Dodaj do ulubionych

Elzbieta Adach - na radną czy na prezydenta ???

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.02, 23:45
Jakie ma szanse ?
Obserwuj wątek
    • Gość: picobelo Re: Elzbieta Adach - na radną czy na prezydenta ??? IP: 213.227.100.* 22.04.02, 07:46
      Gość portalu: Ela napisał(a):

> Jakie ma szanse ?

samaś se to napisała?

• Gość: miś Re: Elzbieta Adach - na radną czy na prezydenta ??? IP: *.um.zabrze.pl / localhost 22.04.02, 08:57
      Wolne żarty!
      • Gość: Lidia Re: Elzbieta Adach - na radną czy na prezydenta ??? IP: *.vic.schools.net.au / 203.131.22.* 23.04.02, 02:37
        Jaki program ma Pani Elzbieta Adach?
        • j.kolacz Re: Elzbieta Adach - na radną czy na prezydenta ??? 23.04.02, 15:51
          z tego co czytam w prasie czysty komunizm plus popieranie posła Duliasa z
          Samoobrony.
          • Gość: barbara Re: Elzbieta Adach - na radną czy na prezydenta ??? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.02, 23:10
            Czy Elzbieta Adach to ta Pani z budynków zakładowych ???? Z jakiej partii chce
            wystartować ? Kto wie ?
            • Gość: Linka Re: Elzbieta Adach - na radną czy na prezydenta ??? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.04.02, 23:35
              Ktoś się naprawdę wystraszył kandydatury pani Elżbiety Adach.
              Uważam że jest to wspaniała kandydatka na urząd prezydenta naszego miasta.
              Patrzeć już nie można jak rządzący naszym miastem i opozycja robią wspólne
              interesy a ludziom głupotę i obłudę wciskają.
              Czas przewietrzyć Radę i podziękować co nie którym fachowców którzy
              doprowadzili miasto do nędzy a swoje kabzy do rozkwitu. Tak naprawdę to poza
              odstawianiem pyskówek ich wiedza i kompetencje są śladowe.
              • Gość: barbara Re: Linka IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.02, 00:12
                a poza E.ADACH kogo proponowałabyś jako kandydatów na radnych w naszym
                miescie ? Podaj kilka ciekawych i powaznych nazwisk ..
                • Gość: Ciocia Re: Linka IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 27.04.02, 09:13
                  Uważam że do Rady Miasta musimy koniecznie tak jak obecnie wybrac samych
                  emerytów lekarzy i nauczycieli wtedy jest szansa że podobnie jak Somalia
                  otrzymamy pomoc humanitarną dla głodujących mieszkanców Zabrza
                  • Gość: ADAS E. ADACH IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.02, 09:29
                    KTO ZATEM UWAZA ZE WARTO WIAZAC NADZIEJE Z E. ADACH ?
                    • Gość: Zetor Re: E. ADACH IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.02, 18:56
                      Jestem pełen podziwu dla społecznej pracy pani Elzbiety Adach.
                      Uważam że jest przykładem społecznika jakich brakuje w obecnej Radzie Miasta.
                      Na dzień dzisiejszy Rada jest zdominowana przez jedną osobę pana Urbańczyka.
                      Większość radnych to nauczyciele ,lekarze a więć osoby z instytucji dla których
                      pan Urbańczyk jest pracodowcą.W ciemno przyjmują wszystko co zaświta w umyśle
                      prezydenta.Inni radni rezpezentują różne firmy które żyją ze zleceń jakie
                      powierza im miasto czyli pan Urbańczyk.Oczywiście każdy lojalny wobec pana
                      prezydenta radny może liczyć na wprowadzenie np.do jakieś rady nadzorczej w
                      spółkach komunalnych zabrzańskich albo w ramach wymiany pomiędzy prezydentami w
                      miastach sąsiednich.Nic nie jest za darmo.Cała ta zabrzańska demokracja to
                      jedna wielka fikcja tak naprawdę garstka ludzi robi co jej się żywnie podoba.
                      W związku z tym że Rada Miasta to towarzystwo klakierów pana prezydenta nie
                      ścierają się na forum Rady poglądy koncepcje które mogą służyć rozwojowi miasta.
                      Przyjmuje się jedynie słuszne pomysły pana Urbańczyka.A miasto przeżywa głęboki
                      kryzys.Dlatego tak ważne jest wybór do Rady Miasta społeczników z prawdziwego
                      zdarzenia a nie osoby które chcą coś załatwić dla siebie.
                      Całym sercem popieram kandydaturę pani Elżbiety Adach.Mam nadzieję że inni
                      mieszkańcy Zabrza również.
    • Gość: kantor Popieram IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.02, 14:05
      Popieram kandydature...
      • Gość: olo Re: Popieram IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 21.05.02, 16:21
        Ja się zastanawiam
    • Gość: Elżbieta Re: Elzbieta Adach - na radną czy na prezydenta ??? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.02, 01:27
      Dziękuję wam kochani za te głosy otuchy. Rozmawiałam już z panem Andrzejem
      Lepperem i mam jego wstępną zgodę na mój start w wyborach. Kochani - nie
      zawiodę was. Przychodźcie do nas.
      Elźbieta.
      • switch1 Re: Elzbieta Adach - na radną czy na prezydenta ??? 23.05.02, 08:04
        Gość portalu: Elżbieta napisał(a):

> Dziękuję wam kochani za te głosy otuchy. Rozmawiałam już z panem Andrzejem
        > Lepperem i mam jego wstępną zgodę na mój start w wyborach. Kochani - nie
        > zawiodę was. Przychodźcie do nas.
        > Elźbieta.

Ale jaja.
        W ogóle to przyłączmy się do Białorusi.
      • Gość: Borys Re: Elzbieta Adach - na radną czy na prezydenta ??? IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 23.05.02, 10:50
        Gość portalu: Elżbieta napisał(a):

> Dziękuję wam kochani za te głosy otuchy. Rozmawiałam już z panem Andrzejem
        > Lepperem i mam jego wstępną zgodę na mój start w wyborach. Kochani - nie
        > zawiodę was. Przychodźcie do nas.
        > Elźbieta.

Mnie obleciał strachm, że musi być zgoda byłego marszałka Leppera, aby Pani Adach
        mogła startować w wyborach. Proszę sprawdzić, co jeszcze wg swojego statutu może
        pan Lepper. Czy będzie też wskazywał innych kandydatów, np. radnych, a może
        będzie stałym gościem na sesjach ???
        Kochani Zabrzanie, opamiętajcie się, więc dla Miasta możecie zrobić bez pomocy
        pana L. !!! Pozdrawiam
        • Gość: Hanka Re: Elzbieta Adach - na radną czy na prezydenta ??? IP: *.deba.com.pl / 192.168.2.* 24.05.02, 19:13
          ?????????
          A może Panie Borysie należałoby zasięgnąć informacji u samej wywołanej do
          tablicy ?
          Wpis ELŻBIETY z dnia 23 maja jest ordynarnym nadużyciem oraz próbą uprawiania
          polityki na poziomie bruku! Tak zachowują się tchórzliwe dupki, bo tylko tak
          mozna nazwać ludzi podszywających się pod innych, których chcą ośmieszyć.
          Więc jak spyta Pan u źródła, to się Pan dowie, że nie grozi naszemu miastu
          interwencja p. Leppera!
          Natomiast należałoby zastanowić się, co grozi miastu ze strony p.J.Kołacza,
          który niewybrednie atakuje zarzucając mi czysty komunizm. Urodziłam się i umrę
          jako bezpartyjna - czego nie można powiedzieć o p. radnym więc w czyim
          wykonaniu ten czysty... wytrenowany komunizm ?!!
          Żadnych posłów nie popieram, a tylko zabiegam o ich poparcie dla sprawy
          ustawowego rozwiązania problemu mieszkań zakładowych w kraju. I w tym celu nie
          gardzę żadną opcją polityczną ... natomiast niektóre opcje, jak ostatnio SLD,
          gardzą nami - ludźmi skrzywdzonymi przez państwo i prawo.
          Pan radny mija się z prawdą - kontaktował się z KOM kilkakrotnie, więc opinię
          wyrobił sobie nie z prasy. Komitet Obrony Mieszkańców też ma swoją opinię o
          Panu Radnym.
          Wszystkich Dyskutantów serdecznie pozdrawiam Elżbieta Adach.
        • Gość: Hanka Re: Elzbieta Adach - na radną czy na prezydenta ??? IP: *.deba.com.pl / 192.168.2.* 24.05.02, 19:45
          ?????????
          A może Panie Borysie należałoby zasięgnąć informacji u samej wywołanej do
          tablicy ?
          Wpis ELŻBIETY z dnia 23 maja jest ordynarnym nadużyciem oraz próbą uprawiania
          polityki na poziomie bruku! Tak zachowują się tchórzliwe dupki, bo tylko tak
          mozna nazwać ludzi podszywających się pod innych, których chcą ośmieszyć.
          Więc jak spyta Pan u źródła, to się Pan dowie, że nie grozi naszemu miastu
          interwencja p. Leppera!
          Natomiast należałoby zastanowić się, co grozi miastu ze strony p.J.Kołacza,
          który niewybrednie atakuje zarzucając mi czysty komunizm. Urodziłam się i umrę
          jako bezpartyjna - czego nie można powiedzieć o p. radnym więc w czyim
          wykonaniu ten czysty... wytrenowany komunizm ?!!
          Żadnych posłów nie popieram, a tylko zabiegam o ich poparcie dla sprawy
          ustawowego rozwiązania problemu mieszkań zakładowych w kraju. I w tym celu nie
          gardzę żadną opcją polityczną ... natomiast niektóre opcje, jak ostatnio SLD,
          gardzą nami - ludźmi skrzywdzonymi przez państwo i prawo.
          Pan radny mija się z prawdą - kontaktował się z KOM kilkakrotnie, więc opinię
          wyrobił sobie nie z prasy. Komitet Obrony Mieszkańców też ma swoją opinię o
          Panu Radnym.
          Wszystkich Dyskutantów serdecznie pozdrawiam Elżbieta Adach.
          • Gość: marlon Re: Elzbieta Adach - na radną czy na prezydenta ??? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.02, 22:48
            Pani Elżbieto zgadzam sie z panią tylko obawiam się że pod nazwą j.kołacz
            występuje jakiś prowokator nie majacy nic wspolnego z radnym.
            • Gość: Hanka Re: Elzbieta Adach - na radną czy na prezydenta ??? IP: *.deba.com.pl / 192.168.2.* 25.05.02, 00:21
              Jeśli tak jest, to na pewno Pan Radny się odezwie i odetnie się od tych
              prowokacji.
              To jest najobrzydliwsza rzecz na ziemi - podszywać się pod cudze nazwiska!
          • Gość: Borys Re: Elzbieta Adach - na radną czy na prezydenta ??? IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 27.05.02, 09:14
            Gość portalu: Hanka napisał(a):

> ?????????
            > A może Panie Borysie należałoby zasięgnąć informacji u samej wywołanej do
            > tablicy ?
            > Wpis ELŻBIETY z dnia 23 maja jest ordynarnym nadużyciem oraz próbą uprawiania
            > polityki na poziomie bruku! Tak zachowują się tchórzliwe dupki, bo tylko tak
            > mozna nazwać ludzi podszywających się pod innych, których chcą ośmieszyć.
            > Więc jak spyta Pan u źródła, to się Pan dowie, że nie grozi naszemu miastu
            > interwencja p. Leppera!
            > Natomiast należałoby zastanowić się, co grozi miastu ze strony p.J.Kołacza,
            > który niewybrednie atakuje zarzucając mi czysty komunizm. Urodziłam się i umrę
            >
            > jako bezpartyjna - czego nie można powiedzieć o p. radnym więc w czyim
            > wykonaniu ten czysty... wytrenowany komunizm ?!!
            > Żadnych posłów nie popieram, a tylko zabiegam o ich poparcie dla sprawy
            > ustawowego rozwiązania problemu mieszkań zakładowych w kraju. I w tym celu nie
            > gardzę żadną opcją polityczną ... natomiast niektóre opcje, jak ostatnio SLD,
            > gardzą nami - ludźmi skrzywdzonymi przez państwo i prawo.
            > Pan radny mija się z prawdą - kontaktował się z KOM kilkakrotnie, więc opinię
            > wyrobił sobie nie z prasy. Komitet Obrony Mieszkańców też ma swoją opinię o
            > Panu Radnym.
            > Wszystkich Dyskutantów serdecznie pozdrawiam Elżbieta Adach.

