzanin Re: Musimy go zostawić !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.11, 08:40 Walter to karierowicz, n ie wierzę w jego dobre intencje. Jeżeli zostanie wybrany to będzie dbał o siebie i swoich najbliższych a los górników, zabrzan będzie miał w głębokim poważaniu. Nie bądźmy naiwni po raz kolejny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: górnik z Zabrza Re: Musimy go zostawić !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.11, 09:36 Jaki po raz kolejny ?!? Z tego co wiadomo to Walter kandyduje po raz pierwszy. Wywodzi się z górników i bardzo dobrze zna problemy oraz zagrożenia dla górnictwa. W obecnej sytuacji jest jedyną "SZANSĄ"dla dalszego bytu KWK "Sośnica-Makoszowy". Każdy kto ma pojęcie o górnictwie, to wie, że dotychczas było w Warszawie tak, że zapadały decyzje o nas bez nas! Pamiętajcie, że politycznie skasowano nie jedną kopalnię. Zabrze jeszcze jest gminą górniczą, ale wkrótce będzie tylko wielkim skansenem. A jeżeli chodzi o mieszkańców Zabrza, to mam do nich pytanie, na które sami sobie powinni odpowiedzieć: "Co zrobili (mam na myśli dobrego) dla miasta dotychczasowi posłowie, wywodzący się stąd?" Niestety, frustracja osób tu "bredzących" bierze się z braku wiedzy, u innych z desperacji czy niepowodzeń życiowych. Bluzganie przez internautów na drugiego człowieka bez rzeczowych argumentów, świadczy tylko o żenująco prostackim intelekcie i braku kultury osób wypowiadających się na forum, chyba że są umysłowo chorzy - ale wtedy proszę o wybaczenie - choroba nie wybiera! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Merry101 Re: Musimy go zostawić !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.11, 10:28 Chyba zbyt osobiście interpretujesz słowa tutaj pisane...bo wydaje mi się,że nawet w swej gorliwości nie zrozumiałeś sesnu wypowiedzi poprzednika swojego. Po raz kolejny dotyczyło naiwnych woborów INNYCH osób nie Pana Waltera do których w dalszej części się odwołujesz. Może i jesteśmy chorzy...ale mamy prawo pytać ja nadal czekam na argumenty jakie za nim przemawiają ...wkońcu to poważny kandydat jak piszesz i poważne argumenty wytoczyć się nam tutaj powinno. A tu tylko pyskówka i prymitywne obrażanie innych na forum. Zachęć NIE GÓRNIKÓW do głosowania na tego kandydata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: górnik z Zabrza Re: Musimy go zostawić !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.11, 11:16 Drogi "Merry101". Moim celem wypowiedzi nie było obrażanie Ciebie, ani innych na forum. Chciałem tylko skłonić piszących na forum do pewnej refleksji nad treścią tego co chcieliby przekazać. Jak słusznie zauważyłeś(aś) większość postów (i to nie tylko w tym wątku) to pyskówka, a nie merytoryczne wypowiedzi. Nie wiem kogo Ty reprezentujesz (bo operujesz w liczbie mnogiej), ale ja nie będę mówił za innych i przekonywał ludzi do zmiany poglądów, nie mam potrzeby uwalniania sowich emocji, ani nie będę prowadził dyskusji wyborczej na forum dlaczego ten kandydat czy inny. Każdy ma swój rozum i przemyślenia. Jeżeli naprawdę interesują Cię poglądy kandydata to polecam jego stronę: www.romanwalter.pl/ Każdy ma prawo do własnych wniosków, ale proszę pamiętać ze publiczna krytyka powinna być rzeczowa i konstruktywna. Wtedy zdobywa się szacunek i uznanie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gary Re: Musimy go zostawić !!! IP: *.stk.vectranet.pl 04.10.11, 11:34 Jak liczycie , że on wam uratuje kopalnie to się rozczaujecie. Dzis w Wawie się nie decyduje co zamykać a co nie. Jak coś jest trwale nierentowne to Kompania zamknie choćby gromy się sypały. Jak ceny węgla będą wysokie to będzie dobrze. Ale jak Kompania wejdzie w minusy to może być nieciekawie . Zabrze nie ma żadnego pomysłu na zwiększenie liczby miejsc pracy. Zarządy miasta przebimbały wszystkie lata od przemian w 1990 roku. Zamiast walczyć o inwestycje firm dających pracę to się q zajmowały turystyką przemysłową, siedzibami dla urzędu miasta, jeżdżeniem po festynach i innymi pierdołami. Gdyby nie strefa w Gliwicach , w której wielu zabrzan pracuje to by była jeszcze większa makabra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Merry101 Re: Musimy go zostawić !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.11, 14:16 Trudno się z Tobą nie zgodzić... Ale dobrze zauważyłeś,że to okres od 1990r a mam wrażenie,że "pijesz"(bez skojarzeń kielonku) wyłącznie do obecnie nam panującej... Nie zapominajmy,że Pan Urbańczyk i Gołubowicz też mieli swój udział w obecnym obrazie Zabrza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Merry101 Re: Musimy go zostawić !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.11, 14:47 Jestem Kobietą ,dziękuję za uznanie mojej racji. Bo nie jestem zwolenniczką pyskówek i chamskiego zachowania. Cenię sobie kulturę a jeszcze bardziej tę polityczną. Za radą Twoją weszłam na stronę i stwierdzam,że pan Walter ma duże doświadczenie i pewnie jest dbały w trosce o ludzi jak sam o tym pisze. Jest jeden problem...stawiam na młodych w polityce...bo starsi mnie nie przekonują a Pan Walter ma już swoje lata jak widze mimo,że duchem może mieć nawet 20lat i uprawiać wszelkie rodzaje aktywności fizycznych.Nie wątpie w jego doświadczenie ale jestem aż ciekawa jakie poparcie głosowe będzie po wyborach . Czy górnicy tak jednogłośnie opowiedzą się za czy będzie to raczej większa różnica w uzyskanych głosach. Kampanię mógł zacząć na terenie zakładu i już miałby 15000 głosów jak ktoś tam wcześniej wyliczał ale czy górników stać na to by pozwolić odejść swojemu doświadczonemu Dyrektorowi? Zobaczymy we wtorek po wyborach bo wtedy nie będzie domniemań jak w tej chwili a konkretne fakty i liczby. Jeżeli to jego marzenie to pewnie osiągnie je bo jak widać z życiorysu należy do grona ludzi sukcesu. Zatem,Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna owca Re: Musimy go zostawić !!! IP: *.stk.vectranet.pl 04.10.11, 14:55 zamkną mu kopalnię to gdzieś trzeba do emerytury przezimować ;) choćby i chłopami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: Musimy go zostawić !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.11, 17:36 ile tu złośliwości,zawiści, zazdrości, normalnie rzygać się chce.Najlepiej zamknąć ta gruba i wyprodukować kilkanaście tysięcy sfrustrowanych bezrobotnych. Walter to może uratować, ale w tym społeczeństwie zwycięstwem będzie jak mu się nieuda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna owca Re: Musimy go zostawić !!! IP: *.stk.vectranet.pl 04.10.11, 18:02 gdzie ty tu widzisz nienawiść? mam nadzieję , że makoszów nie zamkną. trzymam kciuki za wysokie ceny węgla. Mam taką wielką i szczerą nadzieję bo np. mam znajomych którzy pracują dla makoszów. no i mieszkam w tym mieście więc chciałbym , żeby ludziom się tu dobrze wiodło. tylko ludzie nie żyjcie złudzeniami , że poseł PSL z Zabrza ma jakikolwiek wpływ na to czy kopalnię zamkną czy nie. to nie są te czasy . teraz się liczy rachunek ekonomiczny. jak makoszowy za mocno obciążają rachunek wyników kompanii to to zrobią. i nic na to się nie poradzi. nie miejcie nadziei , że poseł wam cokolwiek załatwi. a zapewniam was, że wszyscy posłowie z zabrza by murem stanęli za makoszowami i zrobiliby dla tej kopalni wszystko , co możliwe. tego jestem pewien czy byłby to poseł z PO czy PiS czy inny to zrobiłby wszystko. Tylko decyzje nie zapadają w sejmie. A akurat w PSL mają najbardziej gdzieś co się z kopalniami na śląsku dzieje. żaden poseł w tym klubie się z interesem śląskiego miasta nie przebije bo ich interesują tylko sprawy wsi. Licząc na coś w tej sprawie ja raczej bym stawiał na kogoś z Zabrza z PO - to partia miejska (dba o miejski elektorat) i najprawdopodobniej będzie rządziła po wyborach. No i posłów ze śląska w PO będzie zdecydowanie więcej i będą mieli większą siłę przebicia niż jeden w PSL. Tak by nakazywał rozsądek a zrobicie jak chcecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: Musimy go zostawić !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.11, 18:19 sorry,ale mało wiesz.Pawlak jest największym sprzymierzeńcem górnictwai przy okazji odpowiedzialnymm za górnitwo.Zaś co do posłów z Zabtza........trochę ich już było i co zrobili dla Zabrza >?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna owca Re: Musimy go zostawić !!! IP: *.stk.vectranet.pl 04.10.11, 18:53 To co niby robił Psl jak zwalniali ludzi z górnictwa? Zabrał głos w tej sprawie jak to się działo? Min gospodarki nie stoi po stronie górników tylko po stronie holdingów węglowych. Tym właśnie się chcrakteryzuje minister gospodarki , że dba , żeby holdingi miały dobre wyniki finansowe i warunki do fedrowania. I żeby załatwiać sprawy holdingów. Pawlak dostał min gosp w pakiecie od koalicjanta i tyle. dostaliby mswia to by też go prowadzili niezależnie czy ich ten sektor obchodzi czy nie. Nie wiadomo też czy po wyborach PSL dalej będzie miał min gosp. czy coś innego czy w ogóle nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Achim Re: Musimy go zostawić !!! IP: *.stk.vectranet.pl 05.10.11, 18:21 Ile możemy docelowo wydobywać węgla kamiennego na potrzeby kraju, ile na eksport a ile musimy importować ustalono przed naszym wejściem do struktur Unii Europejskiej.To są wręcz święte ustalenia i wszystkie kolejne rządy muszą je przestrzegać bez względu na orientację polityczną.Niestety takie są koszty wejścia w stare ustabilizowane struktury gospodarcze zachodu.Ponieważ konieczna likwidacja kopalń jest w Polsce ze względów społecznych i politycznych bardzo trudna ich zamykanie nie wynika z żadnej logiki gospodarczej.Pod "nóż" idą te,które mają problemy z wydobyciem,nie mają szans na inwestycje,węgiel jest marny,kadra osłabiona manewrem z 2006 r., a liczne związki zawodowe słabe i skłócone.Taka jest sytuacja KWK "Sośnicy-Makoszów",na którą przychodzi kolej.Dyrektor w wieku emerytalnym myśli już o ewakuacji w taki ciekawy sposób jak kandydowanie na posła. Nie dajcie się nabrać.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laska Re: Musimy go zostawić !!! IP: *.play-internet.pl 05.10.11, 20:02 No co wy? Walter to młody człowiek, 40+. On tylko tak wygląda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Musimy go zostawić !!! IP: *.180.166.18.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.10.11, 21:51 chyba 40+++ :) Ale serio to Walter jest już wypalonym karierowiczkiem, który łapiąc się brzytwy kandyduje do sejmu z listy PSL, żeby ratować swoje cztery litery i załatwić sobie fajny stołek za zebrane głosy dla listy. Jak jest takim wielkim specem od górnictwa, to dlaczego po jego czteroletnim zarządzaniu kopalnią związki zawodowe musiały ją bronić przed likwidacją??? Jest słabym menagerem, kiepskim fachowcem i takim samym byłby posłem a górników ma w d... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: Musimy go zostawić !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.11, 19:20 Walter na tej kopalni robi od samego początku i nigdy nie zawiódł.Pomógl niejednemu i jeszcze niejednemu pomoże.Dajmy mu szansę, a pomoże i miastu.Do tej pory zaden poseł z Zabrza dla miasta nie zrobił nic.Dajmy mu szansę a obroni 5000 miejsc pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zupka Re: Musimy go zostawić !!! IP: *.play-internet.pl 06.10.11, 21:59 Związki zawodowe są za Walterem. No może za wyjątkiem tych, które straciły flapsowy biznes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborczyni Re: Musimy go wybrać !!! IP: *.play-internet.pl 06.10.11, 22:18 Jeżeli nie Walter, to kto? TYLKO WALTER !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Merry101 Re: Musimy go wybrać !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.11, 10:08 Jak obiecałam tam przedstawiam wyniki : 1076 głosów co daje 1,88% ...przykra rzeczywistość ...jak to się ma do tych 15 000głosów ? Chyba brać górnicza się nie spisała...a może szukali "przecieków wypłat" i "bankomatów" jak w innym wątku napisano? Chyba złe ugrupowanie sobie dobrał do tego tańca...ale i tak na liście psl sukces więc gratulujemy! zabrze.naszemiasto.pl/artykul/1113219,wyniki-wyborow-2011-zabrze-okreg-29-zobacz-nazwiska,1605095,id,t,zid.html#galeria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waryniol Re: Musimy go wybrać !!! IP: *.stk.vectranet.pl 10.10.11, 10:10 brawo panie Walter, czas zjechać na dół, na szychta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Musimy go wybrać !!! IP: *.180.26.143.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.10.11, 21:30 To co teraz zamkną tą kopalnię? Skoro brać górnicza się nie spisała a mówił przed wyborami, że tylko wybranie go gwarantuje dalszy byt tej kopalni? A ugrupowanie w całym województwie bez posła i kto teraz będzie bronił brać górniczą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziony Re: Musimy go wybrać !!! IP: *.play-internet.pl 10.10.11, 23:28 Górnicy zawiedli. Sośnica zawiodła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Merry101 Re: Musimy go wybrać !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.11, 06:40 Może wolą mieć kapitana na statku.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Re: Musimy go wybrać !!! IP: *.opera-mini.net 11.10.11, 06:58 On tak pedałkowato wygląda do tego rolnik. Odpowiedz Link Zgłoś