Dodaj do ulubionych

PIĘKNOŚCI Z UM

IP: 212.106.128.* 28.11.05, 14:21
Może porozmawiamy na temat płci pięknej w UM, o ślicznych buziach pracownic,
stażystek chadzających po korytarzach urzędu, czy znacie takowe? :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: :) Re: PIĘKNOŚCI Z UM IP: 212.106.128.* 28.11.05, 14:23
      Dajmy spokój z tym Urzędem...W kółko wątki o UM i aferach
      zabrzańskich/urzedowych. O płci pięknej jak najbardziej, ale czy trzeba o tej z
      UM? :) Pozdrawiam :)
      • Gość: zabrzanin Re: PIĘKNOŚCI Z UM IP: *.domena.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.05, 16:00
        "URZĘDNIKU" siedzisz w pracy i się nudzisz ( za pieniądze społeczne ). Nie masz
        co robić to wsadź sobie palec w pupę i kręć a skończ pisać pierdoły.
        Niniejszym wnioskuję do pana Prezydenta aby wydał polecenie odłączenia
        urzędasom internet.
        Pozdrawiam - wkurzony zabrzanin
        • Gość: Peter Re: PIĘKNOŚCI Z UM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 11:26
          > Niniejszym wnioskuję do pana Prezydenta aby wydał polecenie odłączenia
          > urzędasom internet.

no niestety, obserwuję zjawisko spadku wydajności pracy po udostępnieniu
          pracownikom internetu w paru firmach, nawet nikt się specjalnie nie kryje z tym,
          że śmiga cały dzień po necie. A robota leży.
          Rp. :
          Odciąć na firewallu wszystko za wyjątkiem poczty, niektórym zostawić port 80
          (albo też nie) i cześć pieśni.
          pzdr. wszystkich adminów na grupie
          Peter
          • Gość: LOLek Re: PIĘKNOŚCI Z UM IP: *.Zabrze.Net.pl 30.11.05, 13:13
            dajcie na loooz,jakis informatyk mial przerwe,zaczal kulturalnie interesujacy
            temat,a wy go zjechaliscie,dobrze zaczal:D w UM jest kilka ladnych buzi:))
            • Gość: Peter Re: PIĘKNOŚCI Z UM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 19:20
              joł men, zboczenie zawodowe, ale chyba jedyne fajne laski to stażystki ;-)
              Peter
          • Gość: LOLek Re: PIĘKNOŚCI Z UM IP: *.Zabrze.Net.pl 30.11.05, 19:44
            stazystki,oczywiscie,ale i pracownice,w kilku przypadkach takze:) wystarczy
            policzyc ile jest pracownic UMu(ja nie wiem:P)i z tego na jakichs 5% bedzie
            mozna oczko zawiesic,pozdro:)
    • Gość: tez to czytam Re: PIĘKNOŚCI Z UM IP: *.orange.pl 30.11.05, 23:05
      Dobry i ciekawy temat.Naj Naj jest Kasia Pozdrawiam Forumowiczów.
      • Gość: pitajnik Re: PIĘKNOŚCI Z UM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 23:08
        a cos "z glownych tematow" temat KASI K. zostal "wywalony" .... ciekawe
        dlaczego ... ?
      • Gość: Peter Re: PIĘKNOŚCI Z UM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 23:15
        a Kasia gdzie siedzi? bo jak w obsłudze interesanta to wiem o kogo chodzi :-)
        • Gość: LOLek Re: PIĘKNOŚCI Z UM IP: *.Zabrze.Net.pl 30.11.05, 23:27
          no to ustawiliscie pierwszy typ,kimkolwiek jest Kasia:D nie wiadomo jak do niej
          obcy maja"trafic":P a ktos pisal,ze glupi temat,meski,ot co:D Kobiety niech
          zaloza alternatywny i gitara;)
          • Gość: Peter Re: PIĘKNOŚCI Z UM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 09:55
            no i założyły :-)
        • Gość: widz Re: PIĘKNOŚCI Z UM IP: *.crowley.pl 01.12.05, 11:54
          może Ewa - starzystka z kultury i sportu ?!?!
          • Gość: Lis Re: PIĘKNOŚCI Z UM IP: *.Zabrze.Net.pl 01.12.05, 22:25
            czyzby taka bida? co jest? malo propozycji!!!!!!!
            • Gość: Urzędniczka Re: PIĘKNOŚCI Z UM IP: *.mironet.pl / *.mironet.pl 03.12.05, 10:26
              Wiecie co, wstyd, że piszecie o takich bzdetach.Napewno jesteście zatrudnieni w
              naszym UM.Piszę zatrudnieni , a nie "pracujecie" bo z tych głupawych wypowiedzi
              widać co Was interesuje. W takiej sytuacji nie dziwie się, że wielu
              mieszkańców ma o urzednikach wyrobione złe zdanie. Wystarczy wejść na to "nasze
              Forum" . Wstyd i przykro, ponieważ jest grupa urzędników, o którytch się nie
              nie mówi, ponieważ są rzetelni,uczciwie pracujący i kompetentni. Napewno w
              Waszym odczuciu "bezpłciowi". Weźcie sie do solidnej pracy, bo nasze zarobki są
              ze środków publicznych (podatników) Nie psujcie dalej opini tej grupie
              pracowitych urzedników - chcących maksymalnie służyć mieszkańcom naszego Miasta

• Gość: Bez przesady Re: PIĘKNOŚCI Z UM IP: 82.160.79.* 03.12.05, 14:38
                Ja tez pracuje w UM i PŁACĘ PODATKI! Z moich pieniedzy utrzymywani są
                bezrobotni i inni, którym państwo wypłaca zasiłki. Tak zbudowany jest system.
                Ciężko pracuję na swoją pensję i mam dość podkreślania, że to "pieniądze z
                podatków"!!! Opanujcie się frustraci! Poza tym lepiej mowić o pięknych
                kobietach (mężczyznach ;-) niż nieustannie opluwać innych! Urzędniczko, masz
                wolną sobotę to wyluzuj i odpocznij sobie!
                • Gość: obserwator_z_um Re: PIĘKNOŚCI Z UM IP: 212.106.128.* 05.12.05, 17:39
                  kiedys widywalem ladna stazystke bodajze z finansowego ale teraz jakos zniknela
                  i nie widze jej a tak oczka cieszyl jej widok ale nie wiem jak sie nazywa taka
                  mala drobna slodziutka blondyneczka :-)
    • Gość: obserwator_z_um Re: PIĘKNOŚCI Z UM IP: 212.106.128.* 05.12.05, 17:43
      kiedys widywalem ladna stazystke bodajze z finansowego ale teraz jakos zniknela
      i nie widze jej a tak oczka cieszyl jej widok. Ale nie wiem jak sie nazywa taka
      mala drobna slodziutka blondyneczka :-)
      • Gość: luk Re: PIĘKNOŚCI Z UM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 16:39
        może Aga?
      • Gość: jakotako Re: PIĘKNOŚCI Z UM IP: *.bater.net.pl / *.bater2.zabrze.pik-net.pl 07.12.05, 21:50
        a to pan urzędnik taki nieśmiały?? trzeba było podejść i się zapytać jak
        dziewczę ma na imię :P zresztą...nie nosicie tam z UM identyfikatorów????
        • Gość: >++< Re: PIĘKNOŚCI Z UM IP: *.Zabrze.Net.pl 07.12.05, 23:23
          Luk:jaka AGA?
    • Gość: killme Re: PIĘKNOŚCI Z UM IP: 212.106.128.* 14.12.05, 23:24
      ja pamietam arletke ale niestety skonczyla juz staz i miejmy nadzieje ze juz
      niedlugo zacznie pracowac w um bedzie znow na co patrzec :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka