Dodaj do ulubionych

prawo jazdy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 08:06
czesc, konczy mi sie termin waznosci prawa jazdy i wymieniam je na nowe.
ponoc czeka sie na to nie wiedziec czemu okolo miesiaca i co w przypadku
jesli skonczy sie/oddam juz stare i jeszcze nie odbiore nowego bo nie bedzie
gotowe? nie moge jezdzic? dzieki za info, pzdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: znawca tematu Re: prawo jazdy IP: *.zabrze.net.pl 09.05.05, 08:23
      jezdzic mozesz ale w razie kontroli zaplacisz mandat 5 dych,przynajmniej ja tak
      mialem
      • Gość: alex Re: prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 09:13
        jeżdzić też nie możesz bo przy kontroli sholują ci pojazd bo nie masz uprawnień
        do kierowania nim bynajmniej ważnych.trzeba zawsze wcześniej zaczynać załatwiać
        takie sprawy.A miesią ponieważ od kilku lat prawo jazdy jest "produkowane" w
        Warszawie.W zabrzu tylko odbierasz.A w stolicy produkują dla całego kraju musi
        trwać.Także twój pojazd czeka urlop.
        • Gość: znawca tematu Re: prawo jazdy IP: *.zabrze.net.pl 09.05.05, 09:24
          Nie masz racji stary,mi nie scholowali tylko mandat dali , bo uprawnienia to ja
          posiadam tylko nie mialem poprostu przy sobie bo tez czekalem na wydanie nowego
          prawka
          • Gość: alex Re: prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 09:29
            wszystko zależy na jakiego policjanta trafisz ,tobie trafił się "ludzki" a są
            też tzw.służbiści i wtedy może być róznie.
            • Gość: znawca tematu Re: prawo jazdy IP: *.zabrze.net.pl 09.05.05, 09:38
              nie stary to od gliniarza nie zalezy, obojetnie jaki glina ,zrobi tak samo (
              czyli wystawi mandat)bo gdyby ci scholowal autko postapil by niezgodnie z
              kodeksem ruchu drogowego czyli niezgodnie z prawem.
    • Gość: klaudia Re: prawo jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 09:39
      dziekuje Wam za odpowiedzi, bede uwazac i cierpliwie czekac, a swoja droga ten
      miesiac czekania to tez nieporozumienie, nawet jesli drukuja to w warszafce,
      ale co robic, pozdrawiam.
    • Gość: Johnny Walker Re: prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 12:27
      slyszalem kiedys i teraz pamietam piate przez dzisiate, ze mozna zalatwic
      papierek zaswiadczajacy o posiadaniu prawka tylko wlasnie jest w wymianie -
      trzeba by bylo sie opytac w odpowiednich urzedach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka