Gość: ubek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 00:28 Po tej prezydenturze Gołubowicza tylko baba może posprzątać ten bałagan. Oczekuje propozycji i opinii Panowie prezydenty włączcie się do zabawy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KNS Re: PO GOŁUBOWICZU TYLKO BABA POSPRZĄTA IP: *.bater.net.pl / 81.210.100.* 18.11.04, 17:00 Coś mam wrażnie, że ta prowokacja ma na celu wskazanie już pewnych "konkretnych" kandydatów, bo juz raz pamietam namiętnie pospulskie próby wypromowania pewnych pań... Czy masz Ubek kogos konkretnego na myśli, czy raczej czekasz aż padnie "ta" kandydatura, żeby powiedzieć - "o! to jest dobra propozycja" ? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ubek Re: PO GOŁUBOWICZU TYLKO BABA POSPRZĄTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 19:52 Spokojnie to tylko zabawa mam kilka kandydatek na początek może być np. URSZULA POTYKA, po wyjściu z cienia Romana Urbańczyka mogło by być ciekawie. Co Wy na to. Jutro podam następny przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KNS Re: PO GOŁUBOWICZU TYLKO BABA POSPRZĄTA IP: *.bater.net.pl / 81.210.100.* 19.11.04, 17:55 Ja tak wlasnie podejrzewalem, ze to o ta kandydature tu chodzilo :) Wg mnie jest to kandydat malo odpowiedni, chociazby dlatego, ze nie widze zadnych aktow kreatywnosci politycznej tej Pani. Nie podzielam tez sporej czesci pogladow na sprawy spoleczne czy funkcjonowania urzedow... No i jeszcze rzecz ponad podzialami - jakie zaplecze polityczne ma Pani Urszula Potyka, bo dość często zmieniała zapatrywania polityczne? Odpowiedz Link Zgłoś
quba Re: PO GOŁUBOWICZU TYLKO BABA POSPRZĄTA 19.11.04, 17:58 no a w ogole to ona ma jakies wyksztalcenie? Odpowiedz Link Zgłoś
1ty Re: PO GOŁUBOWICZU TYLKO BABA POSPRZĄTA 19.11.04, 19:46 hehehe............szukajcie Augiaszy....pani Ula jest za młoda....hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
norbert144 Re: PO GOŁUBOWICZU TYLKO BABA POSPRZĄTA 19.11.04, 20:47 Darujmy Uleńce wiek, pomyślmy raczej o bliźnich Romach, pod jej rządami radośnie zaśpiewamy nowy hymn Zabrza ORE ORE SZABA DABA DA. W końcu to Rodziny Katolickie a może już coś innego. Niech już lepiej dba o kulturę i biedę w naszym Zabrzu samorzą...dnym Odpowiedz Link Zgłoś
quba Re: PO GOŁUBOWICZU TYLKO BABA POSPRZĄTA 20.11.04, 08:19 jak to za mloda? ma 46 lat z hakiem Odpowiedz Link Zgłoś
1ty Re: PO GOŁUBOWICZU TYLKO BABA POSPRZĄTA 20.11.04, 21:24 nooooooooo...ale na matke miasta.......potrzeba doswiadczenia hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ubek Re: PO GOŁUBOWICZU TYLKO BABA POSPRZĄTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 00:22 Zgodnie z obietnicą zaproponuję kolejną BABĘ na to stanowisko Już raz próbowala Malgorzata SZULIK obecnie dyrektor tzw. plastyka w Kończycach (też "Skuteczni dla Zabrza"). Jedno jest pewne nie lubią się panie ( Ula i Małgosia). Czekamy na opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
badbox Re: PO GOŁUBOWICZU TYLKO BABA POSPRZĄTA 21.11.04, 21:24 Małgorzata Szulik, bardzo dobry kandydat. Nic dodać, nic ująć. Szkoda, że mieszkańcy nie wybrali jej dwa lata temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to-ja Re: lepsza Potyka od POMNIKA...... IP: *.Zabrze.Net.pl 23.11.04, 19:43 Szulikowa niech rządzi sobie w swojej szkole,wystarczy juz jej chłop w Urządzie Miasta Odpowiedz Link Zgłoś