Pani Elu, cieszę się, że będzie bez Leppera. Pozdrawiam. Borys
          • Gość: REA Re: Elzbieta Adach - na radną czy na prezydenta ??? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.02, 22:48
            Gość portalu: Hanka napisał(a):

> ?????????
            > A może Panie Borysie należałoby zasięgnąć informacji u samej wywołanej do
            > tablicy ?
            > Wpis ELŻBIETY z dnia 23 maja jest ordynarnym nadużyciem oraz próbą uprawiania
            > polityki na poziomie bruku! Tak zachowują się tchórzliwe dupki, bo tylko tak
            > mozna nazwać ludzi podszywających się pod innych, których chcą ośmieszyć.
            > Więc jak spyta Pan u źródła, to się Pan dowie, że nie grozi naszemu miastu
            > interwencja p. Leppera!
            > Natomiast należałoby zastanowić się, co grozi miastu ze strony p.J.Kołacza,
            > który niewybrednie atakuje zarzucając mi czysty komunizm. Urodziłam się i umrę
            >
            > jako bezpartyjna - czego nie można powiedzieć o p. radnym więc w czyim
            > wykonaniu ten czysty... wytrenowany komunizm ?!!
            > Żadnych posłów nie popieram, a tylko zabiegam o ich poparcie dla sprawy
            > ustawowego rozwiązania problemu mieszkań zakładowych w kraju. I w tym celu nie
            > gardzę żadną opcją polityczną ... natomiast niektóre opcje, jak ostatnio SLD,
            > gardzą nami - ludźmi skrzywdzonymi przez państwo i prawo.
            > Pan radny mija się z prawdą - kontaktował się z KOM kilkakrotnie, więc opinię
            > wyrobił sobie nie z prasy. Komitet Obrony Mieszkańców też ma swoją opinię o
            > Panu Radnym.
            > Wszystkich Dyskutantów serdecznie pozdrawiam Elżbieta Adach.

OO

• bolszevik Re: Elzbieta Adach - na radną czy na prezydenta ??? 25.05.02, 12:03
      Dziwne ale rozmawiałem z zainteresowaną i poraz pierwszy na forum była 23,05
      ktoś ma dużą wyobraźnię i dużo publicznych pieniędzy skoro uprawia tak
      zakrojoną akcję nie tylko przeciw pani Elżbiecie Adach, ale przeciwko każdemu
      kto mógłby być potencjalnym przeciwnikiem w wybotach na Prezydenta Zabrza, mało
      tego P. Adach nie wybierając się na to stanowisko jest też zagrożeniem gdyby
      chciała zostać radną, bo byłaby napewno niebezpieczna (z uwagi na uczciwość)
      dla tego który nie znosi sprzeciwu a Radę traktuje jak stado baranów o których
      i tak On decyduje kto i kiedy zostanie zarżnięty,lub pogłaskany.
      Jeszcze EA usłyszy dużo oszczerstw pod swoim adresem oby nie zniechęciło to ją
      do dalszego działania wielcy ( mali aż strach) szaleją na taką myśl i już
      popijają na to konto z publicznych pieniędzy prosi się aby powiedzieć że z
      podatków ale oni mają inne sposoby na robienie kasy np. woda, ciepło,
      inwestycje a kasa na wybory rośnie a że miasto ma dłudi! a czort z nimi
      tańcował z tymi długamia przecież nie będę przez kolejnych pięć kadencji
      prezydentem Wszystkich Zabrzan niech się martwią Ci co będą potem.
      • Gość: pytajnik Re: Elzbieta Adach - na radną czy na prezydenta ??? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.02, 08:09
        Pani Ewo ? Jakie plany w październiku ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka