Gość: POszukiwacz IP: *.bater.net.pl / *.bater5.zabrze.pik-net.pl 01.10.04, 23:03 znacie coś podpowiedzcie chodzi mi o 1 spodkanie z dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ela Re: Cicha spokojana knajpka w Zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 12:29 W Zabrzu chyba nie ma ,,spokojnych knajpek'' a może się mylę...Ja bym polecała ,,Leśniczówkę '' w Reptach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: Cicha spokojana knajpka w Zabrzu IP: *.zabrze.net.pl 02.10.04, 12:43 W Zabrzu trudno o spokojną knajpkę, lepiej iść do restauracji... ale taka w miarę spokojna to "Różowa Pantera"... chyba :/ (okolice Multikina) Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bronz w zabrzu są same cihce knajpy IP: *.gr.com.pl 02.10.04, 16:42 przeciez tu sie nic nie dizeje. nie powiem,ostatnio nawet nawet w Esencji jest. Ja polecam Galeria jak ma byc cicho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarCela Re: w zabrzu są same cihce knajpy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 11:36 Popieram... Galeria. Cicho i przytulnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wamdue Re: Cicha spokojana knajpka w Zabrzu IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 02.10.04, 18:15 polecam Menagera - tam nawet w sobotni wieczór będziecie sami ... a wygląca całkiem nieżle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarCela Re: Cicha spokojana knajpka w Zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 11:38 A gdzie to jest? Chcialabym sprawdzic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wamdue Re: Cicha spokojana knajpka w Zabrzu IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 03.10.04, 17:30 na placu warszawskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarCela Re: Cicha spokojana knajpka w Zabrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 15:17 Dzieki, bedac w centrum bede wiedziala gdzie isc na kawke:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka jedna Re: Cicha spokojana knajpka w Zabrzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 15:07 Cafe club POD MUZEUM - baaaardzo miło, baaardzo kameralnie, na placu krakowskim, w podwórku, za budynkiem muzeum miejskiego - gorąco polecam pozdrówka znam kilka fajnych par, które tam sie poznałay:) Odpowiedz Link Zgłoś