kipen1 05.01.12, 15:35 net.kielonek, netkielonek, net_kielonek Jeszcze nic nie wypiłem , a w oczach mi się troi. Już się pogubiłem, który jest ten "prawdziwy". Chyba se wypiję. Zdrówko tego "prawdziwego". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: uwaga Re: Co jest? IP: *.unknown.vectranet.pl 05.01.12, 16:42 Sam używasz wielu nicków, więc ciebie to nie powinno dziwić. Odpowiedz Link Zgłoś
kipen1 Re: Co jest? 05.01.12, 16:45 Zapodaj przykład, bo się pogubiłem kim jestem. Zanim się zarejestrowałem pisałem pod "kipen" i pewnie o ten Ci chodzi :) No chyba, że i ja mam klony o których nie wiem . Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: Co jest? 05.01.12, 18:42 Niech się bawią, jestem nieobrażalny i niezwykle tolerancyjny. Sprawa jest absolutnie prosta, wystarczy uważniej czytać login i po kłopocie. Zdrowie potrafiących czytać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gó... wraca na pow Re: Co jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.12, 18:49 a nie dalej jak wczoraj pisałeś że nie wrócisz dopóki admin nie usunie podobnych nicków....i jednak wróciłeś to że twoje słowo znaczy mniej niż nic wiem od dawna,ale jednak szkoda że go nie dotrzymujesz........wielka szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
ne.tkielonek Re: Co jest? 05.01.12, 19:10 <<net.kielonek, netkielonek, net_kielonek Jeszcze nic nie wypiłem , a w oczach mi się troi. Już się pogubiłem, który jest ten "prawdziwy">> każdy! Odpowiedz Link Zgłoś
kipen1 Re: Co jest? 06.01.12, 12:22 Gość: uwaga 05.01.12 Sam używasz wielu nicków, więc ciebie to nie powinno dziwić. No i gdzie te niby moje nicki?? Daj namiary, powiedz które. Jak powiedziałeś "A" to powiedz też "B". I jeszcze jedno. Jak już znajdziesz to zgłoś adminowi, żeby usunął, młotku. Po co mi jakieś klony na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
11-smieszek-11 Re: Co jest? 06.01.12, 13:46 Jejku, jejku masz tyle zmarwień, tyle kłopotów, mnóstwo problemów do przemyślenia. Młotkiem nie jesteś, dasz rade. Odpowiedz Link Zgłoś