Dodaj do ulubionych

aniol11 = Kuczyńska

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 20:44
niestety
Obserwuj wątek
    • aniol11 Re: aniol11 = Kuczyńska 10.11.04, 21:18
      No, bez przesady. Nie jestem kobietą :)
      • Gość: rrr Re: aniol11 = Kuczyńska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 23:01
        a może jednak ...
        • aniol11 Re: aniol11 = Kuczyńska 11.11.04, 00:43
          Zapewniam! Ale nie udowodnię, bo obojętnie, co napiszę, i tak niektórzy dorobią
          swoją teorię. Pozdrawiam Panią Rzecznik, choć mam nadzieję, że tych plugastw nie
          czyta. Szkoda dziewczyny. A frustraci mają swoje 5 minut...
    • Gość: jolka Re: aniol11 = Kuczyńska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 22:01
      Od początku tak myślałam. Joanna D'Arc Urzędu Miasta. Biedaczka!
      • aniol11 Re: aniol11 = Kuczyńska 12.11.04, 09:18
        Jolu, z całym należnym szacunkiem dla tak bystrego obserwatora, ale mylisz się.
        Staraj się, może kiedyś wpadniesz na to, kim jestem.

P.S. Polecam "Miasto aniołów" :-)
    • Gość: Kuczyńska Re: aniol11 = Kuczyńska IP: 217.153.42.* 12.11.04, 09:51
      Dziękuję Aniołowi i podziwiam Ewę, kimkolwiek jest, za tak odważne sugestie.
      Pani Ewo! Zapraszam do dyskusji mailowej jeśli targają Panią takie bądź inne
      przypuszczenia. Dla mnie forum nie jest dobrym miejscem na wynurzenia pod
      którymi piszący nie chcą się podpisać. Pozdrawiam. Katarzyna Kuczyńska
      • Gość: malkontent Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 10:22
        Pani rzecznik pogratulować obrońców! Doskonale wpasowują się w "Pani klimaty".
        Chamstwo, tupet i impertynencja. Najważniejsze, że udało się potwierdzić w jaki
        sposób otrzymała Pani tę posadę i co było najważniejszym kryterium w doborze
        rzecznika. Pogratulowac operatywności Tatusiowi. Zastanów się kobieto, gdzie
        wylądujesz za rok?
        • Gość: Kuczyńska Re: IP: 217.153.42.* 12.11.04, 11:13
          Malkontencie!Stawiam konia z rzędem jesli pokażesz jaki mój ojciec mógl miec
          wpływ na objęcie tego stanowiska...ubolewam,że Twoja nonszalancja w
          postrzeganiu przysłoniła Ci powody objęcia przeze mnie tego stanowiska...a przy
          odrobinie wiedzy i chęci nie byłoby to trudne. Pozdrawiam.KK
        • Gość: Kuczyńska Re: IP: 217.153.42.* 12.11.04, 11:19
          I jeszcze jedno.Może, korzystając z dobrego wzoru, pokażesz twarz spod
          watpliwej jakosci przyłbicy i popolemizujemy np. drogą mailową?KK
          • Gość: nigdy w życiu Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 11:39
            Nie mam zamiaru "polemizować" z Panią drogą mailową ani żadna inną. Naprawdę
            nie musi mnie Pani przekonywac jaka jest dobra w tym co robi. Pogratulować
            dobrego samopoczucia!
            Ciekawe jak Urząd poszukiwał nowego rzecznika ?
            Zapewne Prezydenta olśniły Pani umiejętności prezentowane w Dzienniku? - he he
            he
            • lewa-noga Re: Katarzyno, ZOO jest tylko do oglądania 12.11.04, 11:58
              Ależ Kasiu, nie ma sensu kopać się z koniem. Dorwali ofiarę i znęcają się nad
              nią. Tak sobie, dla zabicia czasu. Trzeba jej pourywać skrzydełka, potem
              kolejno powyrywać nogi i obserwować jak sobie radzi. Tylko dlatego, że dała się
              zwabić i złapać. Przecież im nie chodzi o żadne racje, tu nie ma nic do
              dowiedzenia. Lepiej porozmawiać z drzewami w parku albo z kotletem na talerzu.
            • aniol11 Re: 12.11.04, 12:17
              Oczywiście, że nie masz zamiaru. Bo słaby jesteś, i tyle!
              Pani Rzecznik, proszę się nie zniżać do tego poziomu, bo tu co najwyżej się
              pełza.
              "Malkontent" to wielki i odważny człowiek, jak widać. Nie boi się niczego,
              dopóki może się ukryć. I zostawmy mu tę zabawę. Za chwilę znajdzie inną ofiarę.
              I znowu będzie miał chorą satysfakcję. Ale cóż, tak to bywa...
        • aniol11 Re: 12.11.04, 12:13
          A Ty się zastanów, co wypisujesz. Nie wiem, czy kieruje Tobą zazdrość, czy
          niespełnione ambicje. Na pewno nie umiesz dyskutować, czy polemizować, bo
          łamiesz podstawową zasadę - używać argumentów ad rem, nie ad personam.

Ciekawe, kto Ciebie skrzywdził w dzieciństwie, że taki jad w Twoich
          wypowiedziach.
          A może zjawisko projekcji - starasz się zauważać u innych to, co tak wyraźne u
          Ciebie.

Gratuluję samopoczucia, no i odwagi. Kryć się za nickami. Udawać bohatera.
    • Gość: do anioła i innych Re: aniol11 = Kuczyńska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 12:25
      A może po prostu znajomi p. Kasi sami "przestaną kopać się z koniem". Coś mi tu
      za bardzo pasuje "uderz w stół a nożyce się odezwą". Gdyby nic nie było na
      rzeczy to po co wypisywać te peany i udowadniać że p. rzecznik to kryształ a ci
      co maja inne zdanie to barany i chamy. Przecież jeżeli p. rzecznik jest taka
      dobra to wszyscy o tym powinni wiedzieć i dyskusje z "Malkontentem" byłyby
      niepotrzebne. A tu - stale ci sami adersarze!!
      • aniol11 Re: aniol11 = Kuczyńska 12.11.04, 17:10
        Być może na Forum takie słowa jak przyjaźń nie istnieją, stąd takie zarzuty.
        Ale ktoś, kto uważnie się wczyta w te posty, może pewne rzecz zrozumie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka