Dodaj do ulubionych

Sąsiedzi trują palac śmieci

IP: *.25.154.188.static.3s.pl 23.10.17, 09:33
Kilku sąsiadów grzeje gazem a niestety reszta pali wszystkim. Szczególnie byli górnicy, choć mają wysokie emerytury palą w piecach czym się da. Jak myślicie, kto ma egzekwować dbanie o środowisko? UM? Bo jeśli UM tego nie robi to jest wspolwinne zanieczyszczaniu powietrza i tym samym pogorszenia zdrowia mojej rodziny. Tak więc państwo w UM, szykujcie się na sprawę z powództwa cywilnego.
Obserwuj wątek
    • Gość: d Re: Sąsiedzi trują palac śmieci IP: *.silweb.pl 23.10.17, 10:56
      na SM trzeba zgłaszać i oni powinni się tym zająć przeprowadzając kontrolę
    • Gość: dzielnicaprezydenc Re: Sąsiedzi trują palac śmieci IP: *.free.aero2.net.pl 23.10.17, 15:20
      Tramp Kończyce truje cały rok lakieruje TIRy nie mając lakierni
      • Gość: Załamany Re: Sąsiedzi trują palac śmieci IP: *.25.154.188.static.3s.pl 23.10.17, 19:04
        To sprawdz kto jest właścicielem Trampa i powiąż z carycą lub z kierownictwem "Psitul Mnie". Moze sie myle a moze nie
    • Gość: sygnalista Re: kończycki układ IP: 95.160.246.* 24.10.17, 19:13
      "To sprawdz kto jest właścicielem Trampa i powiąż z carycą lub z kierownictwem "Psitul Mnie". Moze sie myle a moze nie "
      ...i jeszcze jakiegoś studia grafiki wydającego wszelkie badziewia o mieście i jego dzielnicach
      • Gość: Załamany Re: kończycki układ IP: *.25.154.188.static.3s.pl 25.10.17, 17:32
        pomijajac temat watku .
        Wiele osób które niestety zazwyczaj szkodzą zabrzu, pomagają własnym interesom a pracują w UM i w spółkach powiązanych pochodzą z kończyc, ba nawet z jednego pokoju nauczycielskiego, tej samej ulicy i nierzadko rodziny. Lista jest bardzo długa bo Muzeum Guido, Wszechnica Zabrzanska, Arena Zabrze, róznorakie wydziały w UM i ich naczelnicy, TBS i nawet i biurowy budynek wybudowany na zaborzu przy ul. Lompy ktory jest zabrzu potrzebny jak łysemu grzebień wszystko to łaczy sie z konczycami i szkoła podstawową nr 35. Z ciekawostek to
        Wszystko to wyglada jak plan bajki dla dzieci, Pinki i mózg zdobywają swiat, u nas pani Pinkowa która niedawno jeszcze nie potrafiła dobrze sklecic zdania bo znała sie tylko na tabliczce mnozenia teraz niszczy nasze miasto które było w długach po po kolana a obecnie jest po uszy. Mam tylko gorącą nadzieję że CBŚ już niedługo odwiedzi domek pzy ul .Knosały przed godziną 6 rano

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka