Dodaj do ulubionych

Żak szkoła

IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.12, 15:50
Czy ktoś chodził lub chodzi do Żaka do LO jak oceniacie tą szkołę ?
Szukam szkoły która nie robi problemów
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: Żak szkoła IP: *.stk.vectranet.pl 30.01.12, 16:07
      To znaczy mozna robić co się podoba i nie trzeba się uczyć, a świadectwo ukonczenia szkoły i tak się otrzyma ?
      • Gość: Amada Re: Żak szkoła IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.12, 16:24
        Nie nie chodzi mi o to aby, nauczyciele kadra szła na rękę, ludzi pracują i uczą się dla tego chodzi mi o szkołę która rozumie to. Z góry dziękuje za informacje :-)
        • net.kielonek Re: Żak szkoła 30.01.12, 16:35
          Orłem nigdy nie byłem, cztery klasy skończyłem, ale obawiam się, że pisząc tak jak piszesz
          w każdej szkole kłopoty mieć będziesz.
          Chyba, że nauki u mnie chcesz pobierać, ale ja świadectw nie wystawiam.
          Czesne?
          Flaszka za każdą naukę.
          Zostań moim apostołem!
          • Gość: gość Re: Żak szkoła IP: *.ip.netia.com.pl 30.01.12, 19:58
            Ja chodzę do szkoły ŻAK i gorąco polecam nauczyciele są super ,Pan Dyrektor też.Nauczyciele naprawdę są bardzo wyrozumiali :-)Właśnie skończyłam pierwszy semestr i z ocen semestralnych jestem bardzo zadowolona:-)
            • Gość: Amada Re: Żak szkoła IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.12, 21:51
              Dziękuje rozumiem :-) Czy jeszcze ktoś miał styczność z tą szkołą ?
              • net.kielonek Re: Żak szkoła 31.01.12, 18:33
                Niestety, nie rozumiesz.
                • Gość: Gabi Re: Żak szkoła IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.12, 18:49
                  Jesteś poje... kielonek spierda... z tego forum Inteligencją dorównujesz pudełku po butach haha
                  • Gość: Johnny Walker Re: Żak szkoła IP: *.play-internet.pl 31.01.12, 22:16
                    akurat kielonka popieram, czytajmy miedzy wierszami i nauczymy sie metafory. Prywatne szkoly = go....no!!!! Liczy sie kasa i tyle - pozniej wychodzi banda debili z tytulem mgr albo jeszcze gorzej inz. mgr...juz tylko czekac kiedy bedzie lek. med. po takiej szkolce....chociaz przepraszam juz sa - placi sie 15tys za semestr i jest ok - tyle ze to utajnione i studiujesz dziennie ;). Sam kiedys chodzilem przez chwile do prywatnej wyzszej szkoly....no.....mialbym dzisiaj papier to fakt ale jedyne czego bym sie nauczyl to jak pic od 8 rano :) to potrafie opanowac bez placenia czesnego i nie potrzebuje dyplomu do tego....

Z drugiej strony jak mi kiedys powiedzial "profesor" z "kazdego szamba da sie wyplynac" - to zalezy od ucznia/studenta czego oczekuje i co zrobi by wyniesc jak najwiecej. Jednak kiedy slysze stwierdzenie "bezproblemowi nauczyciele"..... no to jednak chyba nie o to chodzi. Co innego jak jestes chora/masz dziecko/ciezko pracujesz ALE SIE STARASZ a co innego kiedy jestes chora/masz dziecko/ciezko pracujesz i jest to twoja wymowka......

Z perspektywy czasu widze ze frajer jestem bo nie mam mgr z np. wyzszej kultury otwierania butelki wina w Francji..... a moglem miec :) teraz do pracy nawet przy rabaniu drewna chca z mgr a najlepiej zeby to wciaz byl student (ZUS i te sprawy....) moze byc i doktorant.... :) hehheheh ojjj....smiac sie pozostalo......
                    • 1-smieszek Re: Żak szkoła 31.01.12, 22:29
                      Najwazniesza kasa dla właściciela, a dla ucznia wyrozumiały nauczycie i dobre oceny na koniec semestru.
                      Wiedza, to nie jest takie wazne. Papierk na koniec będzie, a pózniej prywatne studia i na dyplom ''magistra'' będzie można się załapać.
                      • Gość: sromotnik Re: Żak szkoła IP: *.zabrze.vectranet.pl 31.01.12, 22:56
                        Ojciec Dyrektor też obronił tytuł doktora.(P)oseł A.Hoffman też o mało co dochtor.
                    • Gość: Magda Re: Żak szkoła IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.12, 23:35
                      Co z wami ludzie jest kobieta się pytam o szkołę a wy jeździcie po niej jak po łysej kobyle Przepraszam bardzo gdyby nauczyciele nie uczyli tak to by nie było tylu ludzi "głupich" uczeń uczy się od nauczyciela ! Opanujcie się ludzi bo traci sens tu się wypowiadać, co kto nie powie od razu jadą po nim !
                      • Gość: Magda Re: Żak szkoła IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.12, 00:30
                        Co z wami ludzie jest kobieta się pytam o szkołę a wy jeździcie po niej jak po łysej kobyle Przepraszam bardzo gdyby nauczyciele nie uczyli tak to by nie było tylu ludzi "głupich" uczeń uczy się od nauczyciela ! Opanujcie się ludzi bo traci sens tu się wypowiadać, co kto nie powie od razu jadą po nim. !
                  • net.kielonek Re: Żak szkoła 31.01.12, 22:55
                    Być może inteligencją nie dorównuję pudełku po butach, ale jakoś sobie z tym drobnym defektem w życiu radzę.
                    Rozumiem, że Gabi pisząc "haha" wyraża swoją radość z oryginalnej metafory, podzielam ten
                    zachwyt, porównanie do banalnych nie należy.
                    Człowiek nigdy nie wie, gdzie perełkę znajdzie w zwyczajnym niby tekście.
                    Zdrówko!
                    • Gość: Kasiula Re: Żak szkoła IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.12, 00:33
                      Zgadzam się z panią Magdą ! Skończcie pisać głupoty
                      • Gość: gość Re: Żak szkoła IP: *.ip.netia.com.pl 01.02.12, 18:32
                        W tej szkole naprawdę można wiele się nauczyć sama mam ponad 10 lat przerwy w nauce i naprawdę na semestr mam same czwórki nie mówie że jest naprawdę bardzo lekko ale nauczyciele naprawdę pomagają uczniom i nie terroryzują tak jak w podstawówce lub innej szkole.Poszłam tam sama dla siebie żeby mieć średnie bo wiadomo jak teraz trudno znależć pracę.Oczywiście że na poczatku się bałam czy sobie poradzę po tak długiej przerwie w nauce a tu się okazało że nie ma czego się bać:-)Polecam tą szkołę:-)
                        • Gość: ohoho Re: Żak szkoła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.12, 19:45
                          tĘ szkołę.
                          ;)
                          ps. maturę zdawałaś?
                    • Gość: . Re: Żak szkoła IP: *.zabrze.vectranet.pl 01.02.12, 18:40
                      Są dwie możliwości, albo Ty jesteś geniuszem, albo w szkole jest taki wysoki ''poziom''.
                      • Gość: gość Re: Żak szkoła IP: *.ip.netia.com.pl 01.02.12, 18:59
                        Dla chcącego nic trudnego:-)
                        • Gość: . Re: Żak szkoła IP: *.zabrze.vectranet.pl 01.02.12, 19:26
                          Powiedzmy ?
                          Po dziesięciu latach przerwy w nauce?
                          • Gość: gość Re: Żak szkoła IP: *.ip.netia.com.pl 01.02.12, 19:39
                            Tak dużo materiału to powtórka za szkoły podstawowej i zawodowej:-)Nawet matematyka która wydaje się trudna okazała się fajnym przedmiotem dzięki bardzo fajnej Pani która uczy tam matematyki:-)
                            • Gość: ohoho Re: Żak szkoła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.12, 19:46
                              Ale polonistka chyba się do pracy nie przykłada;)
                              • Gość: gość Re: Żak szkoła IP: *.ip.netia.com.pl 01.02.12, 19:49
                                Jest bardzo młoda ale daje radę:-)
                                • Gość: Tomasz Re: Żak szkoła IP: *.dynamic.chello.pl 08.05.13, 18:33
                                  nigdzie nie mogę znaleźć godności Pana Dyrektora z ŻAK Zabrze
      • Gość: xyz Re: Żak szkoła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.13, 20:19
        fatalna szkoła i firma
      • Gość: Einstein :D Re: Żak szkoła IP: *.direct-adsl.nl 27.01.18, 19:14
        nie to znaczy nie wymaga się od pracującego człowieka kompletnej w 100% wiedzy ktorej on nie jest w stanie ogarnąć.. sam wiem jak to jest wracam zmordowany z roboty fizycznej i musze zakłuwać wiedze ale niektóre rzeczy nie są dla mnie tak oczywiste. boli cie ze ludzie w polsce beda statystyczie troche mądrzejsi.. w innych krajach taka wiedza jest na poziomie wyzszym..
    • Gość: xyz Re: Żak szkoła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.13, 20:21
      Fatalna firma - szkoła chyba także
    • gabrysia.lachowicz Re: Żak szkoła 30.04.20, 15:39
      Jeśli szukasz szkoły, która zapewni Ci wykształcenie, elastyczne godziny nauki oraz poczucie, że masz do czynienia z wykwalifikowaną kadrą to wybierz szkołę Żak. Wszystko jest dostosowane pod słuchaczy, zajęcia na weekend, nikt nie robi problemów i nie ocenia Ciebie i twojego wyboru takiej formy nauki. Serdecznie polecam ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka