Gość: palikot IP: *.dynamic.chello.pl 05.10.11, 21:23 mohery nie mogą wygrac kaczka won! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
net.kielonek Re: Zabierz babci dowód !!!!! 05.10.11, 21:52 Nie wszystkie babcie są takie, znam wiele rozsądnych osob w podeszłym wieku. Zdrówko seniorów! Odpowiedz Link Zgłoś
simka.simka Re: Zabierz babci dowód !!!!! 06.10.11, 11:32 A bo to wiadomo, kogo krzyżykują za zasłoną? Może chcą i dobrze, ale jak im się długopis obsunie...Różnie może być :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Zabierz babci dowód !!!!! IP: *.stk.vectranet.pl 06.10.11, 12:20 Tobie nic się nie obsunie !? Czy chciałaś być dowcipna ? Mierne :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaptur Re: Zabierz babci dowód !!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 06.10.11, 16:41 Sprzedam Dowod Babci i Prababci ,Cena ?Niech zyje PiSuar! Czarni gora mochery do przodu a Wy Hindeburgczyki na kolana Psy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Zabierz babci dowód !!!!! IP: *.stk.vectranet.pl 06.10.11, 17:34 Ile ''odwagi'' w tym anonimowym człowieczku ! Odpowiedz Link Zgłoś
simka.simka Re: Zabierz babci dowód !!!!! 06.10.11, 17:46 Moją babcię by to rozśmieszyło. Te bez poczucia humoru przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hilda nie ma lepszego jak Kielonek IP: *.bnet.pl 06.10.11, 19:03 Wasze zdrowie Najszwarniejszy Karlusie !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: nie ma lepszego jak Kielonek IP: *.stk.vectranet.pl 06.10.11, 19:12 Simka, nie wszystkie babcie mają tak specyficzne poczucie humoru, jak twoja babcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALEX Moja babcia ma poukładane w głowie IP: *.stk.vectranet.pl 06.10.11, 23:38 i głosuje na PO wiec po co mam jej dowód zabierać ??? Odpowiedz Link Zgłoś