Gość: Matka IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.02, 10:05 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: euro Re: Czy działacze Unii Wolności zasilą PO ? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.02, 11:02 Tak matko, dzialacze Mumii Wolnosci wystartuja na listach Komitetu Partyjnego Platformy Obywatelskiej. Pewnie bali sie wystawic wlasny szyld, by nie spotkala ich wielka porazka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borys A może po prostu będzie normalne centrum ? IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 06.09.02, 15:00 Byłem jednym z tych działaczy Unii Wolności, którzy od samego początku popierali takie rozwiązanie. W sytuacji tak małych okręgów wyborczych (6-7) manadatów, tylko mocne i skonsolidowane listy mają szansę zaistnieć. Można zarzucać, że boimy się iść pod własnym szyldem, ale przede wszystkim chodzi o skuteczność w prezentowaniu podobnego programu oraz jego realizacji. Wystawimy jedną listę kandydatów, którzy w innym przypadku mogliby wzajemnie odbierać sobie głosy. W Zabrzu wyborca o centrowych poglądach nie będzie musiał wybierać pomiędzy bardzo podobnymi listami, przez co wzmocni się centrum. Rozumiem, że części (zwłaszcza tej lewej) pomysł się nie podoba, ale z prostej przyczyny - silna lista to zagrożenie dla próbującej przejąć władzę lewicy (?), a zagrożenie trzeba tępić. Pozdrawiam i zachęcam do głosowania na naszą listę. BorysBudka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lewak Re: A może po prostu będzie normalne centrum ? 06.09.02, 16:57 Cześć Mumiaki, szacunek dla was, może po odejściu Balcerowicza powrócicie bardziej na lewo? Tego wam życzę:). Zunii demokratycznej była całkiem partia do rzecvzy. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiora Re: Czy działacze Unii Wolności zasilą PO ? 06.09.02, 20:56 z matematyki (przynajmniej wiekszosc) zrozumiala,iz:ZERO + ZERO =(nadal) ZERO Do tego nie trzeba zadnej SILNEJ LISTY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borys A może wystarczy poczytac gazety :) IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 07.09.02, 11:39 Zapraszam do lektury dzisiejszego Dziennika Zachodniego, gdzie podane są preferencje wyborcze na Śląsku. Platforma Obywatelska - 10%, Unia Wolności 9%. Matematyka jest dobra jako nauka ścisła, ale elektroatów nie da się z sumować. Chyba, że ktoś się uprze, i będzie dodawał zero do zera. W dniu swojego ślubu serdecznie pozdrawiam, BorysBudka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kasiora Re:matematyka i procenty 09.09.02, 13:16 najpierw zarzuca sie matematyke,a pozniej szermoje sie procentami!Jak zawsze-co wygodniejsze.Chyba,ze sie myli :pieczywo z du.......! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borys Re:matematyka i procenty IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 10.09.02, 09:05 Mimo usilnych starań nawiązania merytorycznej dyskusji, nic z tego nie wychodzi. Chyba w kontaktach z Panem kasiora poddam się. Pozdrawiam, BorysBudka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
klausberg Re: Zyczenia dla Borysa 09.09.02, 13:35 Spoznione lecz nie mniej serdeczne zyczenia pomyslnosci na nowej drodze zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borys Serdecznie dziękuję IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 10.09.02, 09:06 Bardzo serdecznie dziękuję za miłe życzenia. Pozdrawiam, BorysBudka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kasiora Re;nie poddawaj sie ! 10.09.02, 15:44 przeciez ja Ci Panie borysie stwarzam mozliwosci spelnienia sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borys :) IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 11.09.02, 09:37 Znam lepsze mozliwości spełniania się - rodzina, przyjaciele, sport :) Ale dziękuję mimo tego za szansę, jaką daje mi los, że ktoś ma na tyle werwy i sił, że nie znając mnie (a może się mylę), poswięca mojej osobie swój cenny czas. Niestety, na dwa tygodnie opuszczam Forum z powodu wyjazdu (w sobotę wziąłem ślub). Mam nadzieję, że mój wielbiciel kasiora po tym czasie nie zapomni o mnie i równie skutecznie jak dziś będzie replikował wiekszość moich wypowiedzi. Pozdrawiam, z utęsknieniem czekając na kolejne komplementy. BorysBudka.pl Odpowiedz Link Zgłoś