Dodaj do ulubionych

UFO ZABRZE?!?

IP: *.bnet.pl 10.12.11, 23:05
09 grudnia 2011 widziałam na niebie dziwne światła. Były to tak jakby duże jasne elipsy, które tworzyły okrąg. Okrąg kręcił się i przesuwał. Ja zjawisko dostrzegłam na dworze z koleżanką, potem obserwowałam to z balkonu z 11 piętra. Przez jakieś 40 minut światła pojawiały się, a potem jakby rozpływały i po 25 sekundach (równo) pojawiały się znów w tym samym miejscu co wcześniej. Mam pięcioro świadków. Czy ktoś może dostrzegł to zjawisko, lub wie co to może być???
Obserwuj wątek
    • Gość: marr Re: UFO ZABRZE?!? IP: *.bnet.pl 10.12.11, 23:07
      zapodaj.net/5de7b7c808c4.bmp.html taki kształtr to miało jakby
      • Gość: jolo Re: UFO ZABRZE?!? IP: *.debacom.pl 10.12.11, 23:25
        sorki za zamieszanie, to ja sie latarką bawiłem, bo na promocji w kałflandzie wyczaiłem takową
        • 1-smieszek Re: UFO ZABRZE?!? 10.12.11, 23:39
          To nie było UFO ani latarka z promocji, tylko deszcz meteorytów.
          Zjawisko będzie można oglądać jeszcze przez jakieś 8 dni.
          Zielone ludki nie wylądują Ci na parapecie.
      • Gość: Nemo Re: UFO ZABRZE?!? IP: *.stk.vectranet.pl 12.12.11, 06:00
        To był duch Sdama Mosia po litrze spirititi on czesto lewiruje w 3 D.
    • Gość: Merry101 Re: UFO ZABRZE?!? IP: *.dynamic.chello.pl 11.12.11, 07:46
      CH Arena i CH Plejada mają takie Światła ...może to je włączone widziałaś?
      W jakim rejonie mieszkasz?
      • Gość: stróż Re: UFO ZABRZE?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.11, 07:57
        Ok.23.00 nad Biskupicami przelatywało coś bardzo nisko(ok.50-70 m. nad ziemią)
        Było to czarne, wym.1m. na 2m.
        100% prawdy.
        • Gość: też kierowca Re: UFO ZABRZE?!? IP: *.stk.vectranet.pl 11.12.11, 23:33
          Nad Biskupicami to był Batman, serio!
    • Gość: padnę ze śmiechu Re: UFO ZABRZE?!? IP: *.adsl.inetia.pl 11.12.11, 11:02
      to najzwyklejsze w świecie lampiony :) haha
      www.youtube.com/watch?v=_281n5cnheE&feature=related
    • Gość: Marr Re: UFO ZABRZE?!? IP: *.bnet.pl 11.12.11, 22:57
      żadne lampiony, po to było za wielkie na lampiony ;P światła ch, też nie - są za daleko. Mieszkam W Zabrzu na Waryniolu ; ) deszcz meteorytów też nie. on wygląda zupełnie inaczej... jakieś nowe pomysły ? ^^
      • Gość: też kierowca Re: UFO ZABRZE?!? IP: *.stk.vectranet.pl 11.12.11, 23:37
        Parę lat temu też się na to złapałem, aż mi ciary po plecach poszły wielkie jak pająki. To są światła zainstalowane na obiektach typu hipermarket, salon samochodowy itp. Wtedy to chyba było na salonie Toyoty, jak pamiętam. Efekt jest wtedy, kiedy te światełka padają na niskie chmury, teraz technika pozwala robić takie jaja z ludzi.
      • Gość: darsik Re: UFO ZABRZE?!? IP: *.ip.netia.com.pl 13.12.11, 02:14
        Potwierdzam. Wczoraj (poniedziałek) ok. 0.15 obudził nas huk jak przy pokazach sztucznych ogni, albo jakby ktoś odpalał petardy jedna za drugą. Moje dziewczyny obudziły się ciężko wystraszone (4 i 7 lat). Uspokoiłem je i zagoniłem do łóżek. Potem wyjrzałem przez okno będąc przekonany, że gdzieś niedaleko jest właśnie jakaś impreza. Najpierw zobaczyłem jeden jasno świecący obiekt. W pierwszej chwili pomyślałem, że to właśnie chiński lampion. Po chwili pojawiło się więcej obiektów. Leciały w kierunku północnym ze stałą prędkością. Nie przypominały niczego z czym do tej pory się zetknąłem. Nie wiem co to było. Rzecz miała miejsce w Rudzie Śląskiej.
        • Gość: Pyeronek Re: UFO ZABRZE?!? IP: *.stk.vectranet.pl 13.12.11, 02:42
          To Adam Moś lewiruje między miastami szuka alkohoku i kasy, biedny Adaś tak mu sie chce pić ,na Heke nawet nie zagląda boi się wierzycieli, ludzie zróbmy mu paczką "karnisterek " okowity niech pije przez swięta ,niech zapomni o wrednych ludziach co mu dokuczają jest sm pozbawiony przyjaciół ,ks. proboszcz niech go wyspowiada i odpusci mu jego grzechy AVE MOŚ.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka