agag311 26.07.05, 07:13 szukam dobrego weterynarza dla mojego kota Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ola Re: weterynarz IP: 194.242.104.* 26.07.05, 08:13 Witaj, polecam Panią weterynarz przy ul. Sierotki. Sama leczyłam tam mojego kota i naprawde moge gorąco polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcena Re: weterynarz IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 26.07.05, 20:33 Polecam panów z lecznicy dla zwierzat przy ul.Lipowej w Mikulczycach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danka Re: weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 21:00 tez polecam Mikulczyce,zawsze prawidłowa diagnoza i leczenie, dobrze wspominam także, lecznicę na Szczęść Boże Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: weterynarz IP: *.215.192.145-internet.zabrze.debacom.pl 07.06.15, 06:58 Szczerze polecam Mikulczyce - dr Andrzej :) Prowadził moje dwie suczki. Z takim podejściem do zwierząt to "nadaje" się do leczenia ludzi!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 09:42 w Zabrzu jest tylko jeden najlepszy na śiecie weterynarz - Piotr Młynarski przyjmuje na Wolności koło Hali pogoni.Weterynarz z powołania ,reszta to miłośnicy kasy.Lipową odradzam to rzeźnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
lothian Re: weterynarz 27.07.05, 11:24 Ja też mogę polecić Lipową w Mikulczycach. Słyszałem wiele pochlebnych opowieści. Ale trzeba wybrać w zależności od tego, gdzie Pani mieszka, więc jeżeli jest bliżej to polecam również weterynarzy na Cisowej (Guido), szczególnie pan Hosz, który przyjmuje w środy, jest naprawdę niezłym weterynarzem. Natomiast stanowczo odradzam Szczęść Boże, bo tam już i mojego psa prawie do grobu wciągnęli (udało się go uratować dzięki weterynarzom na Cisowej) i kilka zwierzątek moich znajomych uśmiercili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moomoo Re: weterynarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 22:15 Dr Młynarski jest THE BEST. Przyjmował kiedyś na Lipowej (może stąd dobra opinia o tej lecznicy ??). Przyjmuje na Wolności ( w kierunku Zaborza po lewej jest taki stary ceglany budynek). Jest to wspaniały uroczy facet i świetny lekarz z niesamowitym podejściem do zwierzaków, wg. mnie najlepszy fachowiec w Zabrzu. Istny dr Doolittle ;-) Jego żonę też mogę śmiało polecić. Pani Ania z ul. Sierotki też jest fajna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabrzanin Re: weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 10:32 Zdecydowanie potwierdzam - pan Piotr Młynarski jest rewelacyjny. Ma podejście do zwierzat i... ich opiekunów. Faktycznie przez długi czas współprowadził lecznicę przy Lipowej, ale to juz przeszłość. Warto jechac do niego nawet kilkanaście kilometrów, a jak trzeba to i do domu podjedzie bez szaleństw cenowych. Na co dzień przyjmuje przy Wolności, jadąc od centrum w stronę Zaborza po lewej stronie (gdzieś w okolicach zjazdu w ul. Rymera - po przeciwnej stronie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 19:48 A ja swoje koty leczę z powodzeniem w lecznicy na Niedziałkowskiego. Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: weterynarz IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 01.08.05, 20:54 No, Jacek Sobków z Niedziałkowskiego/Grunwaldzkiej jest dość fajny. Młynarski na Zaborzu też. Najlepsza na świecie jest pani Schneider z Sośnicy. Lecznicy na Sierotki nie polecam, jest bardzo drogo, a leczenie pozostawia nieco do życzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bystry Re: weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 21:04 a ja raczej polecam kota rodzaju męskiego = kocura. Do czego to doszło! Chyba pora przyjąć do wiadomosci, zę weterynarz jest od LECZENIA zwierząt a nie od spełniania powinności wobec kotki! ( wiadomo jakiej). Język polski też wymaga przekroczenia pewnego progu percepcji - zanim się nim zaczniesz posługiwac - chyba, że ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostry Re: weterynarz IP: *.180.99.210.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.05.15, 11:35 Polecam przechodnie na grunwaldzkiej Odpowiedz Link Zgłoś