Dodaj do ulubionych

podanie do prezydenta

17.11.04, 15:24
Wielce Szanowny Pan Prezydent
dr inż. Jerzy Gołubowicz

Szanowny Panie Prezydencie, zwracam się z uniżoną prośbą o wymianę wszystkich
naczelników UM i ich urzędników.
Jak pan dobrze wie (bo codzień uprzejmie donoszę) wszyscy oni to śmierdzące
lenie i w ogóle nie chcą mnie słuchać!
To tylko ja pracuję w tym urzędzie, sama!!!
Nikt nie jest tak mądry i oczytany jak ja!!
Nikt tak nie umie po francusku...
Poza tym chciałabym prosić o przydział służbowego samochodu - na stałe, żebym
co tydzień mogła jeździć do Francji bo to bardzo ważne, żeby tam przebywał
ktoś tak ważny jak ja.
I bardzo dobrze, że nie rozmawia Pan z nikim innyn tyko ze mną i to wszystko
co opowiadam to prawda.
Aha jeszcze proszę o podwyżkę, bo nie mam na kosmetyki a na ważnych
delegacjach muszę jakoś wyglądać!

Z wyrazami szacunku i poważania
Gabriella Kiermasz

PS: i wcale nie jestem wariatką i nigdy się nie leczyłam w szpitalu
psychiatrycznym w Rybniku!!!
lalalalala aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Obserwuj wątek
    • Gość: KNS Re: podanie do prezydenta IP: *.bater.net.pl / 81.210.100.* 17.11.04, 18:01
      Ale z Ciebie spryciarz. Spytaj teraz pani w przedszkolu czy mógłbyś już sam
      myśleć i wiązać buty. Porażka. Może coś mniej wtórnego napisałbyś na forum, bo
      takie tanie tekściki to raczej Pani Karmasz nie zaszkodza, raczej ośmieszają jej
      krytyków. Jak patrzę na wypowiedzi w tym stylu to zaczynam się wstydzić wolności
      słowa. Pisz o rzeczy, a jak masz jakieś frustacje to idź i zapij... Swoje
      niespełnienie proszę odreagowuj gdzie indziej. Wszyscy są krytykami, a tylko
      niektórzy wiedzą jak krytykować... Pozdrawiam.
      • kama31 kto okłamał prezydenta 19.11.04, 13:33
        Jeżeli w trakcie konkursu przed przyszłym pracodawcą kandydat na pracownika
        zataja swoje poważne zaburzenia psychiczne uniemożliwiające mu normalną pracę z
        ludźmi to chyba taki konkurs powinien zostać unieważniony...
        Że też nikt nie wpadł na to, żeby przy przeprowadzaniu konkursów zatrudniać
        psychologa eliminującego na starcie jednostki cierpiące np. na schizofrenię
        paranoidalną lub manię prześladowczą...
    • gabriella.k Re: podanie do prezydenta 18.11.04, 13:24
      Chciałam jeszcze dodać, że to wcale nieprawda, że teraz jest tak dużo wniosków
      o dotacje bo wstąpiliśmy do Unii Europejskiej - tak naprawdę to tylko dzięki
      temu, że JA TU PRACUJĘ!!!!!!
    • marnia Re: podanie do prezydenta 19.11.04, 23:49
      ha!! to dlatego kiedyś ją z domu pogotowie wywiozło. a ja myślałam, że jej się
      cs stało zawał czy co a to wycieczka do tosz... rybnika
      teraz się nie dziwię że takie awantury na podwórku urządza - wariatka to zawsze
      wariatka
      • Gość: gość Re: podanie do prezydenta IP: 217.153.42.* 23.11.04, 07:45
        otwieram dziś forum a tu taka niespodzianka!
        właściwie to mogłam się tego spodziewać.
    • Gość: Toszanka Re: podanie do prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.04, 08:43
      kurde! nie mogę pojąć dlaczego ten nasz Prezydent nie da jej kasy na te
      kosmetyki, to bardzo ważne dla kobiety! te delegacje w Rybniku czy Toszku...
      musi jakoś wyglądać, nie?
    • Gość: XXL Re: podanie do prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.04, 08:48
      osobiście znam TĘ PANIĄ, wszystko co tu piszą to nie jest prawda, to tylko
      tylko czubek góry lodowej w porównaniu z całą prawdą o tej zakompleksionej,
      bezkrytycznej wobec siebie awanturnicy poniżającej wszystkich w swoim otoczeniu
      i nie przyjmującej do wiadomości faktów, czekam z niecierpliwością na SĄDNY
      DZIEŃ SPRAWIEDLIWOŚCI który mam nadzieję niebawem nadejdzie dla niej i znajdzie
      się tam gdzie jej miejsce a nie w UM naszego miasta, że też nasze podatki,
      ciężko zarobione pieniądze idą na opłacanie takich ludzi, to SKANDAL WOŁAJĄCY O
      POMSTĘ DO NIEBA!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: ooo Re: podanie do prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 00:06
        ale kadry włady....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka