Gość: bg IP: *.212.40.15-internet.zabrze.debacom.pl 05.10.12, 15:49 czy ktos z was korzysta z uslug Vectry na ul. Sienkiewicza lub w jej bliskiej okolicy? Jak z jakoscia tv, internetu? Sa czeste awarie czy w miare jakos to chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: waryniol Re: VECTRA!! IP: *.zabrze.vectranet.pl 05.10.12, 15:58 jeśli występują problemy to zgłoś się do BOK przy ulicy Wolności w śródmieścu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: VECTRA!! IP: *.zabrze.vectranet.pl 05.10.12, 16:07 technicznie są dobrzy. jedną awarię pamiętam jak gościu koparką rozwalił przewody. dzień przerwy był . wysiadł mi raz dekoder tv po kilku latach pracy. jeszcze tego samego dnia wieczorem przyszli i wymienili. a tak praktycznie nie ma awarii. jak ci pasuje oferta to spokojnie możesz brać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bg Re: VECTRA!! IP: *.215.198.237-internet.zabrze.debacom.pl 05.10.12, 20:03 Monterzy przy instalacji marudzili czy wiercili tam gdzie klient wskazał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: VECTRA!! IP: *.zabrze.vectranet.pl 05.10.12, 20:46 Monterzy wiercą tam gdzie chcesz i robią tak jak sobie życzysz. Mi jak instalowali to dołożył jeszcze "swój" rozdzielacz na dwa dodatkowe telewizory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: VECTRA!! IP: *.zabrze.vectranet.pl 06.10.12, 23:26 ale oferta jest do d... . za wszystko dopłacasz nawet za dekoder. dlatego umowy na 3 lata . za programy , które masz w standarcie w innych tv np. tvp seriale musisz dopłacać . nie mówiąc już o takiej atm rozrywka , którę masz z anteny to w vectrze jej nie ma. albo takie eurosport 2 czy polsat sport extra za które musisz wybulić dodatkowo 25 zeta a które np w upc masz w standardzie. ja bym, się zastanawiał czy czegoś z talerza nie wziąć jak nie macie upc. nie mówiąc już o tym , że większość starych klientów nie ma u nich HD bo u nich standard jest SD . jak już ze zwykłej anteny można mieć lepszą jakość niż z kablówki to wszystko o nich mówi. moim zdaniem drą z klientów ile tylko mogą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bg Re: VECTRA!! IP: *.212.40.15-internet.zabrze.debacom.pl 07.10.12, 11:05 Zgadza się. Niestety Vectra jest bardziej z przymusu niż wyboru. A mimo wszystko bardziej mi się opłaca wziąść net+tv razem niż każde osobno z innej parafii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: VECTRA!! IP: *.zabrze.vectranet.pl 07.10.12, 11:53 Ja mam neta + TV platynę i jestem zadowolony. Kanałów tyle,że nie nadążam i oglądam to, co chcę. Co do sportu to mnie nie interesuje chociaż szkoda że eurosportu 2 nie ma bo często dają transmisje ze Snooker'a ale to jedyny minus. Co do ceny to za to co mam teraz w UPC musiałbym dać 30 zeta więcej chociaż miałbym Polsat Sport Extra i Eurosport 2 ale w Vectrze dopłacając do mojego abonamentu 40 zeta miałbym WSZYSTKO więc nie wiem nad czym tu dyskutować. Każdy operator ma plusy i minusy. Ja z mojego jestem zadowolony i polecam innym. P.S. Moi znajomi mieszkają na Wolności, kupili nowy TV 42" plazmę i przez prawie rok musieli oglądać programy z anteny dachowej bo dekoder UPC (jak to serwis UPC określił) nie współpracuje ze wszystkimi telewizorami. Ze starym kineskopowym współpracował, a z nowiutką plazmą Panasonica nie. Musieli płacić abonament bo umowa była ale po roku podziękowali. Teraz korzystają z Polsatu i są zadowoleni. Dodam jeszcze ,że UPC wymieniali kilkakrotnie dekoder. Widać na jakim sprzęcie pracują.Wciskają ludziom stare rzęchy i tyle na temat UPC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bg Re: VECTRA!! IP: *.212.40.15-internet.zabrze.debacom.pl 08.10.12, 07:25 Jest jakies forum uzytkownikow vectry czy raczej nie ma nic oficjalnego? Odpowiedz Link Zgłoś