Dodaj do ulubionych

Zabierz babci dowód !!!!!

IP: *.dynamic.chello.pl 05.10.11, 21:23
mohery nie mogą wygrac kaczka won!
Obserwuj wątek
    • net.kielonek Re: Zabierz babci dowód !!!!! 05.10.11, 21:52
      Nie wszystkie babcie są takie, znam wiele rozsądnych osob w podeszłym wieku.
      Zdrówko seniorów!
      • mr.joke Re: Zabierz babci dowód !!!!! 06.10.11, 10:33
        Babcie Rządzą ;))) !!!
        • simka.simka Re: Zabierz babci dowód !!!!! 06.10.11, 11:32
          A bo to wiadomo, kogo krzyżykują za zasłoną? Może chcą i dobrze, ale jak im się długopis obsunie...Różnie może być :)
          • Gość: . Re: Zabierz babci dowód !!!!! IP: *.stk.vectranet.pl 06.10.11, 12:20
            Tobie nic się nie obsunie !?
            Czy chciałaś być dowcipna ?
            Mierne :(
            • Gość: Kaptur Re: Zabierz babci dowód !!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 06.10.11, 16:41
              Sprzedam Dowod Babci i Prababci ,Cena ?Niech zyje PiSuar! Czarni gora mochery do przodu a Wy Hindeburgczyki na kolana Psy!
              • Gość: . Re: Zabierz babci dowód !!!!! IP: *.stk.vectranet.pl 06.10.11, 17:34
                Ile ''odwagi'' w tym anonimowym człowieczku !
            • simka.simka Re: Zabierz babci dowód !!!!! 06.10.11, 17:46
              Moją babcię by to rozśmieszyło. Te bez poczucia humoru przepraszam.
              • Gość: Hilda nie ma lepszego jak Kielonek IP: *.bnet.pl 06.10.11, 19:03
                Wasze zdrowie Najszwarniejszy Karlusie !!!!!!!!!!!!
                • Gość: . Re: nie ma lepszego jak Kielonek IP: *.stk.vectranet.pl 06.10.11, 19:12
                  Simka, nie wszystkie babcie mają tak specyficzne poczucie humoru, jak twoja babcia.
    • Gość: ALEX Moja babcia ma poukładane w głowie IP: *.stk.vectranet.pl 06.10.11, 23:38
      i głosuje na PO wiec po co mam jej dowód zabierać ???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka