Gość: ewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 20:44 niestety Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniol11 Re: aniol11 = Kuczyńska 10.11.04, 21:18 No, bez przesady. Nie jestem kobietą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrr Re: aniol11 = Kuczyńska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 23:01 a może jednak ... Odpowiedz Link Zgłoś
aniol11 Re: aniol11 = Kuczyńska 11.11.04, 00:43 Zapewniam! Ale nie udowodnię, bo obojętnie, co napiszę, i tak niektórzy dorobią swoją teorię. Pozdrawiam Panią Rzecznik, choć mam nadzieję, że tych plugastw nie czyta. Szkoda dziewczyny. A frustraci mają swoje 5 minut... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: aniol11 = Kuczyńska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 22:01 Od początku tak myślałam. Joanna D'Arc Urzędu Miasta. Biedaczka! Odpowiedz Link Zgłoś
aniol11 Re: aniol11 = Kuczyńska 12.11.04, 09:18 Jolu, z całym należnym szacunkiem dla tak bystrego obserwatora, ale mylisz się. Staraj się, może kiedyś wpadniesz na to, kim jestem. P.S. Polecam "Miasto aniołów" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuczyńska Re: aniol11 = Kuczyńska IP: 217.153.42.* 12.11.04, 09:51 Dziękuję Aniołowi i podziwiam Ewę, kimkolwiek jest, za tak odważne sugestie. Pani Ewo! Zapraszam do dyskusji mailowej jeśli targają Panią takie bądź inne przypuszczenia. Dla mnie forum nie jest dobrym miejscem na wynurzenia pod którymi piszący nie chcą się podpisać. Pozdrawiam. Katarzyna Kuczyńska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malkontent Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 10:22 Pani rzecznik pogratulować obrońców! Doskonale wpasowują się w "Pani klimaty". Chamstwo, tupet i impertynencja. Najważniejsze, że udało się potwierdzić w jaki sposób otrzymała Pani tę posadę i co było najważniejszym kryterium w doborze rzecznika. Pogratulowac operatywności Tatusiowi. Zastanów się kobieto, gdzie wylądujesz za rok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuczyńska Re: IP: 217.153.42.* 12.11.04, 11:13 Malkontencie!Stawiam konia z rzędem jesli pokażesz jaki mój ojciec mógl miec wpływ na objęcie tego stanowiska...ubolewam,że Twoja nonszalancja w postrzeganiu przysłoniła Ci powody objęcia przeze mnie tego stanowiska...a przy odrobinie wiedzy i chęci nie byłoby to trudne. Pozdrawiam.KK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuczyńska Re: IP: 217.153.42.* 12.11.04, 11:19 I jeszcze jedno.Może, korzystając z dobrego wzoru, pokażesz twarz spod watpliwej jakosci przyłbicy i popolemizujemy np. drogą mailową?KK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigdy w życiu Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 11:39 Nie mam zamiaru "polemizować" z Panią drogą mailową ani żadna inną. Naprawdę nie musi mnie Pani przekonywac jaka jest dobra w tym co robi. Pogratulować dobrego samopoczucia! Ciekawe jak Urząd poszukiwał nowego rzecznika ? Zapewne Prezydenta olśniły Pani umiejętności prezentowane w Dzienniku? - he he he Odpowiedz Link Zgłoś
lewa-noga Re: Katarzyno, ZOO jest tylko do oglądania 12.11.04, 11:58 Ależ Kasiu, nie ma sensu kopać się z koniem. Dorwali ofiarę i znęcają się nad nią. Tak sobie, dla zabicia czasu. Trzeba jej pourywać skrzydełka, potem kolejno powyrywać nogi i obserwować jak sobie radzi. Tylko dlatego, że dała się zwabić i złapać. Przecież im nie chodzi o żadne racje, tu nie ma nic do dowiedzenia. Lepiej porozmawiać z drzewami w parku albo z kotletem na talerzu. Odpowiedz Link Zgłoś
aniol11 Re: 12.11.04, 12:17 Oczywiście, że nie masz zamiaru. Bo słaby jesteś, i tyle! Pani Rzecznik, proszę się nie zniżać do tego poziomu, bo tu co najwyżej się pełza. "Malkontent" to wielki i odważny człowiek, jak widać. Nie boi się niczego, dopóki może się ukryć. I zostawmy mu tę zabawę. Za chwilę znajdzie inną ofiarę. I znowu będzie miał chorą satysfakcję. Ale cóż, tak to bywa... Odpowiedz Link Zgłoś
aniol11 Re: 12.11.04, 12:13 A Ty się zastanów, co wypisujesz. Nie wiem, czy kieruje Tobą zazdrość, czy niespełnione ambicje. Na pewno nie umiesz dyskutować, czy polemizować, bo łamiesz podstawową zasadę - używać argumentów ad rem, nie ad personam. Ciekawe, kto Ciebie skrzywdził w dzieciństwie, że taki jad w Twoich wypowiedziach. A może zjawisko projekcji - starasz się zauważać u innych to, co tak wyraźne u Ciebie. Gratuluję samopoczucia, no i odwagi. Kryć się za nickami. Udawać bohatera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do anioła i innych Re: aniol11 = Kuczyńska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 12:25 A może po prostu znajomi p. Kasi sami "przestaną kopać się z koniem". Coś mi tu za bardzo pasuje "uderz w stół a nożyce się odezwą". Gdyby nic nie było na rzeczy to po co wypisywać te peany i udowadniać że p. rzecznik to kryształ a ci co maja inne zdanie to barany i chamy. Przecież jeżeli p. rzecznik jest taka dobra to wszyscy o tym powinni wiedzieć i dyskusje z "Malkontentem" byłyby niepotrzebne. A tu - stale ci sami adersarze!! Odpowiedz Link Zgłoś
aniol11 Re: aniol11 = Kuczyńska 12.11.04, 17:10 Być może na Forum takie słowa jak przyjaźń nie istnieją, stąd takie zarzuty. Ale ktoś, kto uważnie się wczyta w te posty, może pewne rzecz zrozumie... Odpowiedz Link Zgłoś