Dodaj do ulubionych

Cicha spokojana knajpka w Zabrzu

IP: *.bater.net.pl / *.bater5.zabrze.pik-net.pl 01.10.04, 23:03
znacie coś podpowiedzcie chodzi mi o 1 spodkanie z dziewczyna
Obserwuj wątek
    • Gość: Ela Re: Cicha spokojana knajpka w Zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 12:29
      W Zabrzu chyba nie ma ,,spokojnych knajpek'' a może się mylę...Ja bym
      polecała ,,Leśniczówkę '' w Reptach...
    • Gość: Q Re: Cicha spokojana knajpka w Zabrzu IP: *.zabrze.net.pl 02.10.04, 12:43
      W Zabrzu trudno o spokojną knajpkę, lepiej iść do restauracji... ale taka w
      miarę spokojna to "Różowa Pantera"... chyba :/ (okolice Multikina) Pozdro.
      • Gość: bronz w zabrzu są same cihce knajpy IP: *.gr.com.pl 02.10.04, 16:42
        przeciez tu sie nic nie dizeje. nie powiem,ostatnio nawet nawet w Esencji jest.

Ja polecam Galeria jak ma byc cicho
        • Gość: MarCela Re: w zabrzu są same cihce knajpy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 11:36
          Popieram... Galeria.
          Cicho i przytulnie:)
    • Gość: wamdue Re: Cicha spokojana knajpka w Zabrzu IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 02.10.04, 18:15
      polecam Menagera - tam nawet w sobotni wieczór będziecie sami ... a wygląca
      całkiem nieżle
      • Gość: MarCela Re: Cicha spokojana knajpka w Zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 11:38
        A gdzie to jest?
        Chcialabym sprawdzic...
        • Gość: wamdue Re: Cicha spokojana knajpka w Zabrzu IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 03.10.04, 17:30
          na placu warszawskim
          • Gość: MarCela Re: Cicha spokojana knajpka w Zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 15:17
            Dzieki, bedac w centrum bede wiedziala gdzie isc na kawke:)
    • Gość: taka jedna Re: Cicha spokojana knajpka w Zabrzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 15:07
      Cafe club POD MUZEUM - baaaardzo miło, baaardzo kameralnie, na placu
      krakowskim, w podwórku, za budynkiem muzeum miejskiego - gorąco polecam

pozdrówka

znam kilka fajnych par, które tam sie poznałay:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka