Dodaj do ulubionych

super nowa knajpa ,, RETRO"

IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 26.05.05, 20:21
Ludziska byłem w tej nowej knajpie ,,RETRO" ale jazda. Ktoś tam wcześniej
pisał że mało reklamy ale ja myślę że taka knajpa nie będzie jaj potrzebowała
dajcie jej jeszcze parę tygodni.Atmosfera super najlepsza w Zabrzu.Ten klub
ma w sobie to coś .Ta muzyka , ten wystrój , jest w tygodniu trochę mało
ludzi ale w piątek , sobotę trzeba najlepiej zrobić rezerwę .Serdecznie
wszystkim polecam.
Obserwuj wątek
    • Gość: ciekawy Re: super nowa knajpa ,, RETRO" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.05, 21:30
      a gdzie ona jest????
      • Gość: Magda Re: super nowa knajpa ,, RETRO" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 21:39
        Przy Jokerze :) Na tej samej ulicy co Kuba :P
        • Gość: tomek368 Re: super nowa knajpa ,, RETRO" IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 27.05.05, 08:03
          Jest przy banku Pekao s.a. tam po schodkach u góry przed samym deptakiem na
          Wolności. Otworzyli już ogródek na tarasie .Knajpa z pełną
          kulturą .Najfajniejsze jest to że w karcie mają chyba ze 20 stron drinków.
          • Gość: Stały klient Re: super nowa knajpa ,, RETRO" IP: *.chello.pl 27.05.05, 19:44
            Polecam Polecam wsam raz żeby wbić sie z laską naprawde godna polecenia knajpa
            a Drinki sa dobre i w miare tanie. miłe kelnerki<hehe> polecam warto sprawdzic
            • Gość: Klubowicz Re: super nowa knajpa ,, RETRO" IP: *.bater.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.05, 10:48
              Ja chcialem tylko napisac ze jestem mlody i mnie raczej tam nie wpuszcza bo mam
              20 latek a slyszalem z eknajpa jest od 21 roku zycia ale chcialem tylko
              powiedziec ze uslyszalem ze muzyke graja tam dosc znani dje.Niepamietam ksywkek
              ale kazdy gadal ze ich zna :) :P
              Juz za 1 kmiesiac 21 i wpadam poznac klimat i DJi :P
              Pozdrwaiam do zobaczenia !!
              • Gość: Magda Re: super nowa knajpa ,, RETRO" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 11:03
                a ja od niedawna jestem pełnoletnia i myślałam ze bede mogła chodzic do barów
                bez problemów, a tu taki numer <21> <hihi>
    • Gość: olek Re: super nowa knajpa ,, RETRO" IP: 82.160.79.* 29.05.05, 14:59
      oby jak najwięce knajp powstawało w centrum. Inaczej miasto, zycie nocne
      zaniknie.
      Narazie wybieram i tak gliwice. Zabrze śmierci
      • Gość: Marcin_21 Re: super nowa knajpa ,, RETRO" IP: *.bater.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 11:38
        Knajpa super! Podoba mi sie tam! Dj-e sa w pozadku juz ich wczesniej znalem z
        klubu Babilon:) I Innych klubow! Zapraszam wszystkich bo naprawde warto tam
        spedzac wolny czas!
    • Gość: hooligans Re: super nowa knajpa ,, RETRO" IP: *.bater.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.05, 16:29
      Zlodzieje i oszusci!!
      Nie przychodzcie tam bo tam tylko umieja bic! Brud za baem smierdzi,w brudnych
      szklankach podaja piwo;/>Jeszce muchy lataja w klubie !!barmani pala z abarem!!
      tragedia!!
      Najgorsza speluna!!
      Zlodziejeeeee!!
      • Gość: Jolka Re: super nowa knajpa ,, RETRO" IP: *.za.digi.pl / *.za.digi.pl 06.06.05, 22:42
        Jak wczoraj tam byłam to leciało Techno i takie inne "Ich Troje"....... A niby
        knajpa lat 60 i 70??? Co to wogóle za dj`e?? Niby tacy fajni???Komuś się chyba
        knajpy pomyliły... Masakra,a co do szklanek to piwo dostałam w
        czystej...Hehe...Może nie przesadzajmy, ze speluna bo jest koolturka. A jesli
        ktoś został pobity to pewnie z tego powodu, ze nie umiał się zachować.....
        Ogólnie spoko, tylko ta muzyka.........................................
        no coment....
        • Gość: Suzi club Retro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 00:14
          Moi drodzy...dzięki wszystkim za życzliwe słowa co do knajpy. Jeśli komuś
          zostało podane piwo w brudnej szklance (w co bardzo wątpie) to niestety ale mógł
          to zgłosić od razu. Co do wpisu, że jesteśmy złodziejami i tylko potrafimy bić
          to chyba wiem kto to pisał i powiem ci szczerze ale...-koleś ty nie nadajesz się
          do żadnej knajpy. A jeżeli ktoś się ciebie czepiał to pewnie za twoje odzywki i
          to co wyprawiałeś. Jeżeli tak się bawisz to zapraszam do Jokera bo debili w
          knajpie nie chcemy. Co do drinów to gorąco polecam:) Są naprawdę nie drogie i
          bardzo dobre:) Szczególnie polecam "Drink Tomka":) Dj'je też są spoko. Na
          tygodniu nie ma takich zabaw ale za to nadrabiamy w weekend. Muzyka jest do
          zabawy. Lecą stare przeboje...także jeśli ktoś się miłuje w muzyce clubowej bądx
          innej, może tak jakieś urozmaicenie i "powygłupianie" się na parkiecie??:) Są
          konkursy-oczywiście do do wygrania są szmpany oraz czasami są promocje drinów:)
          Także serdecznie polecam:) U nas jest kulturalnie...moża spokojnie posiedzieć z
          dziewczyną badź chłopakiem lub ze znajomymi i nie bać się, że w każdej chwili
          podejdzie ktoś kto nie bedzie miał dobrych zamiarów. Natomiast w weekend
          proponujemy dobrą zabawę
          Jeszcze raz gorąco polecam club "Retro"
          • Gość: Gocha Re: club Retro IP: *.za.digi.pl / *.za.digi.pl 09.06.05, 19:20
            No , no Suzi co za reklama z pewnością jakaś pracownica nie dziwie się ,że tak
            gorąco polecasz ja tam nie wiem czy onz taka rewelacyjna , wystrój oki, ale co
            do muzyki to się wkońcu zastanówcie co puszczacie miała być knajpa w stylu lat
            60 , 70 a tu co chłam i nic więcej , to mi się nie podoba
            • Gość: Suz! Re: club Retro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 23:57
              Owszem Gocha...pracownica. A co do muzyki to jest ona lat 60', 70' ale, ileż
              można tego słuchać w kółko?? Więc czasami Dj'je mieszają. Ale chyba w weekendy
              dobrze im to wychodzi bo jak narazie to jest max dużo ludzi i większość jest na
              parkiecie. Wszyscy się dobrze bawią...zresztą sprawdź sama:)))
              • Gość: Mike Kiedy disco? IP: 212.106.128.* 16.06.05, 17:34
                Mam zapytanie odnośnie dyskotek? Z teg oco widze są organizowane...prawda?
                Nigdy nie byłem w klubie, ale skoro tak zachwalacie to na pewno wkrótce zajrzę.
                Kiedy mozna sie pobawić? W piątki i soboty czy raczej tylko w soboty? A jak
                wygląda sprawa wejścia? Chodzi mi o ceny...ma się rozumieć. Nie "powalają"
                wejściówki??? :) Pozdrawiam
          • Gość: bryk Do suzi IP: *.pojan.net 16.06.05, 21:09
            jesli masz na to wpływ to zrób imprezy z czarną muzą - głównie czarny RAP,
            hiphop. Zero RNB bo tego jest juz za duzo w innych klubach. W kazdym bądz razie
            za anty-przykład wez blac music w vipie - tam imprezy nie mają za duzo
            wspólnego z "black", raczej dance.
            Jesli bedzie mozna w Retro tego posłuchac to pewnie wbije
            • Gość: Johnny Walker Re: Do suzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 11:33
              jesli knajpa sie nazywa "retro" i ma w statucie granie dobrej, starej muzyki a
              nie dzisiejszej lupanki i popularnego badziewia to dlaczego namawiacie na
              imprezy z taka muza? Czy nie moze byc chociaz jednej nomrlanej knajpy z inna
              muzyka niz wszedzie?
          • Gość: SB Re: club Retro IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 15.07.05, 13:27
            A kto jest właścicielem tego klubu?
    • Gość: ewa Re: super nowa knajpa ,, RETRO" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 20:08
      ja dalej nie mogę skojarzyć w którym to jest miejscu :(((
      • Gość: Magda Re: super nowa knajpa ,, RETRO" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 20:23
        Na przeciwko banku BPH na Wolności :P Wchodzisz po tych duzych schodach (nie
        tych w tuneu tylko po drugiej stronie) Retro mozna nawet zobaczyc jak sie
        jedzie 81,14,83 itd.
        • Gość: Mota Re: super nowa knajpa ,, RETRO" IP: 213.186.95.* 21.06.05, 13:24
          Co do muzyki z lat 60' i 70'... Suzi, dlaczego piszesz, że trzeba słuchać w
          kółko tego samego? Przecież w tamtych latach powstało więcej dobrej muzyki, niż
          w latach 80', 90' i w najbliższych 30 latach razem wziętych!!! Trzeba tyko
          troszkę pogrzebać w płytach z tamtych lat i będzie czego słuchać o końca życia!!!!!
    • Gość: Marek Re: super nowa knajpa ,, RETRO" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 20:20
      Od ktorej do ktorej otwarte? Czy sa tez tam jakies szafy grajace, bilardy lub
      jakies gry komputerowe?? Czy tylko tance... glownie tance?
      • Gość: Suz! RETRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 03:40
        Moto ja powiedziałam tylko, że dj'e mieszają muzykę tamtych lat z troszczę
        wspólcześniejszą muzyką... Owszem tej muzyki jest mnóstwo i trzeba tylko
        poszukać. Ale ja mam lepszy pomysł...jeśli chodzi o muzyke zapraszam od czwartku
        do soboty po godzinie 20.00-stej. Wtedy będą dj'e i zapytajcie się ich bo ja
        wiem tyle co słucham jej w pracy. Ja mogę pomóc co do tego jakie są driny i
        jakie mogę ja polecić i ceny. Więc...muza do dj'ji a picie do mnie;)
        Zapraszam wszystkich:)
        PS. Na weekend radzę sobie rezerwować bo jest naprawdę ciężko o miejsca bo
        ludzie rezerwują już sobie czasami tydzień przed. Rezerwacja kosztuuje tylko 10
        zł. Na 5 osób wyjdzie was po 2 zł. To jest nic w porównaniu, że jak narazie nie
        ma płatnego wstępu!!!
    • Gość: SB Re: super nowa knajpa ,, RETRO" IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 15.07.05, 13:31
      Nie rozpędzaj się tak - nie wybija sie od innych NICZYM
      • de-bill Re: super nowa knajpa ,, RETRO" 15.07.05, 23:53
        Gdzie jest to RETRO? Całe miasto przeszukałem i wylądowałem w KASZTANACH.
        Widziałem tam dwie radne i dwóch kelnerów. Zresztą wszystko było podwójne...
        nawet siedziałem na dwóch krzesłach przy dwóch stolikach. Rachunek też
        zapłaciłem dwa razy. Niezwykła knajpa!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka