Dodaj do ulubionych

SZUKAM DETEKTYWA

IP: *.dip.t-dialin.net 11.05.05, 08:17
Szukam dobrego, niedrogiego detektywa, znajacego zabrzanskie "towarzystwo".

kto_ja_jestem_polak_maly@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: r Re: SZUKAM DETEKTYWA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 16:42
      dokładnie w jakim celu
      • Gość: CIEKAWY Re: SZUKAM DETEKTYWA IP: *.dip.t-dialin.net 14.05.05, 10:43
        W celu poglebienia osobistej wiedzy...
        • Gość: parabol Re: SZUKAM DETEKTYWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 21:06
          polecam rutkowskiego zrobi wszystko
          • Gość: CIEKAWY Re: SZUKAM DETEKTYWA IP: *.dip.t-dialin.net 15.05.05, 11:21
            Wierze! - Nie chodzi mi o mokra robote, lecz o trywialna wiedze!
            Rutkowski to nie detektyw - to prywatny przestepca z panstwowa licencja.
            Jego "wiedza" jest warszawsko-wiedenska, podczas gdy mnie interesuje wiedza
            ZABRZANSKA. Wierze, ze ona jeszcze istnieje?! - Wiem, ze kiedys istniala... Za
            jej pomoca przeszedl do historii pewien "komendant" zabrzanskiej "policji".

Czy istnieje jeszcze firma "ochronna" Kaliber 95?
            • Gość: emenefix Re: SZUKAM DETEKTYWA IP: *.za.digi.pl / 80.53.149.* 17.05.05, 09:09
              moge byc twoim detektywem. co chcesz wiedziec? Mam wyostrzony słuch :D
              • Gość: r Re: SZUKAM DETEKTYWA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 09:11
                607 007 007
                • Gość: CIEKAWY Re: SZUKAM DETEKTYWA IP: *.dip.t-dialin.net 18.05.05, 09:00
                  Sprobujmy sie dogadac przyjacielu! - Odwiedzasz "BRAVO"?
                • Gość: CIEKAWY Re: SZUKAM DETEKTYWA IP: *.dip.t-dialin.net 18.05.05, 09:07
                  - Rozumiem, ze to numer telefonu. Dokad? Prywatny to on nie jest!
            • Gość: Johnny Walker ` IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 09:50
              istnieje :-)
              • Gość: CIEKAWY Re: Dziekuje! IP: *.dip.t-dialin.net 18.05.05, 09:04
                Znakiem tego istnieje rowniez jeszcze "uklad" policyjny, ktorego "ofiara" stal
                sie aresztowany komendant K.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka