Gość: Burczybrzuch IP: *.stk.lan / *.stk.net.pl 24.07.04, 22:34 Od niedawna jestem w Zabrzu i o uszy obiło mi się że jest gdzieś w Zabrzu knajpa z piwkiem podawanym przez rodowitego Araba. Czy ktoś coś słyszał bo ciepło a piwka by się strzeliło. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wu_ka Re: Knajpa z Arabem w tle 24.07.04, 22:39 a koniecznie musisz miec piwko podawane przez Araba? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burczybrzuch Re: Knajpa z Arabem w tle IP: *.stk.lan / *.stk.net.pl 24.07.04, 23:20 Taki ze mnie kosmopolita, jak pic Superpiwosza to tylko od Araba. W koncu jestesmy w tej Uni nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bojok Re: Knajpa z Arabem w tle IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 25.07.04, 20:26 Czy Araby mogą nam cos wysadzić ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taktak Re: Knajpa z Arabem w tle IP: *.zabrze.net.pl 14.08.04, 18:34 to "Nabil" <nazwa od ojczyzny właściciela> na Krasińskiego wejście przez podwórze przed "Zagłobą" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burczybrzuch Re: Knajpa z Arabem w tle IP: 195.136.246.* 14.08.04, 22:11 bylem juz i sprawdzilem. Ale widze ze na liscie malo tych co po nocach wychodza i sie lubia spononiewierac. A to miejsce chyba w sam raz. Dzieki taktak bo juz myslalem ze w Zabrzu nikt klimatow nie kuma.A i ta Zagloba to chyba moze byc tez jak sie nie jest jakims specem od reklamy albo gosciem z silowni na nie? Takie wrazenia przyjezdnego.Hmmm kacyka dostarczaja w porzasiu. Inne rekomendacje od fachowcow??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HANIA Re: Knajpa z Arabem w tle IP: 80.51.236.* 18.08.04, 23:06 to jest nabil..:)))))))))ON JEST Z LIBANU FAJNY GOŚC Odpowiedz Link Zgłoś